Buffet
🍴 Velkomstsnack
Sprød rugbrødschips med røget creme og syltede tyttebær
🍴 Fisk & Skaldyr
Håndpillede rejer med smilende æg, citronmayo og urter
Røget laks med fennikelcrudité og dildolie
Marineret sild med æble, karry og sprøde løg
🍴 Det varme bord
Langtidsbraiseret svinebryst med julekrydderier og æbleglace
Smørstegt and med rødkål og solbær
Flødekartofler med sennep og timian
🍴 Ost & Dessert
Udvalg af danske oste med kompot og knækbrød
“Risalamande” med vanilje, kirsebær og sprød mandelcrumble
Sprød rugbrødschips med røget creme og syltede tyttebær
🍴 Fisk & Skaldyr
Håndpillede rejer med smilende æg, citronmayo og urter
Røget laks med fennikelcrudité og dildolie
Marineret sild med æble, karry og sprøde løg
🍴 Det varme bord
Langtidsbraiseret svinebryst med julekrydderier og æbleglace
Smørstegt and med rødkål og solbær
Flødekartofler med sennep og timian
🍴 Ost & Dessert
Udvalg af danske oste med kompot og knækbrød
“Risalamande” med vanilje, kirsebær og sprød mandelcrumble