Vinter

1 / 2
Vinter
Vinter

Menuen laves af Nick H.

4 - 100 personer
1 servering
Medlem siden 2022
Ny
Nick H.

Forord

Jerusalem artiskok
i flere varianter
Caviar

Stegt torsk-kejserhat
Torsk fume, røget puré
puffede boghvedekerner

Bagt mavpibe
Tartar med wasabi og forårsløg

Stegt onglet
Gulerod-kimchi puré, pomme fondant
Paberglace på høns

Creme brulée
Krydderkage, appelsin sorbet og sukker tuiles

Menu

1 servering
1
Forret
Retten består af
confiteret jordskok, jordskok pure, jordskok sauce med goma, jordskok chips og caviar

Praktisk

Mødetid
Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
Betaling
Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
Afbestillingspolitik
Fuld refundering ved afbestilling op til 7 dage før dit arrangement.
Krav til køkkenet
Kokken har ingen særlige krav til køkkenet

Mød din kok

Nick H.
Nick H.
2
År på ChefMe
Mød Nick H.
Hej jeg hedde Nick Hansen.
Lige nu er jeg køkkenchef på Restaurant kongemosen
Jeg er udlært i Frankrig og ved brødrene koch i Aarhus som en dele elevplads tilbage i 2014.
Har boedet de sidste mange år i både Frankrig og Spanien.
Min mad stil er at kombinere dansk, spansk, fransk med et lille touch af asiatisk smage.
Kan både lave store selskaber og små intime fine dinning oplevelser.
Håber at høre fra jer.
Se Nick H.s profil
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.