Menuen laves af Giulia N.
4 - 10 personer
6 serveringer
Medlem siden 2021
Forord
(Vinter sæson)
I denne menu bringer jeg mine minder om hjemmet, om mine søndage med familien. En hyldest til mit hjemland: Toscana! Et generøst og imødekommende land, som tilbyder meget fra mad- og vinmæssigt synspunkt.
1
Snack
Benvenuto della chef - Velkomst fra kokken
Velkomst fra kokken
2
Forret
Crostone con i fegatini - (Crouton med kyllingelever)
Crouton med kyllingelever-sauce
3
Forret
Gnudi ricotta e spinaci, burro e salvia - (nudler med ricotta og spinat, serveret med smør og salvie)
Nudler med ricottaost og spinat, serveret med smør og salvie
4
Hovedret
Peposo con puré di patate -
Oksekød, langsomt kogt i rødvin, peber og toscanske krydderier
5
Mellemret
Insalatina di finocchi e arance - Salat med fennikel og appelsin
Salat med fennikel og appelsin
6
Dessert
Zuppa inglese - Biscuits dyppet i alchermes
Biscuits dyppet i alchermes, vanillecreme, chokoladecreme
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
Mødetid
Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
Betaling
Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
Afbestillingspolitik
Fuld refundering ved afbestilling op til 7 dage før dit arrangement.
Læs vores afbestillingspolitik
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
- Pander
- Gryder