1 / 5
Nick H.
Fusion
4,88 (2)
1 menu
Medlem siden 2022
Bor i Lynge
Om kokken
Hej jeg hedder Nick.
Lige nu er jeg køkkenchef på Restaurant Kongemosen
Jeg er udlært i Frankrig og ved brødrene Koch i Aarhus som en dele elevplads tilbage i 2014.
Har boet de sidste mange år i både Frankrig og Spanien.
Min mad stil er at kombinere dansk, spansk, fransk med et lille touch af asiatiske smage.
Kan både lave store selskaber og små intime fine dinning oplevelser.
Håber at høre fra jer.
Lige nu er jeg køkkenchef på Restaurant Kongemosen
Jeg er udlært i Frankrig og ved brødrene Koch i Aarhus som en dele elevplads tilbage i 2014.
Har boet de sidste mange år i både Frankrig og Spanien.
Min mad stil er at kombinere dansk, spansk, fransk med et lille touch af asiatiske smage.
Kan både lave store selskaber og små intime fine dinning oplevelser.
Håber at høre fra jer.
Det siger kunderne om Nick H.
Velforberedt
Passioneret
Venlig
Punktlig
Ryddelig
Pålidelig
CV
Restaurant flur d Olargues , Kok
Restaurant Kongemosen , Kok
Spuntino , Kok
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Praktisk
Mødetid
Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
Betaling
Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
Afbestillingspolitik
Fuld refundering ved afbestilling op til 7 dage før dit arrangement.
Læs vores afbestillingspolitik
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Omtaler fra kunder
4,88 • 2 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
5,0
Værdi
5,0
Kommunikation
4,5
Forventning
5,0
TB
Tanja C. B.
Søborg
·
19. oktober 2025
Nick tilpassede menuen til mine fortrukne vine og diskede op med den ene lækre ret efter den anden.
Meget velforberedt, professionel og passioneret.
Meget velforberedt, professionel og passioneret.
HF
Hanne F.
Virum
·
8. oktober 2025
Mine gæster og jeg fik en fantastisk aften i Nicks behagelige og kompetente selskab. Han lavede forrygende mad - 3 retter - med tanke på sammensætning af smage, konsistens og udtryk. Der var kælet for detaljerne og tænkt på, at man også spiser med øjnene. Der var mange lækre elementer, men jeg må fremhæve hans sauce til hovedretten - den var eminent. Han havde alt med, da han kom, og køkkenet var ordnet og ryddet, da han var færdig. Jeg - og mine gæster - kan give ham de varmeste anbefalinger.