Denne menu er til dem som gerne vil have værdi og velsmag for pengene. Det er tre ærlige retter uden for meget pynt, og som helt sikkert vil tilfredsstille både appetit og smagsløg.
Menu
3 serveringer
1
Forret
Pissalidiere - en sydfransk løgtærte med en super harmoni mellem den sprøde tærtebånd og de bløde letkaramelisserede løg. Vil blive toppet med oliven eller ansjos.
2
Hovedret
Meunierestegte kalvebrisler. En klassisk delikatesse som anvendes for lidt i det danske køkken. Brislerne vil blive serveret på en bund af ærter a la franciase eller barigoule afhængigt af sæson.
3
Dessert
Fragipantærte med mærdejsbund og sæsones frugt eller bær, karamelsauce og pisket cremefraiche.
Praktisk
Mødetid
Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
Betaling
Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
Afbestillingspolitik
Fuld refundering ved afbestilling op til 7 dage før dit arrangement.
Læs vores afbestillingspolitik
Krav til køkkenet
Ovn
Køleskab og fryser
Kogeplader
Pander
Gryder
650 kr./kuvert
Ingen binding
650 kr.
kuvert
Top-rated kokke 4.9 ud af 5
100.000+ gæster tager ikke fejl
Gratis afbestilling
Fuld refundering op til 6 dage før dit selskab
Ingen binding
Du betaler først efter dialog med kokken og bekræftelsen af kokkens tilbud
Mød din kok
Bastian G.
6
År på ChefMe
Mød Bastian G.
Mit navn er Bastian Ganjavi, og jeg har arbejdet som kok i 7 år.
I mit profesionelle liv har jeg dygtiggjort mig i det italienske- og franske køkken. Mine erfaringer i disse køkkener har lært mig utrolig meget. Jeg er virkelig fascineret af den italienske simplicitet og det franske håndværk, men vigtigst for mig er velsmagen i maden. Derfor vil jeg også altid garantere at mine retter indeholder de bedste, friskeste og sæsonprægede råvarer.
Derudover har jeg også en stor interesse for det mellemøstlige køkken, og da jeg har iranske rødder, så er det også noget jeg er opvokset op med og udforsket i det private.
Alle mine menuer er som udgangspunkt et forslag, og både pris og retter kan ændres ud fra behov og ønsker.
Jeg er åben for spørgsmål, og glæder mig til at høre fra dig!
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken,
især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke!
Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok.
Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på
kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.