Menuen laves af Shaddie M.
10 - 99 personer
4 serveringer
Medlem siden 2016
Forord
Frokost helt klassisk med fokus på bæredygtigt kvalitets kød, fra vores egen slagter i Næstved!
Alt som er muligt er hjemmelavet, for jeg vil have det smager som ,man husker det.
Frokost er vores mest traditionsrige måltider, med en af disse hyggelige traditioner.. Denne menuer er bygget op omkring den traditionsrige og hyggelige tradition.
1
Forret
Varmrøget laks, frisk dild og sprød fennikel, serveret på hjertesalat med cremet peberrod
Marinerede sild i karry og mango med halve æg og urter
2
Hovedret
Hønsesalat vendt med svampe, grønne asparges og frisk timian, toppet med sprødt kalkunbacon
Lun leverpostej med stegte svampe, sprød bacon og syltede rødbeder lavet på køkkenets egen lage
Klassisk flæskesteg med sprød svær, serveret med hjemmelavet rødkål kogt på sødsaft, kanel og vanilje
Små frikadeller med grovsyltede agurker
Sprød ærtesalat med grønne druer, syrlige æbler og ristede valnødder, vendt i en let sød creme fraiche-dressing
3
Dessert
Risalamande med kirsebærsolbærsauce, rundet af med kanel og vanilje
4
Snack
Friskbagt lyst brød
Rugbrød med kerner
Smør rørt cremet
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
Mødetid
Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
Betaling
Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
Afbestillingspolitik
Fuld refundering ved afbestilling op til 7 dage før dit arrangement.
Læs vores afbestillingspolitik
- Ovn
- Kogeplader
- Pander
- Gryder