Skriv til kokken

998 kr. /kuvert

1

Du betaler ikke endnu.

NYTÅR 2019

  • 998 kr. /kuvert
  • 4 serveringer
  • 30 - 100 kuverter
(1 omtaler)

Forord

NYTÅR :)) - Jeg har kun plads til et selskab denne dag - så det er først til mølle.

Kokken er med hele vejen fra start til slut.

Menuen - 4 serveringer

Forret

FORRET :
Cremet jordskokkesuppe
Toppet m/brøndkarse pesto - kammusling – trøffel – ristede pinjekerner
Surdejsbrød med malt & fennikel

Forret

MELLEMRET :
Rimmet torsk i tynde skiver
Ærtecreme – syltede brombær – salturt – hasselnødde sne – crunch

Hovedret

HOVEDRET :
Helstegt Okseflapmeat m/citrontimian & hvidløg
Smørbønnepuree – bagt gulerod vendt i sesam & honning – cognag/peber sauce
Serveres m/ pommes tortillas tilsmagt hasselnødder & kørvel

Dessert

DESSERT :
Chokolade Fondant
Jordbær-Romanoff – Falsk jord – vanilie creme


Krav til køkkenet

Kokken har ikke angivet nogle nævneværdige krav til køkkenet.


Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

  • Kommuniker altid via ChefMe
    For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
    Læs mere om vores sikkerhed.

1 omtaler fra kunder

5.0


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning

  • HugoHolte

    Vi har været særdeles tilfreds med Jimi´s arbej...

    Vi har været særdeles tilfreds med Jimi´s arbejde på vegne af ChefMe. Han kom til tiden, var venlig og alt klappede. Han præsenterede mad... Læs mere

Om kokken Jimi Ringsted - Medlem siden December 2016

  • Verificeret
  • 5 menuer

Svartid: 15 timer
Svarprocent: 80%

Mit navn er Jimi Henri Andersen og er uddannet kok på 10. år, faglærer & indehaver af denmodernekok.dk Jeg har i min karriere været både souschef, Chef de partie på nordens største hotel og køkkenchef på to restauranter i indre København. Ydermere har jeg varetaget alt fra højt gastronomiske buffeter, ala carte på flere restauranter, kantine og cafe drift i indre København, samt højeste standard indenfor konference på Comwell hoteller i 4 år i træk.

Se Jimis profil