Skriv til kokken

998 kr. /kuvert

2

Du betaler ikke endnu.

NYTÅR 2019

  • 998 kr. /kuvert
  • 4 serveringer
  • 30 - 100 kuverter
(2 omtaler)

Forord

NYTÅR :)) - Jeg har kun plads til et selskab denne dag - så det er først til mølle.

Kokken er med hele vejen fra start til slut.

Menuen - 4 serveringer

Forret

FORRET :
Cremet jordskokkesuppe
Toppet m/brøndkarse pesto - kammusling – trøffel – ristede pinjekerner
Surdejsbrød med malt & fennikel

Forret

MELLEMRET :
Rimmet torsk i tynde skiver
Ærtecreme – syltede brombær – salturt – hasselnødde sne – crunch

Hovedret

HOVEDRET :
Helstegt Okseflapmeat m/citrontimian & hvidløg
Smørbønnepuree – bagt gulerod vendt i sesam & honning – cognag/peber sauce
Serveres m/ pommes tortillas tilsmagt hasselnødder & kørvel

Dessert

DESSERT :
Chokolade Fondant
Jordbær-Romanoff – Falsk jord – vanilie creme


Krav til køkkenet

Kokken har ikke angivet nogle nævneværdige krav til køkkenet.


Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

  • Kommuniker altid via ChefMe
    For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
    Læs mere om vores sikkerhed.

2 omtaler fra kunder

4.9


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning

  • Christina

    Perfekt Bryllupsmad

    Vi var rigtig glade for Jimi, som leverede mad til vores bryllup på 55 mennesker. Maden var rigtig lækker og han leverede langt over hvad... Læs mere
    HugoHolte

    Vi har været særdeles tilfreds med Jimi´s arbej...

    Vi har været særdeles tilfreds med Jimi´s arbejde på vegne af ChefMe. Han kom til tiden, var venlig og alt klappede. Han præsenterede mad... Læs mere

Om kokken Jimi Ringsted - Medlem siden December 2016

  • Verificeret
  • 5 menuer

Svartid: 14 timer
Svarprocent: 81%

Mit navn er Jimi Henri Andersen & er til daglig indehaver af denmodernekok.dk Jeg har i min karriere været souschef & køkkenchef på flere steder i KBH. Min filosofi er mad skal være smukt & lækkert – derfor bruger vi kun de bedste råvarer fra sæsonen til netop af skræddersy dit arrangement, og med 15 års erfaring rammer vi plet hver gang. Vi sætter en personlig ære i af gøre din oplevelse til noget helt specielt, Dette forpligter – derfor garanterer vi at leveringstidspunkt altid vil blive overholdt og fuldt helt til dørs så intet er overladt til tilfældighederne. Vi leverer bl.a. spændende menuer, buffeter, bruncher mm. til festlige begivenheder, sammenkomster eller andre lejligheder, hvor en mærkedag skal fejres med en fest, reception, åbent hus eller andet arrangement.

Se Jimis profil