Årets 3-retters julefrokost

1 / 3
Årets 3-retters julefrokost
Årets 3-retters julefrokost
Årets 3-retters julefrokost

Menuen laves af Patrick P.

10 - 100 personer
3 serveringer
Medlem siden 2020
Patrick P.
🏆
Kunde-
favorit
Blandt de bedst vurderede kokke på ChefMe ifølge værterne
4,64
447
Anmeldelser
De 1 % bedst rangerede kokke
Denne kok er højt rangeret baseret på gæsternes omtaler og kokkens pålidelighed.
Erfaring fra Bib Gourmand-restauranter
Erfaring fra Bib Gourmand-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.

Forord

Årets 3 retters jule frokost.

Menu

3 serveringer
1
Forret
Kold røget laks fra Fanø - dild emulsion - ristet valnødder - ørredrogn - syltet perleløg - urte crust - muslinge fume - fennikel skud
2
Hovedret
Rosa stegt andebryst fra gule franske ænder - karamel selleri pure - bbq selleri - syltet selleri - sauce på æblejuice/andefond og monteret med brunet smør
3
Dessert
Jasmin / Vanilje fromage m. Mandel krokant, syltet kirsebær, kirsebær sorbet og kirsebær støv

Kokkens tilvalg

Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.

Praktisk

Mødetid
Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
Betaling
Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
Afbestillingspolitik
Fuld refundering ved afbestilling op til 7 dage før dit arrangement.
Krav til køkkenet
Kokken har ingen særlige krav til køkkenet

Omtaler fra kunder

4,64 447 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
4,7
Værdi
4,7
Kommunikation
4,5
Forventning
4,7
UM
Ulrik M.
Hvidovre
Star fullStar fullStar full Star half Star empty
·
16. december 2025
Alt i alt var jeg tilfreds. Måske noget godt brød til laksen, ville ha været super.
CK
claus k.
Frederiksberg
Star fullStar fullStar full Star emptyStar empty
·
15. december 2025
Maden var ikke rigtig god og blev serveret på en pudsig måde. Sværene på stegen var bløde. Hønsesalaten var alt for fed. Fiskefileter manglede. Frikadeller var lagt på en tallerken ovenpå remouladen. Man hade hverken rugbrød eller franskbrød med. Risalamanden smagte maskinlavet (samme type som på DalleValle) og kirsebær sovsen smagte surt - nærmest sukkerfri
AN
Alessia N.
København
Star fullStar fullStar fullStar full Star half
·
15. december 2025
Our experience with PS Gastro was great, the food was delicious and the chefs very friendly and talkative.
For one of the desserts we asked for a traditional ris a l'amande, a bit disappointing since it wasn't sweet and the cherry syrup was cold, so it didn't have the expected taste. For the rest, the food was really tasty and very well presented, and we ended up with a full and happy belly.
The chefs were a little bit late due to traffic but nothing that affected the evening. They made a clear effort to clean up the kitchen after they were done.
Overall really great and recommended.
AG
Ashvind G.
Lyngby
Star fullStar fullStar fullStar full Star empty
·
12. december 2025
Ikke patrick, men en anden kok og han var super.

Mød din kok

Patrick P.
Patrick P.
447
Anmeldelser
4,64
Bedømmelse
5
År på ChefMe
Kokkeoplysninger
Svarrate: 94 %
Svartid: 2 timer
Mød Patrick P.
Jeg hedder Patrick og jeg er 25 år gammel.
Jeg har lavet private dining i 2 år og står bag Firmaet PS Gastro.
Jeg er udlært fra Frankrig og haft et par forskellige elevpladser i København i starten af min elevtid.

OBS. Det er ikke muligt for mig at være tilstede til alle arrangementer, men frygt ikke fordi mit personale sætter kvalitet først lige som jeg selv.

Jeg har før min tid som selvstændig erhvervsdrivende, været køkkenchef og souschef på forskellige restauranter i København.
I PS Gastro har vi flere ansatte som elsker at give folk en fantatisk oplevelse. Vores passion er at gøre vores bedste for at jeres aften bliver en af jeres bedste.
Så send endelig en besked til mig for at booke en af PS Gastros dygtige og passionerede kokke for en fantastisk aften

Obs. Medmindre andet er aftalt er vi på adressen 30 minutter før spisetid.
Se Patrick P.s profil
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.