Menuen laves af Lukas G.
6 - 18 personer
6 serveringer
Medlem siden 2025
Forord
Confit de Canard med Piment d’espelette
Saltet grøntsag med syltet granskud
Koldrøget laks med fynsk rygeost & spæde krydderurter
❃
Rimmet vesterhavsfisk med stikkelsbær & syltet løgblomster
❃
Brød med gammeldags kærnet smør & svinefedt
❃
Pighvar på crouton serveret med beurre blanc & tomater fra Orkidégaarden
❃
Skovkylling fra Nørre Lyngby med stegte østershatte, sprød kartoffel & cremet Vesterhavsost
❃
Luftig mousse med frugtigt indlæg serveret med ristet græskarkerner, saltkaramel & kaffeis
1
Snack
Tre slags snacks efter humør
2
Snack
Brød med det der hører sig til
3
Forret
Glaskål med rejer serveret i hyldeblomstbouillon
4
Mellemret
Bagt vesterhavsfisk med beurre blanc & stenbidderrogn
5
Hovedret
Stegt helleflynder med grønt & confiteret hvidløg
6
Dessert
Rabarber & kærnemælk med hybenrose
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
Mødetid
Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
Betaling
Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
Afbestillingspolitik
Fuld refundering ved afbestilling op til 7 dage før dit arrangement.
Læs vores afbestillingspolitik
- Kogeplader
- Køleskab og fryser
- Ovn
- Bestik
- Glas
- Dug
- Servietter