Menuen laves af Nick H.
 4 - 100 personer
 1 servering
  Medlem siden 2022
Forord
 Jerusalem artiskok 
i flere varianter 
Caviar 
Stegt torsk-kejserhat
Torsk fume, røget puré
puffede boghvedekerner
Bagt mavpibe 
Tartar med wasabi og forårsløg
Stegt onglet 
Gulerod-kimchi puré, pomme fondant
Paberglace på høns
Creme brulée
Krydderkage, appelsin sorbet og sukker tuiles
   1
 Forret
 Retten består af 
confiteret jordskok, jordskok pure, jordskok sauce med goma, jordskok chips og caviar
Praktisk
 
 Mødetid
 Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
 Betaling
 Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
 Afbestillingspolitik
 Fuld refundering ved afbestilling op til 7 dage før dit arrangement.
 Læs vores afbestillingspolitik
  Kokken har ingen særlige krav til køkkenet