Menuen laves af Jan M.
6 - 30 personer
Medlem siden 2025
Forord
Efteråret lægger sig stille over køkkenet. Jeg arbejder med svampe, græskar, selleri, æbler, pærer og nødder – råvarer med varme og dybde.
Et eksempel på en efterårsmenu (8 serveringer)
(kan tilpasses til færre eller flere serveringer, og der er altid mulighed for vegetariske alternativer)
Snacks
- Pani puri med lufttørret skinke, og urtecreme
- Saltet vaffel med laks, urtecreme og purløg
- Krustader med pisket creme fraiche og ørred
Forret
Vesterhavsfisk med rogn sauce, grøn olie og kartoffel
Brødservering
- Hjemmebagt surdejsbrød med pisket smør, perfekt til at få det sidste sauce med!
Mellemret
Fyldt pasta med røget svinebryst og kantareller i klar consommé
Hovedret
Hjort i variation med svampe, rødvins sauce og enebær
Dessert
Græskar med brunet smør creme, vanilje og sprødt
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
Mødetid
Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
Betaling
Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
Afbestillingspolitik
Fuld refundering ved afbestilling op til 7 dage før dit arrangement.
Læs vores afbestillingspolitik
Kokken har ingen særlige krav til køkkenet