Skriv til kokken

450 kr. /kuvert

0

Du betaler ikke endnu.

Forkærligheden til fisk og skaldyr.

  • 450 kr. /kuvert
  • 3 serveringer
  • 2 - 50 kuverter
(0 omtaler)

Forord

Min menu udspringer sig fra min forkærlighed til fisk og skaldyr.
Disse sarte og smagfulde råvarer kommer til deres rette hylder med en tilberedning i det traditionelle køkken samt med en personlig fortolkning af disse retter.
Menuen passer til alle anledninger, intet er for småt og intet er for stort.
Retterne er til dem med samme forkærlighed til fisk og skaldyr som jeg.

Menuen - 3 serveringer

Forret

Brendade af let røget torsk og helleflynde. hertil syrlig rødbede, skaldyrsmayonaise samt sprøde rugbrødschips.

Hovedret

Hasselnøddepaneret pighvar lagt på fennikelcrudité med muslingefumé.
hertil små kartofler med rygeost og små urter.

Dessert

Chokolade brownie med nødder, appelsincreme og daimeflager.


Krav til køkkenet

Kokken har ikke angivet nogle nævneværdige krav til køkkenet.


Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

  • Kommuniker altid via ChefMe
    For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
    Læs mere om vores sikkerhed.

0 omtaler fra kunder

5.0


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning

Denne kok har ingen omtaler endnu. Hvis du booker kokken, vil din omtale være synlig her.


Om kokken Nicolai København V. - Medlem siden November 2016

  • Verificeret
  • 1 menuer

Svartid: 13 timer
Svarprocent: 67%

Hej med jer foodies. Mit navn er Nicolai Illum. Jeg er 26 år, bor på Vesterbro med min dejlige kæreste og har en rolig personlighed med en sort form for kokkehumor. Jeg er uddannet kok på 6. år. Jeg har været mest rundt i det dansk-franske bistro-køkken men som udgangspunkt er det altid op til jer gæster at sammensætte jeres egne menuer. Da jeg har valgt at ligge min kokke karriere i bero for en stund, for at studere til bunker-trader indenfor shippingbranchen, så afholder det mig ikke for at lave lækker mad til hverdagen eller festen.

Se Nicolais profil