Menuen laves af Giulia N.
4 - 10 personer
5 serveringer
Medlem siden 2021
Forord
(Forårssæson)
En hyldest til min yndlingssæson: Forår. Typiske ingredienser fra denne periode serveret med et italiensk twist.
1
Snack
Velkommen til køkkenet
2
Forret
Flan af asparges -
Asparges i tre forskellige teksturer
3
Snack
Cipolla arrostita e Fagioli cannellini - (Ristet rødløg med cannellini-bønner)
Ristede rødløg serveret med cannellini-bønnesauce
4
Hovedret
Tagliolini con fave e salsa di pecorino - Håndlavede tagliolini med bønner og pecorino fondue
Håndlavede tagliolini med hestebønner og pecorino-fondue
5
Dessert
Panna cotta
Min særlige panna cotta med bær
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
Mødetid
Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
Betaling
Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
Afbestillingspolitik
Fuld refundering ved afbestilling op til 7 dage før dit arrangement.
Læs vores afbestillingspolitik
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
- Pander
- Gryder