Få spændende opdateringer og nyheder om ChefMe.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Nej tak

3 retter
Fra 12-100 pers.
tidligst fra kl. 10
4.5
i rating

420 kr.
pr. kuvert
Tjek ledighed

Om denne menu

Denne menu, er den perfekte menu til konfirmationer eller bryllupper, alle smagene er milde men gode smage, der egner sig godt til alle personligheder.


Krav til køkken

OBS Vi antager altid at der er gryder, pander, tallerkener og bestik samt adgang til vand.

Omtaler

Kenneth
April 2018

Martin du lavede din Buffet 2018 til min 50 års fødselsdag lørdag d. 14. april og alle roste maden og kokken. Fantastisk oplevelse og setup og ikke sidste gang vi benytter os af dig.

Pft.
Kenneth.

Kay
August 2017

Til mit årlige bestyrelses møde på City hotel Nebo valgte jeg Martins menu. En gastronomisk sublim menu på meget højt plan, en presentation af retterne fulgte med . Top karakter herfra og tak.

Kay Panduro
Direktør.

Mette
Maj 2017

Kære Martin. Joachim og jeg takker for nok en af de bedste madoplevelser vi har haft.Ja det var en buffet men det var den bedste og lækreste buffet man overhovedet kunne drømme om. Alle gæsterne kommenterede din lækre mad.Og din måde at være på var med til at gøre arrangementet meget vellykket. Så tak Martin og vi glæder os til at kontakte dig og Chefme.dk igen.

Linda
April 2017

Hej Martin.
Tusind tak for en rigtig lækker menu og en helt igennem god oplevelse????
Alle gæsterne har rost maden og jeres gode service,, så det er bestemt ikke sidste gang vi har gjort brug af dig/jer.
Tak for det????????
Mvh.
Benny, Lillian og Linda .

Olivier
November 2016

Lækker julefrost menu, virkelig lækkert og hold op hvor er det dog en fed idé, sådan at få en privatkok ind i sit hjem. Det var en rigtig god oplevelse, for mine gæster og jeg at have Martin på besøg og smage hans fantastiske mad.

Om kokken

Martin Brønshøj · 5 omtaler
  • Bekræftet
    af ChefMe

  • 4.8

    I rating

Jeg har i efterhånden et årti gjort mig i denne vidunderlige branche - jeg har arbejdet med mad fra alle verdenshjørner, som jeg selv har været at besøge. For mig handler mad ikke kun om at få fyldt benzin på kroppen, men ligeså meget i sindet; at have noget at snakke om før, under og efter måltidet.

Se Martin's profil Skriv en besked til Martin