Menuen laves af Giulia N.
4 - 10 personer
5 serveringer
Medlem siden 2021
Forord
(Vintersæson)
Denne menu repræsenterer et typisk italiensk måltid med fremragende sæsonbestemte ingredienser og frisk håndlavet pasta.
1
Snack
Benvenuto della Chef -
Velkommen fra kokken
2
Forret
Cavolfiore arrostito -
Ristet blomkål med en krydret tomatsauce
3
Hovedret
Ravioli ricotta e spinaci -
hjemmelavet ravioli med spinat- og ricottaostfyld, serveret med smør og salvie
4
Snack
Fennikel- og appelsinsalat
5
Dessert
Panna cotta -
Min specielle panna cotta med basilikumskrydderi
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
Mødetid
Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
Betaling
Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
Afbestillingspolitik
Fuld refundering ved afbestilling op til 7 dage før dit arrangement.
Læs vores afbestillingspolitik
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
- Pander
- Gryder