Menu Images
Menu Images
Menu Images Slider
Menu Images Slider
558 kr./kuvert
5.0 ● 0 omtaler
Din anmodning til
David
5.0 ● 0 omtaler
Kørsel
Total
-
Gratis afbestilling
Fuld refundering op til 6 dage før dit selskab
Du kan ændre i menuen sammen med kokken.
Din anmodning er ikke bindende endnu.
I skovens dybe stille ro
5.0
●0 omtaler
Medlem siden Oktober 2016
●1 menu
Forord
Menuen er baseret på årstiden og et skovtema med rustik twist. Masser af efterår og skovens urter og fund.
Menuen - 3 serveringer
Forret
Lavtemp bagt kaninfilet med kastanjepure,jordskokkeolie dertil ristede fåreporre svamp og vilde smørblomster
Hovedret
Krondyrs inderlår fyldt med hals fra buk, portvinssyltede tranebær, glaseret valnødder med spæde grønsager og hasselnød stegte skozonerødder
Dessert
Finsk snosky kage med granis, pæresne og passionsknæk
Krav til køkkenet
Kokken har ikke angivet nogle nævneværdige krav til køkkenet.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
-
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
Læs mere om vores sikkerhed.
0 omtaler fra kunder
5.0
Denne kok har ingen omtaler endnu. Hvis du booker kokken, vil din omtale være synlig her.
Om kokken David - Medlem siden Oktober 2016
- Verificeret
- 1 menuer
Svartid: -
Svarprocent: -
Jeg er 35 år og uddannet kok og detilslagter, i en af Danmarks bedste slagter butikker og er uddannet kok på den gamle franske resturent Bisou i Charlottenlund. Jeg har derfor en stor og bred viden både indfor kødkvalitet og den gestronomiske verden, det syntes jeg harmonere rigtigt godt. Jeg bor med min kæreste Sidsel og min søn Elliott og bruger en masse tid i køkkenet med dem. Jeg dyrker meget sportsfiskeri på de danske kyster og er meget i dus med naturen og elsker at bruge naturlige ting og friske økologiske vare i mit køkken.
Se Davids profilOfte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål?
Læs mere under Hjælp
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
-
Ændre i menuen og antal serveringer
-
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
-
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
-
Gratis afbestilling
Fuld refundering op til 6 dage før dit selskab