Skriv til kokken

998 kr. /kuvert

2

Du betaler ikke endnu.

NYTÅR 2019

  • 998 kr. /kuvert
  • 4 serveringer
  • 30 - 100 kuverter
(2 omtaler)

Forord

NYTÅR :)) - Jeg har kun plads til et selskab denne dag - så det er først til mølle.

Kokken er med hele vejen fra start til slut.

Menuen - 4 serveringer

Forret

FORRET :
Cremet jordskokkesuppe
Toppet m/brøndkarse pesto - kammusling – trøffel – ristede pinjekerner
Surdejsbrød med malt & fennikel

Forret

MELLEMRET :
Rimmet torsk i tynde skiver
Ærtecreme – syltede brombær – salturt – hasselnødde sne – crunch

Hovedret

HOVEDRET :
Helstegt Okseflapmeat m/citrontimian & hvidløg
Smørbønnepuree – bagt gulerod vendt i sesam & honning – cognag/peber sauce
Serveres m/ pommes tortillas tilsmagt hasselnødder & kørvel

Dessert

DESSERT :
Chokolade Fondant
Jordbær-Romanoff – Falsk jord – vanilie creme


Krav til køkkenet

Kokken har ikke angivet nogle nævneværdige krav til køkkenet.


Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

  • Kommuniker altid via ChefMe
    For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
    Læs mere om vores sikkerhed.

2 omtaler fra kunder

4.9


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning

  • Christina

    Perfekt Bryllupsmad

    Vi var rigtig glade for Jimi, som leverede mad til vores bryllup på 55 mennesker. Maden var rigtig lækker og han leverede langt over hvad... Læs mere
    HugoHolte

    Vi har været særdeles tilfreds med Jimi´s arbej...

    Vi har været særdeles tilfreds med Jimi´s arbejde på vegne af ChefMe. Han kom til tiden, var venlig og alt klappede. Han præsenterede mad... Læs mere

Om kokken Jimi Ringsted - Medlem siden December 2016

  • Verificeret
  • 5 menuer

Svartid: 14 timer
Svarprocent: 81%

Mit navn er Jimi Henri Andersen og er uddannet kok på 10. år, faglærer & indehaver af denmodernekok.dk Jeg har i min karriere været både souschef, Chef de partie på nordens største hotel og køkkenchef på to restauranter i indre København. Ydermere har jeg varetaget alt fra højt gastronomiske buffeter, ala carte på flere restauranter, kantine og cafe drift i indre København, samt højeste standard indenfor konference på Comwell hoteller i 4 år i træk.

Se Jimis profil