Menu Images
Menu Images
Menu Images Slider
Menu Images Slider
480 kr./kuvert
5.0 ● 0 omtaler
Din anmodning til
Andreas
5.0 ● 0 omtaler
Kørsel
Total
-
Gratis afbestilling
Fuld refundering op til 6 dage før dit selskab
Du kan ændre i menuen sammen med kokken.
Din anmodning er ikke bindende endnu.
Helt vildt
5.0
●0 omtaler
Medlem siden Oktober 2016
●5 menuer
Forord
denne menu er som skræder syet til jagthuset, efter en vellykket jagt, derfor skal den også være rå i udsende og ikke så meget fancy nuancer
Menuen - 3 serveringer
Forret
Vildt rilette i smørdampet savoy kål samt kraftig hønse sauce
Hovedret
Rosa stegt rådyr ryg med stegte svampe, saltbagt selleri og jordskokke puré
Dessert
Pære belle Helene med cremé anglaise og skovsyre
Krav til køkkenet
Kokken har ikke angivet nogle nævneværdige krav til køkkenet.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
-
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
Læs mere om vores sikkerhed.
0 omtaler fra kunder
5.0
Denne kok har ingen omtaler endnu. Hvis du booker kokken, vil din omtale være synlig her.
Om kokken Andreas Otterup - Medlem siden Oktober 2016
- Verificeret
- 5 menuer
Svartid: Inden for et par timer
Svarprocent: 67%
Mit navn er Andreas. Jeg er 22 år gammel og blev udlært i august 2015. Jeg har en stor passion for at lave mad og har ville være kok, siden jeg var 5 år gammel. Så man kan sige, at jeg har opnået min drøm. Mine kompetencer er gode indenfor traditionel dansk kromad med et tvist eller indenfor ny nordisk mad.
Se Andreass profilOfte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål?
Læs mere under Hjælp
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
-
Ændre i menuen og antal serveringer
-
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
-
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
-
Gratis afbestilling
Fuld refundering op til 6 dage før dit selskab
ChefMe finder en kok til dig
Send os en uforpligtende forespørgsel ved at udfylde felterne,
og vi vender tilbage med tilbud fra kokke, der passer til din middag.
Send os en uforpligtende forespørgsel,
og så vender vi tilbage med tilbud fra kokke, der passer perfekt til din middag.
Din anmodning er ikke bindende. Når du sender en anmodning, kontakter vi dig inden for en time pr. telefon eller mail på hverdage fra 9-17. Du vil herefter modtage forslag fra forskellige kokke.