SaxGastro
Michelin kok | Iværksætter
4,93 (92)
23 menuer
Medlem siden 2017
Bor i Tureby
Om kokken
Jeg hedder Andreas og er tidligere michelin kok med stor passion for den gastronomiske verden, som jeg altid har været en del af.
OBS. Det er naturligvis ikke muligt for mig at være tilstede til alle de fantastiske arrangementer der kommer gennem ChefMe.
Der er dog ingen grund til bekymring. Jeg tror nemlig på at jeg har det bedste personale i DK, som alle brænder for at give jer de bedste gastronomiske oplevelser.
Ejer af SaxGastro som er en private dining virksomhed der skaber gastronomiske oplevelser på højt niveau for både virksomheder og private. Jeg arbejder ud fra et dogmefrit high-end koncept, hvor jeg i køkkenet tager udgangspunkt i, at alt skal laves med en fornuftig tilgang til sæsonens råvarer, miljø, økologi, bæredygtighed og dyrevelfærd.
Når i booker mig så booker i SaxGastro og det har sine fordele. :)
Vi har nogle tilvalgsmuligheder i bør overveje for at få det bedst mulige arrangement.
- Tjenerpersonale
- Vinmenu
- Velkomstsnacks evt. med champagne
- Leje af service (tallerkener, glas, bestik, brødkurve, smørbrikker og vandkarafler)
Minimums budget pr. Arrangement er 8.000 kr.
Jeg har en bred vifte af faglig erfaring i restaurationsbranchen.
Min erfaring i branchen har primært bestået af finere madlavning, startups og konceptændringer til flere af landets succesfulde restauranter.
Mine særlige kendetegn er kreativitet, passion og sans for detaljer, hvilke alle er vigtige faktorer for at give mine gæster en eksklusiv og unik gastronomisk oplevelse
Særlige kendetegn ved mine gastronomiske præferencer:
- Jeg er fra jord til bord kok - derfor vil alt være lavet fra bunden.
- Moderne gastronomi.
- Højt fagligt niveau.
- Benytter altid sæsonens bedste råvarer.
- Kreativitet afspejler sig i mine retter.
OBS. Det er naturligvis ikke muligt for mig at være tilstede til alle de fantastiske arrangementer der kommer gennem ChefMe.
Der er dog ingen grund til bekymring. Jeg tror nemlig på at jeg har det bedste personale i DK, som alle brænder for at give jer de bedste gastronomiske oplevelser.
Ejer af SaxGastro som er en private dining virksomhed der skaber gastronomiske oplevelser på højt niveau for både virksomheder og private. Jeg arbejder ud fra et dogmefrit high-end koncept, hvor jeg i køkkenet tager udgangspunkt i, at alt skal laves med en fornuftig tilgang til sæsonens råvarer, miljø, økologi, bæredygtighed og dyrevelfærd.
Når i booker mig så booker i SaxGastro og det har sine fordele. :)
Vi har nogle tilvalgsmuligheder i bør overveje for at få det bedst mulige arrangement.
- Tjenerpersonale
- Vinmenu
- Velkomstsnacks evt. med champagne
- Leje af service (tallerkener, glas, bestik, brødkurve, smørbrikker og vandkarafler)
Minimums budget pr. Arrangement er 8.000 kr.
Jeg har en bred vifte af faglig erfaring i restaurationsbranchen.
Min erfaring i branchen har primært bestået af finere madlavning, startups og konceptændringer til flere af landets succesfulde restauranter.
Mine særlige kendetegn er kreativitet, passion og sans for detaljer, hvilke alle er vigtige faktorer for at give mine gæster en eksklusiv og unik gastronomisk oplevelse
Særlige kendetegn ved mine gastronomiske præferencer:
- Jeg er fra jord til bord kok - derfor vil alt være lavet fra bunden.
- Moderne gastronomi.
- Højt fagligt niveau.
- Benytter altid sæsonens bedste råvarer.
- Kreativitet afspejler sig i mine retter.
Det siger kunderne om SaxGastro
Velforberedt
Serviceminded
Punktlig
Detaljeorienteret
Struktureret
Ryddelig
Venlig
Effektiv
Pålidelig
Passioneret
Kreativ
Entusiastisk
Udadvendt
Humoristisk
Engageret storyteller
Svarrate: 86 %
Svartid: en dag
CV
Børnehuset Hop-La
Go Lunch
Café Druedahls
Svogerslev kro
Restaurant Vigen
Restaurant Mumm
Nose2tail Madbodega
Sylvest & Bang
Restaurant Sjö & Land
Nordea Ørestaden Fine Dining
Restaurant Moehr
Almanak
Restaurant Remisen
Grønbech & Churchill
SaxGastro
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Omtaler fra kunder
4,93 • 92 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
4,9
Værdi
4,9
Kommunikation
4,9
Forventning
4,9
JP
Jesper P.
Allerød
4 måneder siden
Vi fejrede vores sølvbryllup og var i alt 28, som fik en dejlig tre-retters menu. Kok og tjener havde fra første minut styr på det hele, udstrålede overskud overfor for både os og vores gæster - og tilpassede det hele til sange, taler mv.
Så vi bruger meget gerne Saxgastro igen.
NG
Nadja G.
Karrebæksminde
6 måneder siden
Maden smagte fuldstændig fantastisk og det levede mere end op til vores forventninger. Vi kunne ikke være mere tilfredse og vi ville uden tvivl tænke på saxgastro igen, hvis vi en dag skal holde andre store fester.
RL
Randi L.
Hvalsø
7 måneder siden
Vi valgte en skræddersyet menu på grund af udfordringer med specifikke fødevaregrupper.
Andreas lyttede og fangede den stil vi ønskede os helt perfekt.
Alt smagte virkelig lækkert og alle gæster var glade og vi har fået rigtig meget feedback fra gæsterne efter festen, om at maden var virkelig god.
Personalet sørgede undervejs for alt, og vi bemærkede nærmest ikke at de var der. De ryddede alt virkeligt pænt undervejs, og forlod køkkenet skinnede og fint. De gjorde tilmed mere end forventet/aftalt
Tak for en dejlig middag i har vores varmeste anbefaling.
AL
Annette L.
Herlev
7 måneder siden
Det var den mest fantastiske mad så dygtig
Kok og så serviceminded tjener.
Det er ikke sidste gang vi booker dem.
Der er også stor ros fra alle gæsterne
Kæmpe tak