Få spændende opdateringer og nyheder om ChefMe.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Nej tak

3 retter
Fra 6-40 pers.
tidligst fra kl. 17
5.0
i rating

350 kr.
pr. kuvert
Tjek ledighed

Om denne menu

Denne menu er designet til både store og små selskaber der ikke vil sidde igennem en 7-retters menu, men hellere vil have 3 hurtige, velsmagende & Instagram venlige retter.

Brød og smør er inkluderet.

Vin konsultation efter behov.


Krav til køkken

OBS Vi antager altid at der er gryder, pander, tallerkener og bestik samt adgang til vand.

Omtaler

Tine
Januar 2018

Emil og jeg havde aftalt en speciel menu til mine gæster i anledning af min fødselsdag. Det var en overraskelse for mine gæster at jeg havde valgt at hyre en kok, og de var helt vilde med det. Vi fik fantastisk mad og service hele aftenen og Emil var enormt god til at time det hele til vores behov. Maden smagte vidunderligt og var virkelig flot anrettet på tallerkener som Emil selv havde taget med. Som en bonus, er Emil en meget social og dødhamrende hyggelig person, som man hellere end gerne vil hænge ud med. Overgik alle forventninger og kan klart anbefales. Det bliver ikke sidste gang at hverken jeg, eller mine gæster, bruger ChefMe.

Jesper
November 2017

Helt suveræn!.

Mads
Oktober 2017

Emil og Mads sørgede for en virkelig god aften. Maden var utrolig lækkert tilberedt og flot arrangeret. Vinen var velvalgt. Emil og Mads er desuden godt selskab. De varmeste anbefalinger herfra.

Mads.

Om kokken

Emil København K · 3 omtaler
  • Bekræftet
    af ChefMe

  • 5.0

    I rating

Hej med jer.

Vi er et kokkehold på to unge friske fyre, der har været i branchen sammenlagt 15 år. Vi har begge arbejdet på mange forskellige restauranter både i køkken og på gulvet. Emil har bla. designet vinkort til restaurant Kul i kødbyen og drevet sin egen café på nørrebro i 2 år.

Igennem vores mange år er vi blevet oplært i mange forskellige køkkener, men primært arbej...

Se Emil's profil Skriv en besked til Emil