Menuen laves af Mark B.
8 - 100 personer
7 serveringer
Medlem siden 2025
Erfaring fra Michelin-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.
Ny kok på ChefMe
Vær blandt de første til at opleve Mark B.
Forord
Den fulde oplevelse med 3 snacks og 6 serveringer.
1
Snack
Trøffel chips med trøffel creme.
Kræmmerhus med agurk og wasabi
Karamelliseret løg tærte.
2
Forret
Saltet kulmule med syrlig æble, violet grønkål og urter.
3
Mellemret
Stegt kammusling med blomkål, brunet smør og hasselnødder.
4
Mellemret
Sprødstegt langtidstilberedt svinebryst af frilands gris med palmekål, svampe og braiser sauce.
5
Hovedret
Filet mignon med foie gras, brioche, spinat og trøffel.
6
Mellemret
Ganerenser: Yuzu granite med økologisk æblemost.
7
Dessert
Hindbærmousse med fersken indlæg, grillet fersken creme, kokos karamel og vanilje.
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
Mødetid
Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
Betaling
Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
Afbestillingspolitik
Fuld refundering ved afbestilling op til 7 dage før dit arrangement.
Læs vores afbestillingspolitik
Kokken har ingen særlige krav til køkkenet