Menuen laves af Jan M.
6 - 30 personer
Medlem siden 2025
Forord
Efterårsmenu – 8 serveringer
(Mulighed for færre/flere serveringer samt vegetariske alternativer)
Snacks
Puffet gluten med lufttørret skinke og fermenteret sort pebercreme
Sprød saltet vaffel med laks, Unika Loke og frisk purløg
Små krustader med pisket creme fraiche 48 og Ikura
Forret
Vesterhavsfisk med hvidvinssauce, grøn olie og brunet kartoffelcrème
Brødservering
Hjemmebagt surdejsbrød med pisket smør – skabt til at samle de sidste dråber af saucen
Mellemret
Ravioli fyldt med røget svinebryst og svampe i klar consommé
Hovedret
Vagtel farseret med svampe, serveret med græskar, stegte svampe og kartoffel
Dessert
Hvid chokoladecrème med brunet smør, vanilje og sprødt
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
Mødetid
Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
Betaling
Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
Afbestillingspolitik
Fuld refundering ved afbestilling op til 7 dage før dit arrangement.
Læs vores afbestillingspolitik
- Ovn
- Pander
- Køleskab og fryser
- Glas
- Bestik
- Gryder
- Kogeplader
- Blender
- Dug
- Tallerkener
- Servietter
- Spisepinde
- Tallerkener
- Bestik
- Servietter
- Spisepinde