Menuen laves af Nick H.
4 - 100 personer
1 servering
Medlem siden 2022
Forord
Jerusalem artiskok
i flere varianter
Caviar
Stegt torsk-kejserhat
Torsk fume, røget puré
puffede boghvedekerner
Bagt mavpibe
Tartar med wasabi og forårsløg
Stegt onglet
Gulerod-kimchi puré, pomme fondant
Paberglace på høns
Creme brulée
Krydderkage, appelsin sorbet og sukker tuiles
1
Forret
Retten består af
confiteret jordskok, jordskok pure, jordskok sauce med goma, jordskok chips og caviar
Praktisk
Mødetid
Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
Betaling
Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
Afbestillingspolitik
Fuld refundering ved afbestilling op til 7 dage før dit arrangement.
Læs vores afbestillingspolitik
Kokken har ingen særlige krav til køkkenet