Menuen laves af Bastian G.
6 - 30 personer
5 serveringer
Medlem siden 2019
Forord
I denne menu vil du få serveret en masse lækkert fisk og skaldyr samt en dessert. På menuen finder du lækre råvarer fra havet som østers, jomfruhummer, pighvar og kaviar.
1
Snack
Franske østers med mignolette
2
Forret
Stegte jomfruhummerhaler med jomfruhummerbisque, dild og æble.
3
Forret
Tartar på sæsonens fisk med østersmayo og crudite
4
Hovedret
Stegt pighvar, dampet spinat, fiskefumé med brunet smør og kaviar.
5
Dessert
Iles Flottante med creme anglaise, karamel og ristede mandler
Praktisk
Mødetid
Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
Betaling
Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
Afbestillingspolitik
Fuld refundering ved afbestilling op til 7 dage før dit arrangement.
Læs vores afbestillingspolitik
- Ovn
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
- Pander
- Gryder