Få spændende opdateringer og nyheder om ChefMe.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Nej tak

3 retter
min. 8 pers.
tidligst fra kl. 10
5.0
i rating

360 kr.
pr. kuvert
Tjek ledighed

Om denne menu

Dette er en julefrokost hvor vi har prøvet at holde os til traditionerne, men gå lidt i en nyere rettining.
Vi vil gerne sørge at folk får en anderledes oplevelse, så man ikke går død i det samme julebord hele julen hvert år
Prisen er for alt samlet.


Krav til køkken

OBS Vi antager altid at der er gryder, pander, tallerkener og bestik samt adgang til vand.

Omtaler

Marianne
Januar 2018

Virkelig en god oplevelse. Lækker mad med skønne vine der var afstemt til maden og en dygtig og engageret kok (Simon) med et højt fagligt niveau. Vores gæster syntes ligeledes, at det var en spændende og god oplevelse med vores egen kok i køkkenet, og dertil var det skønt at kunne hygge med gæsterne, få maden serveret og nyde den, uden at skulle tænke på, at skulle forberede næste ret.
Vi fik en oplevelse af at spise gourmet/Michelin - bare i vores eget hjem. Kan på det varmeste anbefale det :-).

Johan
Januar 2018

Simon lavede mad til 18 personer til min 40-års fødselsdag. Jeg og alle mine gæster var vildt begejstrede - alle retter sad lige i skabet! Råvarer af høj kvalitet, velafbalancerede smagssammensætninger og fantasifulde kombinationer og fortolkninger. Serveringerne blev smukt anrettet og præsenteret og det var tydeligt, at Simon virkelig gik op i det og havde lagt sin sjæl i det. Undervejs klarede han også selv afrydning og opvask og efterlod et skinnende køkken. Simon får mine allerbedste anbefalinger!.

Om kokken

Simon-Kasper-Emil Valby · 2 omtaler
  • Bekræftet
    af ChefMe

  • 5.0

    I rating

Kasper er 28 år gammel.
Gastronomi er hans store passion.
Han er udlært fra den 1 stjernede Michelin restaurant Kokkeriet og arbejder i dag på verdens 19 bedste restaurant og Danmarks eneste 3 stjernede Michelin restaurant Geranium.
Han elsker at sammensætte de nordiske råvare vi har her hjemme med det smagsfyldte asiatiske køkken, for at åbne op for nogle helt fantastiske smagsoplevel...

Se Simon-Kasper-Emil's profil Skriv en besked til Simon-Kasper-Emil