Signatur menu

1 / 4
Signatur menu
Signatur menu
Signatur menu
Signatur menu

Menuen laves af Jan M.

6 - 30 personer
Medlem siden 2025
Ny
Jan M.

Forord

Menuen der virker hver gang

9 serveringer

Snacks (3)

Østers · ponzu, yuzu og ræddike

Tærte · løg, kartoffelcreme og røget gris

Krustade · rimmet vesterhavsfisk og dild

Forret

Laks · havesyresauce, hvidvin og urter
Brødservering · hjemmebagt surdejsbrød og pisket smør

Mellemret

Kammusling · kernemælkssauce, kørvelgelé og æble

Hovedret

Confiteret grisebryst · græskar i variation, kartoffelrösti og sauce på lyse urter

Præ-dessert

“1000-lags kage” · Comté, sort trøffel og Arla Unika Loke

Dessert

Pannacotta på jordskok · Tahitiansk vanilje, rørt is med vinterkrydderier, sprøde kiks og puffet spelt

Kokkens tilvalg

Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.

Praktisk

Mødetid
Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
Betaling
Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
Afbestillingspolitik
Fuld refundering ved afbestilling op til 7 dage før dit arrangement.
Krav til køkkenet
Kokken har ingen særlige krav til køkkenet

Mød din kok

Jan M.
Jan M.
3
Uger på ChefMe
Mød Jan M.
Mit navn er Jan Madsen – kokken bag Flambojant.

Jeg leverer private dining på højeste niveau, dér hvor du er.

🥇 Guldvinder af DM i Grill 2025 (vildt-kategorien)
👨‍🍳 Over 10 års erfaring fra Michelin-anbefalede køkkener og klassisk fransk gastronomi.

Når du booker mig, får du mere end en middag.
Du får en helhedsoplevelse:

Jeg medbringer tjenere, service og serveringsfade.

Du skal kun sørge for glas og bestik.

Resten klarer vi, fra første snack til sidste dessert.

Jeg arbejder med sæsonens bedste råvarer, klassisk håndværk og moderne teknikker – alt sammen for at skabe aftener, hvor dine gæster føler sig forkælet og overrasket.

Flambojant handler ikke kun om mad – men om magiske øjeblikke, I aldrig glemmer.
Se Jan M.s profil
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.