Nicklas W.
2-stjernet Michelin kok | Iværksætter
4,99 (17)
Medlem siden 2022
Bor i Roskilde
Om kokken
Jeg blev udlært i januar 2014 fra Kokkedal Slot CPH hvorefter jeg har arbejdet som kok eller souschef, forskellige steder på Sjælland. Bl.a Marienlyst badehotel, Schæffergaarden, Rønnede kro og SUKAIBA.
Derudover har jeg været privat hofkok for kongefamilien på Dannebrog og Chef de partie hos **Michelin Restaurant Jordnær og **Michelin restaurant KOKS POP UP.
Jeg elsker at levere en oplevelse udover det sædvanelige og min passion for mad, service, finessen og den gode smag, vil altid skinne igennem, når du booker mig. Jeg elsker at udfordre mig selv og jeg vil med glæde skræddersy en menu der passer til specielt til dig.
Hvis du vælger at det er mig der skal stå for jeres arrangement, er det samtidig også mit firma "Dining by Willemoes".
Dvs. at jeg udover menuen også kan tilbyde at stå for vin-parring, leje af service og muligheden for at skaffe en tjener eller sommelier.
Jeg håber at høre fra dig!
Vh Nicklas - Dining by Willemoes
Derudover har jeg været privat hofkok for kongefamilien på Dannebrog og Chef de partie hos **Michelin Restaurant Jordnær og **Michelin restaurant KOKS POP UP.
Jeg elsker at levere en oplevelse udover det sædvanelige og min passion for mad, service, finessen og den gode smag, vil altid skinne igennem, når du booker mig. Jeg elsker at udfordre mig selv og jeg vil med glæde skræddersy en menu der passer til specielt til dig.
Hvis du vælger at det er mig der skal stå for jeres arrangement, er det samtidig også mit firma "Dining by Willemoes".
Dvs. at jeg udover menuen også kan tilbyde at stå for vin-parring, leje af service og muligheden for at skaffe en tjener eller sommelier.
Jeg håber at høre fra dig!
Vh Nicklas - Dining by Willemoes
Det siger kunderne om Nicklas W.
Venlig
Effektiv
Ryddelig
Serviceminded
Entusiastisk
Detaljeorienteret
Velforberedt
Kreativ
Udadvendt
Punktlig
Struktureret
Passioneret
Pålidelig
Engageret storyteller
Humoristisk
Svarrate: 100 %
Svartid: 12 timer
CV
Dining by Willemoes , Køkkenchef
Foodstylist Freelance , Køkkenchef
KOKS pop up i Tivoli , Kok
Brdr. Price , Souschef
Jordnær , Kok
Kongeskibet Dannebrog , Kok
Marienlyst Strandhotel , Kok
Kokkedal Slot Copenhagen , Kokkeelev
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Omtaler fra kunder
4,99 • 17 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
5,0
Værdi
5,0
Kommunikation
5,0
Forventning
5,0
NS
Nadja S.
Roskilde
11 dage siden
Nicklas var med til at gøre min fødselsdagsmiddag til en helt særlig aften. Han brugte lang tid i telefonen med mig for at finde frem til den rigtige menu. Han kom i god tid på dagen og alt kørte som det skulle. Han tilpassede uden problemer servering af maden til aftenens indslag. Kom ind til bordet og præsenterede maden. Meget høflig og flink. Bagefter kunne man næsten ikke se, at han havde været der - alt var ryddet op og rester og affald taget med. Mine gæster synes helt sikkert, at det var en særlig oplevelse og roste maden. Særligt cappacioen var fantastisk.
JE
Josefine E.
København
4 måneder siden
Vi bookede Nicklas til at lave mad til billederne på vores shoot. Det blev rigtig godt og pænt og smagte også godt, da vi spiste det efterfølgende.
MS
Michael S.
Solrød
6 måneder siden
En fantastisk aften med en kæmpe oplevelse, med fantastisk mad.
Alle der var tilstede, har aldrig oplevet noget lignede, en kæmpe ros herfra.
Vi kan kun anbefale, at bestille Niklas til sådan en oplevelse i hjemmelige omgivelser, han er super professionel og laver bare fantastisk mad.
TT
Thor T.
Greve
7 måneder siden
Vi afholdt middag for 22 efter generalforsamlingen i vores biotek-virksomhed. Inden middagen lavede Nicklas forskellige forslag til menuen med udgangspunkt i de råvarer, der var optimale for sæsonen. Vi aftalte tid og sted, og Nicklas arrangerede, at vi fik hjælp til serveringen.
Vi fik en gourmetmiddag og alle gæster var enige om, at det var det bedste de havde fået til et privat arrangement. Hele arrangementet forløb perfekt fra start til slut. Nicklas var utrolig venlig, kompetent og hjælpsom og efterlod et fuldstændigt ryddet køkken. Nicklas får mine bedste anbefalinger.