Menuen laves af Alexander F.
10 - 100 personer
6 serveringer
Medlem siden 2025
Forord
5 retters gourmet menu med fokus på at få de enkelte råvarer i spil til en intens smagsoplevelse.
1
Snack
Sprød vaffel med fjordrejer, tomat, friskost og caviar.
2
Forret
Hamachi Tun med fermenteret yuzu, granny smith æbler, purløg og muslinge sauce.
3
Forret
Tatar af okseinderlår med glaceret rødbede, fermenteret kirsebær, saltet mandler, og en kraftig rødbede jus med kirsebær.
4
Mellemret
Stegt kulmule med brændt porre vendt i beurre monté, grønkål og skum af kartoffel og porre.
5
Hovedret
Iberico Presa med røget selleri pure, gotlandsk persillerod, jomfruhummer og selleri blanquette sauce.
6
Dessert
Sprød tærte med hvid chokolade sarah bernard creme, blodappelsin broken gel, hasselnødder, og blodappelsin granité
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
Mødetid
Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
Betaling
Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
Afbestillingspolitik
Fuld refundering ved afbestilling op til 7 dage før dit arrangement.
Læs vores afbestillingspolitik
- Køleskab og fryser
- Kogeplader
- Ovn
- Bestik
- Blender
- Gryder
- Pander
- Servietter
- Tallerkener