Caribisk Menu

1 / 3
Caribisk Menu
Caribisk Menu
Caribisk Menu

Menuen laves af Anaïs D.

15 - 50 personer
3 serveringer
Medlem siden 2019
Anaïs D.
🏆
Kunde-
favorit
Blandt de bedst vurderede kokke på ChefMe ifølge værterne
4,85
29
Anmeldelser

Forord

Denne menu er fuld af Caribiens varme og farver. Sprøde madbananer, krydret kyllingegryde og en frisk tropisk pavlova – en festlig og livlig menu, der passer perfekt til fødselsdage, familiefester eller enhver fejring, hvor maden skal sprede glæde og smil.

Jeg tilbyder stor fleksibilitet i forhold til mine menuer – kontakt mig gerne, hvis I ønsker at tilpasse eller ændre retterne.

Jeg tilbyder også alternativer til gæster med særlige kostbehov (veganer, vegetarer, glutenfri m.m.) uden ekstra omkostning.

Bemærk, at billederne viser tidligere versioner af menuen og vil blive opdateret løbende i september 2025.

Menu

3 serveringer
1
Forret
Sprøde madbananer med saftig, langsomt braiseret carne mechada, cremet avocado og autentisk colombiansk aji-sauce
2
Hovedret
Krydret dominikansk kyllingegryde med aromatiske bønner, jasminris og frisk spidskålssalat
3
Dessert
Tropisk Pavlova med mascarponecreme, mango og passionsfrugt

Kokkens tilvalg

Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.

Praktisk

Mødetid
Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
Betaling
Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
Afbestillingspolitik
Fuld refundering ved afbestilling op til 7 dage før dit arrangement.
Krav til køkkenet
  • Ovn
  • Kogeplader
  • Køleskab og fryser
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
  • Gryder
  • Pander

Omtaler fra kunder

4,85 29 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
4,8
Værdi
4,8
Kommunikation
4,9
Forventning
4,8
TC
Torben T. C.
Hvidovre
Star fullStar fullStar fullStar fullStar full
·
31. august 2025
Der var stor fleksibilitet i forhold til særlige behov. Anaïs og hendes hjælper serverede fantastisk mad, og de var med til at gøre festen til en god oplevelse.
RG
Rikke G.
Værløse
Star fullStar fullStar fullStar fullStar full
·
11. maj 2025
Utrolig lækker mad og super sødt og venligt personale. Flot anrettet og serveret - og alt var ryddet op og køkkenet efterladt pletfrit.
Vi var 38 til fest i telt i haven.
PS
Peter S.
Brønshøj
Star fullStar fullStar fullStar fullStar full
·
24. marts 2024
Denne oplevelse overgik alles forventninger!
Maden var super lækker og smagene sammensat helt fantastisk!
Anaïs sørgede stille og roligt for at alt gik som det skulle, ryddede pænt op efter sig og gav vores gæster og os en helt unik oplevelse!
Vores allerbedste anbefalinger!
LS
Lone S.
København S
Star fullStar fullStar full Star half Star empty
·
17. september 2023
Maden smagte godt, der var nydeligt ryddet op. Der var alt for lidt mad til prisen

Mød din kok

Anaïs D.
Anaïs D.
29
Anmeldelser
4,85
Bedømmelse
6
År på ChefMe
Mød Anaïs D.
Jeg hedder Anaïs og kommer fra Belgien og Den Dominikanske Republik. For 10 år siden flyttede jeg til Danmark, og siden jeg var 18 år, har jeg arbejdet som kok og køkkenchef på en række restauranter i både Danmark og Belgien.

I dag driver jeg cateringvirksomheden Anaïs Dining samt min café i Farum Kulturhus. Madlavning og kagebagning er mine største passioner, og jeg elsker at komme ud som privat kok og give mine kunder og deres gæster en helt særlig oplevelse.

Jeg brænder for at skabe madoplevelser fra bunden med friske råvarer, inspireret af de sydeuropæiske, caribiske og danske køkkener. Mit køkken er fyldt med smag, personlighed og kærlighed til gode råvarer – og jeg elsker at bruge naturlige krydderier til at løfte hver ret.

For mig er det vigtigt, at mine gæster føler sig trygge. Derfor mødes jeg gerne med dig inden arrangementet for at aftale de praktiske detaljer i dit køkken. På den måde kan I bare læne jer tilbage og nyde dagen, mens jeg sørger for resten.

Jeg tilbyder også gerne alternativer til gæster med særlige kostvaner (veganere, vegetarer, glutenfri m.m.) – uden ekstra omkostning.
Se Anaïs D.s profil
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.