Sæson inspireret menu - Efterår

1 / 4
Sæson inspireret menu - Efterår
Sæson inspireret menu - Efterår
Sæson inspireret menu - Efterår
Sæson inspireret menu - Efterår

Menuen laves af Jan M.

6 - 30 personer
Medlem siden 2025
Ny
Jan M.

Forord

Efteråret lægger sig stille over køkkenet. Jeg arbejder med svampe, græskar, selleri, æbler, pærer og nødder – råvarer med varme og dybde.

Et eksempel på en efterårsmenu (8 serveringer)
(kan tilpasses til færre eller flere serveringer, og der er altid mulighed for vegetariske alternativer)

Snacks

- Pani puri med lufttørret skinke, og urtecreme

- Saltet vaffel med laks, urtecreme og purløg

- Krustader med pisket creme fraiche og ørred

Forret

Vesterhavsfisk med rogn sauce, grøn olie og kartoffel

Brødservering
- Hjemmebagt surdejsbrød med pisket smør, perfekt til at få det sidste sauce med!

Mellemret

Fyldt pasta med røget svinebryst og kantareller i klar consommé

Hovedret
Hjort i variation med svampe, rødvins sauce og enebær

Dessert
Græskar med brunet smør creme, vanilje og sprødt

Kokkens tilvalg

Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.

Praktisk

Mødetid
Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
Betaling
Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
Afbestillingspolitik
Fuld refundering ved afbestilling op til 7 dage før dit arrangement.
Krav til køkkenet
Kokken har ingen særlige krav til køkkenet

Mød din kok

Jan M.
Jan M.
0
Dage på ChefMe
Mød Jan M.
Mit navn er Jan Madsen, og jeg driver Flambojant – private dining, dér hvor du er.
Jeg er kok med mere end 10 års erfaring fra både Michelin-anbefalede køkkener og det klassiske franske køkken.

Når du booker mig, får du en totalløsning:
Jeg medbringer tjener(e), service og serveringsfade – så I kan læne jer tilbage og nyde aftenen.
I skal blot sørge for glas og bestik, så klarer vi resten.

Jeg brænder for at skabe aftener, man husker. For mig handler det ikke kun om at lave mad – men om at skabe en hel oplevelse. Fra de første snacks til den sidste dessert skal alt hænge sammen, smage fantastisk og overraske dine gæster.

Jeg arbejder med sæsonens bedste råvarer, kombinerer klassisk håndværk med moderne teknikker – og sørger for, at menuen bliver skræddersyet præcis til jer.
Se Jan M.s profil
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.