Henrik Boserup
Kendt fra TV | Stifter af formel B
4,95 (21)
Elitekok
4 menuer
Medlem siden 2019
Bor i Købebenhavn Ø
Om kokken
OBS:
Send Henrik Boserup en anmodning og så tager han direkte kontakt til dig omkring ønsker til menuen.
Under 10 kuverter er prisen 2.050 kr. pr. person. under alle omstændigheder vil Henrik tage kontakt så i sammen kan finde ud af hvad dine ønsker e,r og hvad for et arrangmenet du ønsker. Prisen vil blive sat udfra dette.
Med Henrik i dit køkken får du og dit selskab en oplevelse ud over det usædvanlige.
Lige siden Henrik dukkede op på den københavnske madscene i halvfemserne og hev Margurititas op af en plastik spand og servede dem med suppeøse for byens kendisser og kulturpersonligheder, har han været verdensmester i at skabe rammerne for uforglemmelige selskaber.
”Jeg kommer fra det franske køkken og er gået igennem diverse køkkener og krydderier for så at samle det hele op i en meget, meget forenklet version. Gå på markedet, køb ind, køb det, der falder en ind, og som er til rådighed den dag. Og så hjem og improvisere i køkkenet.”
Henriks tilgang til maden handler om, at råvarerne skal vælges fra jord-til-bord-princippet.
“Hvis man laver mad med de rigtige råvarer, gør man klimaet og andre mennesker en tjeneste,” fortæller han.
“Smagsoplevelsen skal selvfølgelig være i topklasse, men derfor behøver det ikke være det stift og snobbet. Stemningen er lige så vigtig” (Her kan du sikkert komme med et bedre citat - der siger det samme)
Henrik elsker også at give noget fra sig, og man er altid velkommen til at se ham over skulderen, når han står i et køkken.
”Jeg kan godt li’ at dele min viden. Jeg har altid fået at vide, at når folk har stået og fået en sludder, så har det ændret deres måde at se mad på. For det er så simpelt, så enkelt i sin form, at det er nemt at forstå,” siger
Fødselsdags FESTEN over alle
Hele atmosfæren og dit nærvær, attitude og humor var lige så uovertruffen som maden. Der er ingen der glemmer tømre saven du skar Cote De Beuf "skiverne" ud af højreben med. Det rigtige værktøj til den rigtige opgave :-) Alle havde en FEST og du forstod balancen mellem at fortælle om maden - på særdeles underholdende vis - og lade gæsterne have tid til hinanden.
JK
Jesper
Virum
Med Henrik i dit køkken får du meget mere end bare god mad - du og dit selskab får en oplevelse ud over det sædvanlige.
Send Henrik Boserup en anmodning og så tager han direkte kontakt til dig omkring ønsker til menuen.
Under 10 kuverter er prisen 2.050 kr. pr. person. under alle omstændigheder vil Henrik tage kontakt så i sammen kan finde ud af hvad dine ønsker e,r og hvad for et arrangmenet du ønsker. Prisen vil blive sat udfra dette.
Med Henrik i dit køkken får du og dit selskab en oplevelse ud over det usædvanlige.
Lige siden Henrik dukkede op på den københavnske madscene i halvfemserne og hev Margurititas op af en plastik spand og servede dem med suppeøse for byens kendisser og kulturpersonligheder, har han været verdensmester i at skabe rammerne for uforglemmelige selskaber.
”Jeg kommer fra det franske køkken og er gået igennem diverse køkkener og krydderier for så at samle det hele op i en meget, meget forenklet version. Gå på markedet, køb ind, køb det, der falder en ind, og som er til rådighed den dag. Og så hjem og improvisere i køkkenet.”
Henriks tilgang til maden handler om, at råvarerne skal vælges fra jord-til-bord-princippet.
“Hvis man laver mad med de rigtige råvarer, gør man klimaet og andre mennesker en tjeneste,” fortæller han.
“Smagsoplevelsen skal selvfølgelig være i topklasse, men derfor behøver det ikke være det stift og snobbet. Stemningen er lige så vigtig” (Her kan du sikkert komme med et bedre citat - der siger det samme)
Henrik elsker også at give noget fra sig, og man er altid velkommen til at se ham over skulderen, når han står i et køkken.
”Jeg kan godt li’ at dele min viden. Jeg har altid fået at vide, at når folk har stået og fået en sludder, så har det ændret deres måde at se mad på. For det er så simpelt, så enkelt i sin form, at det er nemt at forstå,” siger
Fødselsdags FESTEN over alle
Hele atmosfæren og dit nærvær, attitude og humor var lige så uovertruffen som maden. Der er ingen der glemmer tømre saven du skar Cote De Beuf "skiverne" ud af højreben med. Det rigtige værktøj til den rigtige opgave :-) Alle havde en FEST og du forstod balancen mellem at fortælle om maden - på særdeles underholdende vis - og lade gæsterne have tid til hinanden.
JK
Jesper
Virum
Med Henrik i dit køkken får du meget mere end bare god mad - du og dit selskab får en oplevelse ud over det sædvanlige.
Det siger kunderne om Henrik Boserup
Kreativ
Passioneret
Pålidelig
Serviceminded
Udadvendt
Velforberedt
Venlig
Ryddelig
Detaljeorienteret
Engageret storyteller
Svarrate: 67 %
Svartid: 6 timer
CV
søren gericke , Kok
Søllerød Kro , Kokkeelev
Boserups kærlighed , Køkkenchef
Canteena , Køkkenchef
Hotel d'Angleterre , Køkkenchef
formel B , Køkkenchef
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Henrik Boserup er Elite kok
Elite kokke på ChefMe er kokke som svarer hurtigt og holder et højt niveau over en længere periode.
Omtaler fra kunder
4,95 • 21 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
5,0
Værdi
4,9
Kommunikation
4,8
Forventning
4,9
MS
Mads S.
Ringsted
2 måneder siden
Tak for en fantastisk aften med fremragende mad fra øverste hylde og nærvær.
MH
Mette H.
Brønshøj
9 måneder siden
Henrik lavede mad til en fantastisk lang søndagsfrokost.
Det var helt utroligt lækkert, og overgik mine forventninger, selvom de var tårnhøje.
Henrik var utrolig opmærksom, så ud over det skønne mad, så var stemningen afslappet, og retterne blev serveret i et tempo der passedede sig ind efter sult og babyputning.
Jeg giver mine bedste anbefalinger.
MP
Mikkel P.
København S
2 år siden
Henrik Boserup leverede en enestående kulinarisk oplevelse til vores rangement. Hans opmærksomhed på detaljer, kreativitet og ekstraordinære madlavningsevner overgik alle vores forventninger. Ud over at lave fantastisk mad, er Henrik fantastisk og en fornøjelse at arbejde med. Vi vil bestemt bruge ham igen og anbefaler ham på det varmeste.
JK
Jesper K.
Virum
2 år siden
Kære Henrik
Det var HELT fantastisk :-)
Fødselsdagsfest for 10 i hjemlige rammer med egne gode vine til at supplere den forrygende dejlige mange retters menu du diskede op med.
Hele atmosfæren og dit nærvær, attitude og humor var lige så uovertruffen som maden.
Der er ingen der glemmer tømre saven du skar Cote De Beuf "skiverne" ud af højreben med. Det rigtige værktøj til den rigtige opgave :-)
Alle havde en FEST og du forstod balancen mellem at fortælle om maden - på særdeles underholdende vis - og lade gæsterne have tid til hinanden. Generelt var du meget generøs med tiden og samlet flød din luxusmad (Michelin niveau) over til os i en rolig og lind strøm i 5-6 timer !
Alle nød det og vore køkken/alrum hvor vi ved bordet var tæt sammen med dig i køkkenet i samme rum gav en unik aften. TAK !
Vi fik spændende nye ting vi ikke havde prøvet før, perfekt mixet med de traditionelle ønsker som vi havde ønsket. Jeg havde ikke fingre nok til at tælle alle de mange forskellige serveringer vi fik.
Vi kunne naturligvis heller ikke spise al den luxusmad op og havde en ny privat fest med resterne næste dag :-)
God færd videre på dine nye eventyr! Vi håber der bliver lejlighed til at mødes fremover og høre om dine nye bedrifter.
Michéle og Jesper