Få spændende opdateringer og nyheder om ChefMe.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Nej tak

4 retter
Fra 6-100 pers.
tidligst fra kl. 15
4.8
i rating

425 kr.
pr. kuvert
Tjek ledighed

Om denne menu

Menuen er en løbende skiftende menu som med minimum består af. Snack-Forret-Hovederet-Dessert
Vi har valgt at lave en løbende skiftligt menu, da vi har højt fokus på sæson. Vi stræber efter at få råvare i den periode hvor råvaren er bedst
Denne menu ville jeg forslå til alle. En hyggelig middag, eller en middag til bryllup. Vi kan selvfølgelig lave om på menuen hvis der er noget, som i ønsker.
Der er også mulighed for at købe vin til menuen, som er afstemt af en sommiler (35kr Glasset. 6 glas pr flaske)


Krav til køkken

OBS Vi antager altid at der er gryder, pander, tallerkener og bestik samt adgang til vand.

Omtaler

Tina
Februar 2018

Simon lavede og serverede vidunderlig mad for mig og mine venner, og jeg behøvede ikke at tænke på andet end at nyde mine gæster og en dejlig gastronomisk aften - tak!.

Stephanie
Februar 2018

Chefme er et fantastisk koncept! Vores dygtige kok, Kasper, handlede ind, lavede maden i vores køkken, serverede, ryddede ud efter hver ret og efterlod køkkenet skinnede rent og satte opvaskeren igang! Kasper laver fremragende mad og er både flink og behagelig. Hans tilstedeværelse var lige som man kunne ønske den i sådan en situation, diskret og alligevel meget imødekommende, når man spurgte ind til maden. Vi kunne slappe af og koncentrere os om vores gæster, mens Kasper tog sig respektfuldt af både køkken og mad. Det er bestemt ikke sidste gang, at vi benytter Chefme og i særdeleshed Kasper, som privat kok i eget hjem. Topkarakter til Kasper, som leverede en fremragende 3-retters menu.

Kristian
Februar 2018

Sumon gav os en fantastisk aften! Fra dejlige snacks til den efter flg 3 retters var både vi og vores gæster meget begejstrede. Han var derudover meget behagelig og humoristisk. Vil bruge ham igen!.

Michael
Januar 2018

Jeg havde Kasper og Simon forbi og lave mad til 8 retters selskab. Alt var lige i skabet.

- De var der til tiden, så det passede med vi spise på minuttet der var aftalt
- Var super søde og imødekommende
- Lavede fantastisk mad - alle mine gæster var meget begejstrede
- lækker tilhørende vinmenu
- Alle retter blev udførligt præsenteret
- Efterlod køkkenet fuldstændig opryddet.

Simon og Kasper har mine varmeste anbefalinger. Jeg ville helt sikkert bruge dem og Chefme igen når jeg skal have middagsselskab.

Mvh Michael Godthåbsvej.

Marianne
Januar 2018

Virkelig en god oplevelse. Lækker mad med skønne vine der var afstemt til maden og en dygtig og engageret kok (Simon) med et højt fagligt niveau. Vores gæster syntes ligeledes, at det var en spændende og god oplevelse med vores egen kok i køkkenet, og dertil var det skønt at kunne hygge med gæsterne, få maden serveret og nyde den, uden at skulle tænke på, at skulle forberede næste ret.
Vi fik en oplevelse af at spise gourmet/Michelin - bare i vores eget hjem. Kan på det varmeste anbefale det :-).

Johan
Januar 2018

Simon lavede mad til 18 personer til min 40-års fødselsdag. Jeg og alle mine gæster var vildt begejstrede - alle retter sad lige i skabet! Råvarer af høj kvalitet, velafbalancerede smagssammensætninger og fantasifulde kombinationer og fortolkninger. Serveringerne blev smukt anrettet og præsenteret og det var tydeligt, at Simon virkelig gik op i det og havde lagt sin sjæl i det. Undervejs klarede han også selv afrydning og opvask og efterlod et skinnende køkken. Simon får mine allerbedste anbefalinger!.

Om kokken

Simon-Kasper-Emil Valby · 6 omtaler
  • Bekræftet
    af ChefMe

  • 4.9

    I rating

Kasper er 28 år gammel.
Gastronomi er hans store passion.
Han er udlært fra den 1 stjernede Michelin restaurant Kokkeriet og arbejder i dag på verdens 19 bedste restaurant og Danmarks eneste 3 stjernede Michelin restaurant Geranium.
Han elsker at sammensætte de nordiske råvare vi har her hjemme med det smagsfyldte asiatiske køkken, for at åbne op for nogle helt fantastiske smagsoplevel...

Se Simon-Kasper-Emil's profil Skriv en besked til Simon-Kasper-Emil