JULEMENU 2025 ⛄️
 
            1 / 3
             
   
   
 
 
  
 Menuen laves af Nicholas M.
10 - 100 personer
 7 serveringer
  Medlem siden 2020
 
 🏆
 Kunde-
favorit
 favorit
Blandt de bedst vurderede kokke på ChefMe ifølge værterne
   33
 Anmeldelser
Fantastisk madoplevelse
 Værter elsker Nicholas M..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.
Fantastisk kommunikation
 Værter roser Nicholas M. for hurtige svar og god kommunikation.
Forord
En menu skabt til den moderne julefrokost, hvor tradition møder innovation. De velkendte retter er genfortolket med balance, dybde og små overraskelser, mens de moderne serveringer tilfører friskhed og kontrast. Resultatet er ren gastronomisk finesse – en elegant, velsmagende og helstøbt juleoplevelse.
  Menu
7 serveringer
1
 Forret
 JULEPOSTEJ & IBERICO
• Julepostej og bacon af frilandsgris
• Syltede rødbeder
• Stegte svampe
• Sprød Iberico (sortfodsgris)
“Dybt velsmagende og klassisk – med luksuriøs sprødhed og varme julekrydderier”
• Julepostej og bacon af frilandsgris
• Syltede rødbeder
• Stegte svampe
• Sprød Iberico (sortfodsgris)
“Dybt velsmagende og klassisk – med luksuriøs sprødhed og varme julekrydderier”
2
 Forret
 RILLETTE AF FÆRØSK VILDLAKS
• Bornholmsk sennep
• Æble
• Friterede østershatte
• Dild
“Silkeblød og frisk – nordisk havmøde med sødme, syre og sprødhed”
• Bornholmsk sennep
• Æble
• Friterede østershatte
• Dild
“Silkeblød og frisk – nordisk havmøde med sødme, syre og sprødhed”
3
 Forret
 KARRYSILD FRA KARREBÆKSMINDE
• Ørredbacon
• Æggesalat
• Sylt
• Brøndkarse
“En legende klassiker – salt, syrlig og cremet med friskhed fra fjorden”
• Ørredbacon
• Æggesalat
• Sylt
• Brøndkarse
“En legende klassiker – salt, syrlig og cremet med friskhed fra fjorden”
4
 Hovedret
 CONFITERET DANSK LANDAND
• Rødkål
• Solbær
• Kraftig reduceret andesky
“Intens og saftig – traditionel juleand løftet med mørke bær og dyb sauce”
• Rødkål
• Solbær
• Kraftig reduceret andesky
“Intens og saftig – traditionel juleand løftet med mørke bær og dyb sauce”
5
 Hovedret
 HELSTEGT KAM AF FRILANDSGRIS
• Sprøde flæskesvær
• Brunede kartofler
• Sauce demi-glace
“Klassisk dansk julelykke – smørmør gris med karamelliseret sødme og knas”
• Sprøde flæskesvær
• Brunede kartofler
• Sauce demi-glace
“Klassisk dansk julelykke – smørmør gris med karamelliseret sødme og knas”
6
 Mellemret
 UDVALG AF SKØNNE OSTE
• Syrlig og aromatisk marmelade
• Bornholmske rugkiks
• Knækbrød
• Smør
“En raffineret pause – cremet, salt og frugtig på én gang”
• Syrlig og aromatisk marmelade
• Bornholmske rugkiks
• Knækbrød
• Smør
“En raffineret pause – cremet, salt og frugtig på én gang”
7
 Dessert
 RISALAMANDE 2.0
• Risalamande
• Letpisket flødeskum (50%)
• Bourbonvanilje
• Spanske brændte mandler
• Kirsebærstøv
• Dehydreret kirsebærsauce
“Tradition i transformation – silkeblød, sprød og forførende julet.”
• Risalamande
• Letpisket flødeskum (50%)
• Bourbonvanilje
• Spanske brændte mandler
• Kirsebærstøv
• Dehydreret kirsebærsauce
“Tradition i transformation – silkeblød, sprød og forførende julet.”
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
   Praktisk
Mødetid
 Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
Betaling
 Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
Afbestillingspolitik
 Fuld refundering ved afbestilling op til 7 dage før dit arrangement.
 Læs vores afbestillingspolitik
Krav til køkkenet
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
Kokken kan medbringe
 Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
- Tallerkener
- Glas
- Bestik
- Spisepinde
- Servietter
- Dug
- Gryder
- Ovn
- Pander
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
- Blender
Omtaler fra kunder
 4,80 • 33 omtaler
Samlet bedømmelse
 5
 4
 3
 2
 1
 Maden
 4,8
 Værdi
 4,7
 Kommunikation
 4,9
 Forventning
 4,8
 
        MW
    
Mette W.
 Kongens Lyngby
·
 6. oktober 2024
Nicholas lavede en fantastisk fem-retters middag for os. Så lækkert. 
Vi var otte personer fordelt over fire generationer, og Nicholas var så sød og hyggelig at have på besøg. Og så var han tjekket! Alle retter kom rullende i et perfekt tempo, og køkkenet blev efterladt pletfrit og ryddet.
Det gør vi meget gerne igen!
 Vi var otte personer fordelt over fire generationer, og Nicholas var så sød og hyggelig at have på besøg. Og så var han tjekket! Alle retter kom rullende i et perfekt tempo, og køkkenet blev efterladt pletfrit og ryddet.
Det gør vi meget gerne igen!
        DD
    
Dorthe D. M.
 Kjellerup
·
 3. august 2024
Nicolas var behagelig at have i huset han lavede lækker mad og der var ryddet op i køkkenet da han kørte igen😉så kan klart anbefales 
 
        ID
    
Ian D.
 Sorø
·
 16. juli 2024
Very friendly, professional, overall a great dinner party 
 
        JB
    
Jacob B.
 København S
·
 4. juni 2024
En helt igennem fantastisk middag serveret af Nicholas. Han havde styr på det hele og kvaliteten var sky-høj. Kan absolut anbefales:-) 
 Mød din kok
 
 Nicholas M.
 33
 Anmeldelser
 4,80
 Bedømmelse
5
 År på ChefMe
Kokkeoplysninger
 
              Svarrate: 100 %
            
 
              Svartid: 43 minutter
            
Mød Nicholas M.
 Når du booker Nicholas Massaad, får du ikke bare en kok – du får en helhedsoplevelse, hvor gastronomi, værtskab og stemning smelter sammen.
Nicholas har tidligere drevet private dining-virksomheden Kys og Kameler og været en af hovedkræfterne bag Københavns Skolemad (EAT), som hver dag laver over 10.000 bæredygtige og nærende måltider. Med den erfaring ved han, hvordan man skaber mad, der både smager, overrasker og samler mennesker.
Nicholas skaber aftener, hvor restaurantkvalitet møder hjemmehygge. Alt er planlagt, tilberedt og serveret med ro, præcision og personlighed – så du og dine gæster bare skal nyde øjeblikket.
Hans menuer på ChefMe er udviklet med præcision, nærvær og en tydelig kærlighed til håndværket. Alt er kvalitetssikret, testet og finpudset i samarbejde med nogle af landets dygtigste kokke. Resultatet er mad, der føles som restaurantoplevelse – bare hjemme hos dig.
 Nicholas har tidligere drevet private dining-virksomheden Kys og Kameler og været en af hovedkræfterne bag Københavns Skolemad (EAT), som hver dag laver over 10.000 bæredygtige og nærende måltider. Med den erfaring ved han, hvordan man skaber mad, der både smager, overrasker og samler mennesker.
Nicholas skaber aftener, hvor restaurantkvalitet møder hjemmehygge. Alt er planlagt, tilberedt og serveret med ro, præcision og personlighed – så du og dine gæster bare skal nyde øjeblikket.
Hans menuer på ChefMe er udviklet med præcision, nærvær og en tydelig kærlighed til håndværket. Alt er kvalitetssikret, testet og finpudset i samarbejde med nogle af landets dygtigste kokke. Resultatet er mad, der føles som restaurantoplevelse – bare hjemme hos dig.
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.
Ofte stillede spørgsmål
      Har du andre spørgsmål? Læs mere under
      Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
 Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
 Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
 Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
 
            Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken,
            især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
          
 
            Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke!
            Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok.
            Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på
            kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
 
            Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
          
Kan jeg ændre på kokkens menu?
 Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
 Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
 Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
 Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.