Deluxe 5-retters Menu
1 / 4




Menuen laves af Anaïs D.
10 - 50 personer
5 serveringer
Medlem siden 2019

🏆
Kunde-
favorit
favorit
Blandt de bedst vurderede kokke på ChefMe ifølge værterne
29
Anmeldelser
Forord
Jeg har sammensat en smagsrejse gennem Sydamerika, hvor hver ret fortæller sin egen historie. Vi starter med frisk ceviche, går videre til saftig oksemørbrad og slutter med søde små desserter. Denne menu er til de helt særlige øjeblikke – rundfødselsdage, jubilæer eller bryllupsdage – hvor man vil skabe minder sammen med dem, man holder af.
Jeg tilbyder stor fleksibilitet i forhold til mine menuer – kontakt mig gerne, hvis I ønsker at tilpasse eller ændre retterne.
Jeg tilbyder også alternativer til gæster med særlige kostbehov (veganer, vegetarer, glutenfri m.m.) uden ekstra omkostning.
Bemærk, at billederne viser tidligere versioner af menuen og vil blive opdateret løbende i september 2025.
Jeg tilbyder stor fleksibilitet i forhold til mine menuer – kontakt mig gerne, hvis I ønsker at tilpasse eller ændre retterne.
Jeg tilbyder også alternativer til gæster med særlige kostbehov (veganer, vegetarer, glutenfri m.m.) uden ekstra omkostning.
Bemærk, at billederne viser tidligere versioner af menuen og vil blive opdateret løbende i september 2025.
Menu
5 serveringer
1
Forret
Søde kartoffel & græskar-suppe med ingefær og sprøde arepitas de maíz
2
Forret
Peruviansk torsk ceviche med koriander, rødløg, majs og cassava-chips
3
Mellemret
Passionsfrugt & lime sorbet
4
Hovedret
Oksemørbrad med chimichurri sauce, hasselback kartofler og sprøde grøntsager
5
Dessert
Mango macarons, mini pavlova med bær, og mini pekan brownie
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
Mødetid
Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
Betaling
Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
Afbestillingspolitik
Fuld refundering ved afbestilling op til 7 dage før dit arrangement.
Læs vores afbestillingspolitik
Krav til køkkenet
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
- Pander
- Gryder
Omtaler fra kunder
4,85 • 29 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
4,8
Værdi
4,8
Kommunikation
4,9
Forventning
4,8
TC
Torben T. C.
Hvidovre
·
31. august 2025
Der var stor fleksibilitet i forhold til særlige behov. Anaïs og hendes hjælper serverede fantastisk mad, og de var med til at gøre festen til en god oplevelse.
RG
Rikke G.
Værløse
·
11. maj 2025
Utrolig lækker mad og super sødt og venligt personale. Flot anrettet og serveret - og alt var ryddet op og køkkenet efterladt pletfrit.
Vi var 38 til fest i telt i haven.
Vi var 38 til fest i telt i haven.
PS
Peter S.
Brønshøj
·
24. marts 2024
Denne oplevelse overgik alles forventninger!
Maden var super lækker og smagene sammensat helt fantastisk!
Anaïs sørgede stille og roligt for at alt gik som det skulle, ryddede pænt op efter sig og gav vores gæster og os en helt unik oplevelse!
Vores allerbedste anbefalinger!
Maden var super lækker og smagene sammensat helt fantastisk!
Anaïs sørgede stille og roligt for at alt gik som det skulle, ryddede pænt op efter sig og gav vores gæster og os en helt unik oplevelse!
Vores allerbedste anbefalinger!
LS
Lone S.
København S
·
17. september 2023
Maden smagte godt, der var nydeligt ryddet op. Der var alt for lidt mad til prisen
Mød din kok

Anaïs D.
29
Anmeldelser
4,85
Bedømmelse
6
År på ChefMe
Mød Anaïs D.
Jeg hedder Anaïs og kommer fra Belgien og Den Dominikanske Republik. For 10 år siden flyttede jeg til Danmark, og siden jeg var 18 år, har jeg arbejdet som kok og køkkenchef på en række restauranter i både Danmark og Belgien.
I dag driver jeg cateringvirksomheden Anaïs Dining samt min café i Farum Kulturhus. Madlavning og kagebagning er mine største passioner, og jeg elsker at komme ud som privat kok og give mine kunder og deres gæster en helt særlig oplevelse.
Jeg brænder for at skabe madoplevelser fra bunden med friske råvarer, inspireret af de sydeuropæiske, caribiske og danske køkkener. Mit køkken er fyldt med smag, personlighed og kærlighed til gode råvarer – og jeg elsker at bruge naturlige krydderier til at løfte hver ret.
For mig er det vigtigt, at mine gæster føler sig trygge. Derfor mødes jeg gerne med dig inden arrangementet for at aftale de praktiske detaljer i dit køkken. På den måde kan I bare læne jer tilbage og nyde dagen, mens jeg sørger for resten.
Jeg tilbyder også gerne alternativer til gæster med særlige kostvaner (veganere, vegetarer, glutenfri m.m.) – uden ekstra omkostning.
I dag driver jeg cateringvirksomheden Anaïs Dining samt min café i Farum Kulturhus. Madlavning og kagebagning er mine største passioner, og jeg elsker at komme ud som privat kok og give mine kunder og deres gæster en helt særlig oplevelse.
Jeg brænder for at skabe madoplevelser fra bunden med friske råvarer, inspireret af de sydeuropæiske, caribiske og danske køkkener. Mit køkken er fyldt med smag, personlighed og kærlighed til gode råvarer – og jeg elsker at bruge naturlige krydderier til at løfte hver ret.
For mig er det vigtigt, at mine gæster føler sig trygge. Derfor mødes jeg gerne med dig inden arrangementet for at aftale de praktiske detaljer i dit køkken. På den måde kan I bare læne jer tilbage og nyde dagen, mens jeg sørger for resten.
Jeg tilbyder også gerne alternativer til gæster med særlige kostvaner (veganere, vegetarer, glutenfri m.m.) – uden ekstra omkostning.
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.