Foodtrailer Oplevelsen! Forår/sommer 2026

1 / 4
Foodtrailer Oplevelsen! Forår/sommer 2026
Foodtrailer Oplevelsen! Forår/sommer 2026
Foodtrailer Oplevelsen! Forår/sommer 2026
Foodtrailer Oplevelsen! Forår/sommer 2026

Menuen laves af Mike P.

40 - 150 personer
7 serveringer
Medlem siden 2017
Mike P.
🏆
Kunde-
favorit
Blandt de bedst vurderede kokke på ChefMe ifølge værterne
4,94
45
Anmeldelser
Værterne elsker oplevelsen
9 ud af 10 værter ville anbefale Mike P. til venner og familie.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Mike P..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.
Fantastisk kommunikation
Værter roser Mike P. for hurtige svar og god kommunikation.

Forord

Menuen består af syv retter fordelt på forretter, hovedretter og desserter.

Ideel til bryllup, konfirmation og runde fødselsdage i haven med telt. eller måske en stor stue.

Maden kan bringes til bordet eller bestilles fra foodtraileren - det er op til jer. Nogle gange er det ene nemmere end det andet

Sådan foregår det:

Når foodtraileren åbner, serverer vi de 3 første retter og herefter de 2 hovedretter – direkte fra vognen. Gæsterne går op i eget tempo og bestiller én eller flere retter ad gangen, som små portionsserveringer. Det skaber flow, stemning og bevægelse.

Efter en passende pause omdannes traileren til dessertvogn, og vi serverer de sidste to søde retter – som afslutning på en velsmagende og afslappet middag.

Inkluderet:

– 7 retter ( 5 salte, 2 søde) (ad libitum)

– Brød, smør, service, opsætning, nedpakning

- 2 kokke under hele arrangementet

Praktiske krav

For at vi kan servere sikkert og effektivt, skal der være:

🔌 230 volt strøm (alm. udendørs stik – vi medbringer selv forlængerledninger)
🚿 Adgang til vand (ca. 50 liter – fx via haveslange eller udendørs hane)
📍 En jævn flade til traileren (gerne fast underlag)
🪑 Lidt plads foran traileren til evt. pavillon, bord eller buffetopsætning

Menu

7 serveringer
1
Forret
Laksevaflen – Sprød kartoffelvaffel med koldrøget laks, purløg og syltede perleløg
2
Forret
Citrusrejer & urtemayo – rejer vendt i citrus og urter, spæde salater, fennikel med sprødt rugbrød
3
Forret
Tomat toast – Grillede tomater med cremet stracciatella og sprødt brød (vegetarisk)
4
Hovedret
Okse & gulerod – Langtidsstegt oksebavette med timian, fermenteret pebersauce og nye farvede rødder
5
Hovedret
Braiseret cuvette – “Pulled” cuvette af kalkun i rødvinsglace med karamelliserede løg, urtekartoffel og citron-gremoulata
6
Dessert
Sommerdessert – Mazarin med jordbær & hindbærskum, toppet med hvidchokolade crumble
7
Dessert
Chokoladekage med karamel & nødder – Saftig kage med mørk chokolade og ristede hasselnødder, marinerede solbær og vaniljeis

Praktisk

Mødetid
Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
Betaling
Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
Afbestillingspolitik
Fuld refundering ved afbestilling op til 7 dage før dit arrangement.
Krav til køkkenet
Kokken har ingen særlige krav til køkkenet
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
  • Bestik
  • Glas
  • Køleskab og fryser
  • Tallerkener

Omtaler fra kunder

4,94 45 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
4,9
Værdi
4,9
Kommunikation
4,9
Forventning
4,9
MN
Marcus N.
Solrød Strand
Star fullStar fullStar fullStar fullStar full
·
24. august 2025
Fra start til slut var det en fantastisk menu og Mike og Sarah gjorde både i kommunikation og maden, det hele til en fantastisk aften.
SM
Sanne K. M.
Skælskør
Star fullStar fullStar fullStar full Star half
·
12. august 2025
Mike er god og hurtig i kommunikationen, og maden var skøn.
Mike er præcis og leverede det, vi havde aftalt.
KD
Katarina R. D.
Sæby
Star fullStar fullStar fullStar fullStar full
·
28. maj 2025
Maden var fantastisk og kommunikationen var god.
EM
Ebbe M.
Idestrup
Star fullStar fullStar fullStar full Star half
·
24. marts 2025
God italiensk mad som levede op til forventningerne

Mød din kok

Mike P.
Mike P.
45
Anmeldelser
4,94
Bedømmelse
8
År på ChefMe
Kokkeoplysninger
Svarrate: 100 %
Svartid: en time
Mød Mike P.
Jeg sætter en kæmpe ære i at give gæster en fantastisk aften. Jeg elsker at lave og har altid gjort det.
Jeg har gennem flere år drevet en virksomhed med en ven (Martin) som hed Kirk&Jensen, i virksomheden lavede vi alt fra 8 retters menuer til 8 kuverter og 4 retters menuer til 130 kuverter. Vi tilbød gerne den samlede pakke med tjenere, tallerkner, service, telt osv osv.

Det tid er ovre nu og vi har begge valgt at fokusere på familielivet og fuldtidsarbejde. Begge som køkkenchefer i Kbh.

Det som vi gerne vil tilbyde nu, er hvad vi gjorde engang blot ikke så ofte. Vi vil gerne være helt ærlig og sige: Vi savner det. Stemningen er noget helt særligt ude blandt gæsterne om det er så en forårskonfirmation eller et sommerbryllup.

Så tøv ikke med at tage kontakt til os, så kigger vi kalenderen igennem straks.
Se Mike P.s profil
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.