Konfirmations menu

1 / 2
Konfirmations menu
Konfirmations menu

Menuen laves af Nicklas W.

12 - 100 personer
4 serveringer
Medlem siden 2022
Nicklas W.
Værterne elsker oplevelsen
10 ud af 10 værter ville anbefale Nicklas W. til venner og familie.
Erfaring fra Michelin-restauranter
Erfaring fra Michelin-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Nicklas W..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.

Forord

En smuk konfirmationsmenu med fokus på håndværk, gode råvarer og velsmag udover det sædvanlige.

OBS! Billederne passer ikke overens med den beskrevne menu

Har i ønsker eller rettelser til menuen er i velkommen til at spørge :)

Menu

4 serveringer
1
Forret
Urtevaffel med håndpillede rejer, friskost creme , sprød urtesalat og citrus-infused agurk.

Stenbiderrogn kan vælges istedet for rejer - Spørg for dagspris.
2
Mellemret
Honning ristede jordskokker med lagret skinke, nøddecreme, tørret oliven og vesterhavsost.
3
Hovedret
US. cuvette med grillede broccoli-asparges , kartoffelkompot med trøffel og urter.
Hertil kraftig rødvinssauce
4
Dessert
Friske bær og broken gell på hyldeblomst. Hertil krystalliseret hvid chokolade og sifon på tahiti-vanilje. Pyntet med aromatiske blomster

Praktisk

Mødetid
Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
Betaling
Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
Afbestillingspolitik
Fuld refundering ved afbestilling op til 7 dage før dit arrangement.
Krav til køkkenet
  • Ovn
  • Køleskab og fryser
  • Kogeplader
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
  • Tallerkener
  • Glas
  • Bestik
  • Gryder
  • Pander

Omtaler fra kunder

4,99 20 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
5,0
Værdi
5,0
Kommunikation
5,0
Forventning
5,0
N
Nina
Jyllinge
Star fullStar fullStar fullStar fullStar full
·
20. oktober 2025
Fantastisk mad og kok. Der var styr på det hele og aftenen kørte uden jeg skulle spekulere på noget. God kommunikation og afklaring af alle spørgsmål - og fantastisk til at imødekomme særlige behov. Alt i alt en formidabel oplevelse. TAK 🙏
MS
Michael S.
Solrød
Star fullStar fullStar fullStar fullStar full
·
12. marts 2025
Det er nok den bedste middag jeg nogensinde har fået serveret.
Fantastisk kok og god formidler!
LN
Lisbeth N.
Vejle
Star fullStar fullStar fullStar fullStar full
·
1. januar 2025
Vi havde booket Niklas til en guldbryllupsmiddag. Maden var fantastisk velsmagende med en masse overraskende smage med skønne vine og juicer. Alle fem retter var fremragende og ham og tjeneren var utroligt behageligt selskab. På dagen fandt jeg ud af at vi ikke blev 15, som bestilt, men 16. Uden at fortrække en mine trådte Niklas til og fremtryllede en ekstra kuvert. Det samme, da vi blev lidt forsinkede, var Niklas ligeså imødekommende. Han gav os en helt fantastisk aften og efterlod køkkenet pletfrit. Tusind tak for det.
NS
Nadja S.
Roskilde
Star fullStar fullStar fullStar fullStar full
·
10. december 2024
Nicklas var med til at gøre min fødselsdagsmiddag til en helt særlig aften. Han brugte lang tid i telefonen med mig for at finde frem til den rigtige menu. Han kom i god tid på dagen og alt kørte som det skulle. Han tilpassede uden problemer servering af maden til aftenens indslag. Kom ind til bordet og præsenterede maden. Meget høflig og flink. Bagefter kunne man næsten ikke se, at han havde været der - alt var ryddet op og rester og affald taget med. Mine gæster synes helt sikkert, at det var en særlig oplevelse og roste maden. Særligt cappacioen var fantastisk.

Mød din kok

Nicklas W.
Nicklas W.
20
Anmeldelser
4,99
Bedømmelse
3
År på ChefMe
Kokkeoplysninger
Svarrate: 80 %
Svartid: en dag
Mød Nicklas W.
Jeg blev udlært i januar 2014 fra Kokkedal Slot CPH hvorefter jeg har arbejdet som kok eller souschef, forskellige steder på Sjælland. Bl.a Marienlyst badehotel, Schæffergaarden, Rønnede kro og SUKAIBA.

Derudover har jeg været privat hofkok for kongefamilien på Dannebrog og Chef de partie hos **Michelin Restaurant Jordnær og **Michelin restaurant KOKS POP UP.

Jeg elsker at levere en oplevelse udover det sædvanelige og min passion for mad, service, finessen og den gode smag, vil altid skinne igennem, når du booker mig. Jeg elsker at udfordre mig selv og jeg vil med glæde skræddersy en menu der passer til specielt til dig.

Hvis du vælger at det er mig der skal stå for jeres arrangement, er det samtidig også mit firma "Dining by Willemoes".
Dvs. at jeg udover menuen også kan tilbyde at stå for vin-parring, leje af service og muligheden for at skaffe en tjener eller sommelier.


Jeg håber at høre fra dig!
Vh Nicklas - Dining by Willemoes
Se Nicklas W.s profil
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.