Skriv til kokken

670 kr. /kuvert

5

Du betaler ikke endnu.

Fantastisk forårs menu

  • 670 kr. /kuvert
  • 4 serveringer
  • 7 - 100 kuverter
(5 omtaler)

Forord

En fantastisk let og lækker forårs menu, der for smilet frem på læberne og giver følelsen af at sommeren er nær.

Menuen - 4 serveringer

Forret

Makrel marineret med Lime, agurk, radiser og forårsløg.

Forret

Kold røget laks med selleri, fløde wasabi og tang.

Hovedret

Andebryst med rødbeder, hindbær og arabica.

Dessert

Mango med kokos og honning.


Krav til køkkenet

Kokken har ikke angivet nogle nævneværdige krav til køkkenet.


Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

  • Kommuniker altid via ChefMe
    For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
    Læs mere om vores sikkerhed.

5 omtaler fra kunder

5.0


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning

  • KristianKøbenhavn

    Super aften med Mads. Især de to forretter var ...

    Super aften med Mads. Især de to forretter var fantastiske og gik rent hjem. Mads’ behagelige væsen var ligeledes et godt bidrag til en s... Læs mere
    PerVedbæk

    Mads sørgede for at vi fuldt ud kunne læne os t...

    Mads sørgede for at vi fuldt ud kunne læne os tilbage og nyde aftenen med vores gæster - og leverede en lækker og velsmagende italiensk m... Læs mere
  • DavidHumlebæk

    Det var en rigtig fin aften og vi synes alle at...

    Det var en rigtig fin aften og vi synes alle at det må vi gøre igen:).
    TomBirkerød

    Hold nu op for et brag af en middag Mads lavede...

    Hold nu op for et brag af en middag Mads lavede til min 50 års fødselsdag. Mads serverede sin ”Gourmet menu med et twist” - sublim mad og... Læs mere
Læs alle 5 omtaler

Om kokken Mads København - Medlem siden September 2016

  • Verificeret
  • 4 menuer

Svartid: 219 timer
Svarprocent: 87%

Hej mit navn er Mads Schouw Petersen. Jeg har altid haft en enorm lyst til at forstå og lære om gastronomi. Min nysgerrighed startede som en lille rod, da jeg igennem min barndom, altid har kunnet mærke den glæde, et velgjort og perfekt komponeret måltid, vækkede af følelser i mine forældre, som begge er fra Branchen. På kokkeskolen følte jeg mig endeligt til rette og der gik da heller ikke længe før jeg havde landet mig min drømme læreplads på restaurant Geist under den kendte kok Bo Bech. Efter at jeg var udlært fra Geist, har jeg fået erfaring fra forskellige køkkener lige fra det Klassisk Franske køkken til det mere kraftige Thailandske køkken. Disse erfaringe og min konstante lyst til at lære, har gjort at jeg i dag, som KøkkenChef for Restaurant LouLou og ChefMe kok, kan trække på erfaring fra køkkener over hele verdenen.

Se Madss profil