Brian P.
3-stjernet Michelin | Finale til Årets Kok
5,00 (8)
2 menuer
Medlem siden 2022
Bor i Hvidovre
Om kokken
Jeg har været kok i 25 år, stort set altid på gourmet restauranter, det sidste års tid har jeg levet som veganer og er i gang med at færdiggøre min veganske kogebog " Botanisten" som bliver en kogebog på Michelin niveau.
Jeg har drevet min egen restaurant med kæmpe succes, som bla. udmøntede sig i titlen som årets nye restaurant 2018 & en 6 plads på listen over alle landets restauranter, foran de fleste andre Michelin restauranter.
I 2021 fik jeg som køkkenchef på en Michelin restaurant i københavn, min egen Michelin stjerne.
Jeg startede min karriere på D Angletere, hvor jeg var i 4 år, derefter tog jeg til frankrig & var souschef på Hotel La Petite Sirene i Nice & Derefter til Louis XV 3 stjernet Michelin restaurant i Monaco.
Hjemvendt fra Frankrig startede jeg på Mikkelgaard i Rungsted & derefter til The Dining Room.
Køkkenchef på først Nouvel & dernæst køkkenchef på Krogs fiskerestaurant.
Konkurrence mæssigt har jeg været i finalen ved årets kok & har været med ved Bocuse dOr 2 gange ( dansk udtagelse)
Jeg har drevet min egen restaurant med kæmpe succes, som bla. udmøntede sig i titlen som årets nye restaurant 2018 & en 6 plads på listen over alle landets restauranter, foran de fleste andre Michelin restauranter.
I 2021 fik jeg som køkkenchef på en Michelin restaurant i københavn, min egen Michelin stjerne.
Jeg startede min karriere på D Angletere, hvor jeg var i 4 år, derefter tog jeg til frankrig & var souschef på Hotel La Petite Sirene i Nice & Derefter til Louis XV 3 stjernet Michelin restaurant i Monaco.
Hjemvendt fra Frankrig startede jeg på Mikkelgaard i Rungsted & derefter til The Dining Room.
Køkkenchef på først Nouvel & dernæst køkkenchef på Krogs fiskerestaurant.
Konkurrence mæssigt har jeg været i finalen ved årets kok & har været med ved Bocuse dOr 2 gange ( dansk udtagelse)
Det siger kunderne om Brian P.
Velforberedt
Ryddelig
Serviceminded
Kreativ
Passioneret
Punktlig
Detaljeorienteret
Venlig
Pålidelig
Struktureret
Effektiv
Udadvendt
Humoristisk
Engageret storyteller
Entusiastisk
Svarrate: 100 %
Svartid: 3 timer
CV
The Dining Room , Kok
Restaurant Mikkelgaard , Kok
Hôtel La Petite Sirène , Souschef
Hotel d'Angleterre , Kok
Nouvel Restaurant , Køkkenchef
Krogs Fiskerestaurant , Køkkenchef
Le Louis XV - Alain Ducasse à l'Hôtel de Paris
Kokkeriet
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Omtaler fra kunder
5,00 • 8 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
5,0
Værdi
5,0
Kommunikation
5,0
Forventning
5,0
JE
Jan E.
Søborg
3 måneder siden
Vi fik en fremragende 8-retters menu baseret på grønt samt fisk og skaldyr. Alt var virkelig velsmagende, smukt anrettet og eksekveret på bedste vis. Derudover var det lige dele hygge og professionalisme at have Brian i køkkenet i en 3-4 timers tid.
Kæmpe anbefaling herfra.
MH
Morten H.
Frederiksberg C
3 måneder siden
Bo er dygtig og anbefalelsesværdig
AJ
Anne J.
Horsens
5 måneder siden
Kæmpe ros til Brian med ALT. Fremragende præsentation af maden, knivskarp og en udsøgt middag for alle smagssanserne. Der var ingen finger at sætte på noget og vi havde en uforglemmelig aften. De varmeste anbefalinger herfra.
CB
Cecilie B.
Rungsted
8 måneder siden
Vi havde den bedste aften, hvor Brian på aller fineste vis tilberedte og serverede lækre og utrolig velsmagende retter. Vi havde høje forventninger, og de blev mere end indfriet. Brian får vores varmeste anbefalinger. Vi kommer til at booke Brian igen!