PLAN B (skab din egen menu)
 
            1 / 3
             
   
   
 
 
  
  
 Menuen laves af Nicholas M.
10 - 100 personer
 5 serveringer
  Medlem siden 2020
 
 🏆
 Kunde-
favorit
 favorit
Blandt de bedst vurderede kokke på ChefMe ifølge værterne
   33
 Anmeldelser
Fantastisk madoplevelse
 Værter elsker Nicholas M..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.
Fantastisk kommunikation
 Værter roser Nicholas M. for hurtige svar og god kommunikation.
Forord
Med PLAN B inviteres du til at designe din egen gastronomiske oplevelse.
Her vælger du én ret fra hver kategori – i alt fem serveringer, der tilsammen udgør din helt personlige menu.
Hvis du ønsker at sætte dit eget præg på menuen, er PLAN B det oplagte valg.
Sådan gør du:
1️⃣ Vælg én forret
2️⃣ Vælg én mellemret
3️⃣ Vælg én hovedret
4️⃣ Vælg én mellemret
5️⃣ Vælg én dessert
(VG) = Vegansk 🌱
  Her vælger du én ret fra hver kategori – i alt fem serveringer, der tilsammen udgør din helt personlige menu.
Hvis du ønsker at sætte dit eget præg på menuen, er PLAN B det oplagte valg.
Sådan gør du:
1️⃣ Vælg én forret
2️⃣ Vælg én mellemret
3️⃣ Vælg én hovedret
4️⃣ Vælg én mellemret
5️⃣ Vælg én dessert
(VG) = Vegansk 🌱
Menu
5 serveringer
1
 Forret
 1️⃣ TORTELLINI MED SVAMPE
• Jomfruhummerskum
• Marokkansk grøn citronolie
• Salvie
• Brunet smør
• Pecorino
“Komfort, finesse og grundsmage i balance”
2️⃣ ''KALV'' DET KÆRLIGHED
• Tatar af håndskåret kalveinderlår
• Trøffel
• Vesterhavsost
• Friteret æggeblomme
• Grøn emulsion
“Silkeblød, rig og luksuriøs – en signaturret i sig selv”
3️⃣ CARPACCIO AF DANSK OKSEMØRBRAD
• Sprød kartoffel
• Sort himmel (unika)
• Pistacie
• Urtehave
• Citron
“Frisk og parfumeret med balance mellem fedme, umami og syre”
4️⃣ TORSK FRA VESTERHAVET
• Romesco
• Brændte mandler
• Strandfennikel
• Dildolie
• Citronsauce
“klassisk med moderne touch - hav, dybde og syre i perfekt harmoni”
5️⃣ RØGET RØDBEDE MED BAGT GEDEOST
• Bagte og røgede rodbedder
• Hasselnød
• Gedeost
• Miso
• Hibiscus
“Smagseksplosion – cremet og knasende sprød”
6️⃣ (VG) GRILLET ASPARGES & KAMILLE 🌱
• Let grillet hvide asparges
• Bælg
• Koji-vinaigrette
• Salte urter
• Kamille
“Plantebaseret, floralt og elegant i udtryk og smag”
(vælg 1 af ovenstående forretter)
• Jomfruhummerskum
• Marokkansk grøn citronolie
• Salvie
• Brunet smør
• Pecorino
“Komfort, finesse og grundsmage i balance”
2️⃣ ''KALV'' DET KÆRLIGHED
• Tatar af håndskåret kalveinderlår
• Trøffel
• Vesterhavsost
• Friteret æggeblomme
• Grøn emulsion
“Silkeblød, rig og luksuriøs – en signaturret i sig selv”
3️⃣ CARPACCIO AF DANSK OKSEMØRBRAD
• Sprød kartoffel
• Sort himmel (unika)
• Pistacie
• Urtehave
• Citron
“Frisk og parfumeret med balance mellem fedme, umami og syre”
4️⃣ TORSK FRA VESTERHAVET
• Romesco
• Brændte mandler
• Strandfennikel
• Dildolie
• Citronsauce
“klassisk med moderne touch - hav, dybde og syre i perfekt harmoni”
5️⃣ RØGET RØDBEDE MED BAGT GEDEOST
• Bagte og røgede rodbedder
• Hasselnød
• Gedeost
• Miso
• Hibiscus
“Smagseksplosion – cremet og knasende sprød”
6️⃣ (VG) GRILLET ASPARGES & KAMILLE 🌱
• Let grillet hvide asparges
• Bælg
• Koji-vinaigrette
• Salte urter
• Kamille
“Plantebaseret, floralt og elegant i udtryk og smag”
(vælg 1 af ovenstående forretter)
2
 Mellemret
 1️⃣ MOULES FRITES AF BLÅMUSLINGER FRA KARREBÆKSMINDE
• Sprøde pommes frites
• Grøn emulsion
• Urtehave
• Citron
“Klassisk comfort med friskhed, sprødhed og havduft”
2️⃣ SMØRSTEGT RØDSPÆTTE FRA BISSERUP
• Iberico (sortfods-grisebase)
• Urtehave
• Klorofylolie
• Let bisque
“Silkeblød fisk med dybde og grundsmage balance”
3️⃣ BRAISERET FRILANDSGRISEBASE
• Cremet puré af bælg og tahin
• Urtehave
• Brunet smør
• Sauce aromatique
“Fyldig, blød og rig på umami – en ret med karakter og varme”
4️⃣ SPICY BISQUE AF JOMFRUHUMMER OG STRANDKRABBER
• Jomfruhummerskum
• Urtehave
• Citron
• Crème fraîche 48 %
“Intens og cremet med havets sødme og frisk syre”
5️⃣ (VG) GRILLET AGURK MED DASHI 🌱
• Citronverbena
• Mandel
• ‘Mormor-dressing’
• Klorofylolie
“Plantebaseret, dyb og rig på umami, sødme og syre”
6️⃣ (VG) BAGT GRÆSKAR 🌱
• Tahin
• Ristet sesam
• Myntesauce
• Chiliolie
“Plantebaseret, varm og aromatisk med sprødhed og dybde.”
(vælg 1 af ovenstående mellemretter)
• Sprøde pommes frites
• Grøn emulsion
• Urtehave
• Citron
“Klassisk comfort med friskhed, sprødhed og havduft”
2️⃣ SMØRSTEGT RØDSPÆTTE FRA BISSERUP
• Iberico (sortfods-grisebase)
• Urtehave
• Klorofylolie
• Let bisque
“Silkeblød fisk med dybde og grundsmage balance”
3️⃣ BRAISERET FRILANDSGRISEBASE
• Cremet puré af bælg og tahin
• Urtehave
• Brunet smør
• Sauce aromatique
“Fyldig, blød og rig på umami – en ret med karakter og varme”
4️⃣ SPICY BISQUE AF JOMFRUHUMMER OG STRANDKRABBER
• Jomfruhummerskum
• Urtehave
• Citron
• Crème fraîche 48 %
“Intens og cremet med havets sødme og frisk syre”
5️⃣ (VG) GRILLET AGURK MED DASHI 🌱
• Citronverbena
• Mandel
• ‘Mormor-dressing’
• Klorofylolie
“Plantebaseret, dyb og rig på umami, sødme og syre”
6️⃣ (VG) BAGT GRÆSKAR 🌱
• Tahin
• Ristet sesam
• Myntesauce
• Chiliolie
“Plantebaseret, varm og aromatisk med sprødhed og dybde.”
(vælg 1 af ovenstående mellemretter)
3
 Hovedret
 1️⃣ LAMMEFILET
• Brunet smør
• Asparges
• Vagtelæg
• Lammesky
“Elegant og intens med dybde fra lammesky”
2️⃣ BRAISERET OKSE
• Fermenteret hvidløg
• Kirsebær
• Røget rødbede
• Kraftig reduceret sauce på rødvin og ristet peber
“Klassisk comfort med finesse - elegant kontrast mellem sødme, røg og syre”
3️⃣ GRILLET SLETHVAR
• Piment d’Espelette (smag af Baskerlandet)
• Puré af kartoffel og Havgus
• Urtehave
• Let bisque
“Hav, blød og aromatisk med et strejf af varme krydderier”
4️⃣ GRYDESTEGT BORNHOLMSK UNGHANE
• Oxalis
• Sylt
• Rabarber
• Reduceret unghanesky
“Sødme og syre i smuk balance – en nordisk signaturret”
5️⃣ BØF WELLINGTON 2.0
• Indbagt dansk oksemørbrad
• Duxelles af svampe
• Butterdej
• Kraftigt reduceret rødvinssauce
“Nyfortolket klassiker - luksus på alle måder”
6️⃣ (VG) BRAISERET TEMPEH 🌱
• Karamelliseret græskar
• Sylt
• Urtehave
• Sauce aromatique
“Plantebaseret hovedret med umami, tekstur og dybde”
(vælg 1 af ovenstående hovedretter)
• Brunet smør
• Asparges
• Vagtelæg
• Lammesky
“Elegant og intens med dybde fra lammesky”
2️⃣ BRAISERET OKSE
• Fermenteret hvidløg
• Kirsebær
• Røget rødbede
• Kraftig reduceret sauce på rødvin og ristet peber
“Klassisk comfort med finesse - elegant kontrast mellem sødme, røg og syre”
3️⃣ GRILLET SLETHVAR
• Piment d’Espelette (smag af Baskerlandet)
• Puré af kartoffel og Havgus
• Urtehave
• Let bisque
“Hav, blød og aromatisk med et strejf af varme krydderier”
4️⃣ GRYDESTEGT BORNHOLMSK UNGHANE
• Oxalis
• Sylt
• Rabarber
• Reduceret unghanesky
“Sødme og syre i smuk balance – en nordisk signaturret”
5️⃣ BØF WELLINGTON 2.0
• Indbagt dansk oksemørbrad
• Duxelles af svampe
• Butterdej
• Kraftigt reduceret rødvinssauce
“Nyfortolket klassiker - luksus på alle måder”
6️⃣ (VG) BRAISERET TEMPEH 🌱
• Karamelliseret græskar
• Sylt
• Urtehave
• Sauce aromatique
“Plantebaseret hovedret med umami, tekstur og dybde”
(vælg 1 af ovenstående hovedretter)
4
 Mellemret
 1️⃣ UDVALG AF SKØNNE OSTE
• Syrlig og aromatisk marmelade
• Bornholmske rugkiks
• Knækbrød
• Smør
“Salt, sødt og sprødt i perfekt harmoni - en Chefme klassiker”
2️⃣ SYMFONI AF LETFROSNE BÆR
• Vanilje
• Citron
• Urter
• Uartig piskefløde 50 %
“Frisk, legende og elegant – kølig sødme med cremet afslutning”
3️⃣ CAVIAR AF TAPIOCA
• Japansk soya
• Blomkålscremé
• Sauce på ristede valnødder
“Moderne og rig på umami - mellemret med japansk elegance”
4️⃣ KARAMELLISERET YOGHURT
• Koriand bagte gulerødder
• Fennikelpollen
• Valnødder
• Chimichurri
“Vegetarisk signaturret – sød, krydret og parfumeret med smuk balance”
5️⃣ (VG) MARINERET TOMAT 🌱
• Shiso
• Granité af agurk
• Chiliolie
• Yuzu
“Kølende, grøn og parfumeret – perfekt optakt til dessert”
6️⃣ (VG) GRILLET AUBERGINE 🌱
• Miso
• Karamelliseret sesam
• Fermenteret chili
• Yuzu
“Dyb og luksuriøs med umami og varme toner”
(Vælg 1 af ovenstående mellemretter)
• Syrlig og aromatisk marmelade
• Bornholmske rugkiks
• Knækbrød
• Smør
“Salt, sødt og sprødt i perfekt harmoni - en Chefme klassiker”
2️⃣ SYMFONI AF LETFROSNE BÆR
• Vanilje
• Citron
• Urter
• Uartig piskefløde 50 %
“Frisk, legende og elegant – kølig sødme med cremet afslutning”
3️⃣ CAVIAR AF TAPIOCA
• Japansk soya
• Blomkålscremé
• Sauce på ristede valnødder
“Moderne og rig på umami - mellemret med japansk elegance”
4️⃣ KARAMELLISERET YOGHURT
• Koriand bagte gulerødder
• Fennikelpollen
• Valnødder
• Chimichurri
“Vegetarisk signaturret – sød, krydret og parfumeret med smuk balance”
5️⃣ (VG) MARINERET TOMAT 🌱
• Shiso
• Granité af agurk
• Chiliolie
• Yuzu
“Kølende, grøn og parfumeret – perfekt optakt til dessert”
6️⃣ (VG) GRILLET AUBERGINE 🌱
• Miso
• Karamelliseret sesam
• Fermenteret chili
• Yuzu
“Dyb og luksuriøs med umami og varme toner”
(Vælg 1 af ovenstående mellemretter)
5
 Dessert
 1️⃣ RØDGRØD AF SAFTSPÆNDTE BÆR
• Brændte mandler
• Støv af dehydreret hindbær
• Uartig piskefløde 50 %
• Candyfloss
“Rødgrød 2.0, legesyg, dansk og nostalgisk – en Chefme klassiker”
2️⃣ RÅSYLTEDE BLOMMER I CHAMOY
• Råsyltede blommer fra Kramnitze
• Chamoy (mexicansk krydret frugtsauce)
• Honning- og citronslynget iscreme
• Shiso
“Frisk, krydret og aromatisk – når sødme møder syre”
3️⃣ GRAND CRU CHOKOLADEBROWNIE
• Intens chokolademousse
• Ganache 62 %
• Karamel
• Honningslynget vaniljeiscreme
“Ren chokoladeglæde med varme toner af honning og vanilje”
4️⃣ CRÈME BRÛLÉE 2.0
• Brændt jordskok
• Saltet karamel
• Hasselnød
• Dulce chokolade
“Klassisk dessert i ny fortolkning – dyb, nøddeagtig og silkeblød”
5️⃣ (VG) BRAISERET BLODAPPELSIN 🌱
• Valnøddecréme
• Muscovado
• Ristet kombuolie
• Kamille
“Sødt, bittert og salt i raffineret balance”
6️⃣ (VG) PÆRE I VERBENA 🌱
• Mandel
• Saltet karamel
• Yuzu
• Olivenolie
“Klassisk sødme med urtet elegance”
(vælg 1 af ovenstående desserter)
• Brændte mandler
• Støv af dehydreret hindbær
• Uartig piskefløde 50 %
• Candyfloss
“Rødgrød 2.0, legesyg, dansk og nostalgisk – en Chefme klassiker”
2️⃣ RÅSYLTEDE BLOMMER I CHAMOY
• Råsyltede blommer fra Kramnitze
• Chamoy (mexicansk krydret frugtsauce)
• Honning- og citronslynget iscreme
• Shiso
“Frisk, krydret og aromatisk – når sødme møder syre”
3️⃣ GRAND CRU CHOKOLADEBROWNIE
• Intens chokolademousse
• Ganache 62 %
• Karamel
• Honningslynget vaniljeiscreme
“Ren chokoladeglæde med varme toner af honning og vanilje”
4️⃣ CRÈME BRÛLÉE 2.0
• Brændt jordskok
• Saltet karamel
• Hasselnød
• Dulce chokolade
“Klassisk dessert i ny fortolkning – dyb, nøddeagtig og silkeblød”
5️⃣ (VG) BRAISERET BLODAPPELSIN 🌱
• Valnøddecréme
• Muscovado
• Ristet kombuolie
• Kamille
“Sødt, bittert og salt i raffineret balance”
6️⃣ (VG) PÆRE I VERBENA 🌱
• Mandel
• Saltet karamel
• Yuzu
• Olivenolie
“Klassisk sødme med urtet elegance”
(vælg 1 af ovenstående desserter)
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
   Praktisk
Mødetid
 Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
Betaling
 Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
Afbestillingspolitik
 Fuld refundering ved afbestilling op til 7 dage før dit arrangement.
 Læs vores afbestillingspolitik
Krav til køkkenet
- Ovn
Kokken kan medbringe
 Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
- Tallerkener
- Glas
- Bestik
- Spisepinde
- Servietter
- Dug
- Gryder
- Pander
- Blender
- Kogeplader
- Køleskab og fryser
- Ovn
Omtaler fra kunder
 4,80 • 33 omtaler
Samlet bedømmelse
 5
 4
 3
 2
 1
 Maden
 4,8
 Værdi
 4,7
 Kommunikation
 4,9
 Forventning
 4,8
 
        MW
    
Mette W.
 Kongens Lyngby
·
 6. oktober 2024
Nicholas lavede en fantastisk fem-retters middag for os. Så lækkert. 
Vi var otte personer fordelt over fire generationer, og Nicholas var så sød og hyggelig at have på besøg. Og så var han tjekket! Alle retter kom rullende i et perfekt tempo, og køkkenet blev efterladt pletfrit og ryddet.
Det gør vi meget gerne igen!
 Vi var otte personer fordelt over fire generationer, og Nicholas var så sød og hyggelig at have på besøg. Og så var han tjekket! Alle retter kom rullende i et perfekt tempo, og køkkenet blev efterladt pletfrit og ryddet.
Det gør vi meget gerne igen!
        DD
    
Dorthe D. M.
 Kjellerup
·
 3. august 2024
Nicolas var behagelig at have i huset han lavede lækker mad og der var ryddet op i køkkenet da han kørte igen😉så kan klart anbefales 
 
        ID
    
Ian D.
 Sorø
·
 16. juli 2024
Very friendly, professional, overall a great dinner party 
 
        JB
    
Jacob B.
 København S
·
 4. juni 2024
En helt igennem fantastisk middag serveret af Nicholas. Han havde styr på det hele og kvaliteten var sky-høj. Kan absolut anbefales:-) 
 Mød din kok
 
 Nicholas M.
 33
 Anmeldelser
 4,80
 Bedømmelse
5
 År på ChefMe
Kokkeoplysninger
 
              Svarrate: 100 %
            
 
              Svartid: 43 minutter
            
Mød Nicholas M.
 Når du booker Nicholas Massaad, får du ikke bare en kok – du får en helhedsoplevelse, hvor gastronomi, værtskab og stemning smelter sammen.
Nicholas har tidligere drevet private dining-virksomheden Kys og Kameler og været en af hovedkræfterne bag Københavns Skolemad (EAT), som hver dag laver over 10.000 bæredygtige og nærende måltider. Med den erfaring ved han, hvordan man skaber mad, der både smager, overrasker og samler mennesker.
Nicholas skaber aftener, hvor restaurantkvalitet møder hjemmehygge. Alt er planlagt, tilberedt og serveret med ro, præcision og personlighed – så du og dine gæster bare skal nyde øjeblikket.
Hans menuer på ChefMe er udviklet med præcision, nærvær og en tydelig kærlighed til håndværket. Alt er kvalitetssikret, testet og finpudset i samarbejde med nogle af landets dygtigste kokke. Resultatet er mad, der føles som restaurantoplevelse – bare hjemme hos dig.
 Nicholas har tidligere drevet private dining-virksomheden Kys og Kameler og været en af hovedkræfterne bag Københavns Skolemad (EAT), som hver dag laver over 10.000 bæredygtige og nærende måltider. Med den erfaring ved han, hvordan man skaber mad, der både smager, overrasker og samler mennesker.
Nicholas skaber aftener, hvor restaurantkvalitet møder hjemmehygge. Alt er planlagt, tilberedt og serveret med ro, præcision og personlighed – så du og dine gæster bare skal nyde øjeblikket.
Hans menuer på ChefMe er udviklet med præcision, nærvær og en tydelig kærlighed til håndværket. Alt er kvalitetssikret, testet og finpudset i samarbejde med nogle af landets dygtigste kokke. Resultatet er mad, der føles som restaurantoplevelse – bare hjemme hos dig.
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.
Ofte stillede spørgsmål
      Har du andre spørgsmål? Læs mere under
      Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
 Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
 Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
 Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
 
            Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken,
            især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
          
 
            Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke!
            Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok.
            Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på
            kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
 
            Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
          
Kan jeg ændre på kokkens menu?
 Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
 Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
 Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
 Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.