Skriv til kokken

349 kr. /kuvert

5

Du betaler ikke endnu.

Low Key 3-retters

  • 349 kr. /kuvert
  • 3 serveringer
  • 10 - 50 kuverter
(5 omtaler)

Forord

Denne menu er designet til både store og små selskaber der ikke vil sidde igennem en 7-retters menu, men hellere vil have 3 hurtige, velsmagende & Instagram venlige retter.

Brød og smør er inkluderet.

Vin konsultation efter behov.

Menuen - 3 serveringer

Forret

Kantereller & Sorte Trompethatte - Vesterhavsost - Æggeblomme

Hovedret

Stegt Andebryst - Udvalg af Græskar - Arabica Sauce

Dessert

Fersken & Solbær Tærte - Vanilje Is - Hibiscus


Krav til køkkenet

Kokken har ikke angivet nogle nævneværdige krav til køkkenet.


Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

  • Kommuniker altid via ChefMe
    For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
    Læs mere om vores sikkerhed.

5 omtaler fra kunder

5.0


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning

  • JessicaKøbenhavn K

    We had a great meal cooked by Emil last night! ...

    We had a great meal cooked by Emil last night! Not only was the food lovely but him and his colleague were super friendly and put togethe... Læs mere
    IvaluKøbenhavn

    Mads og Emil gjorde min fødselsdag helt perfekt...

    Mads og Emil gjorde min fødselsdag helt perfekt med en specialmenu, jeg selv var med til at bestemme. Maden var sindssyg lækker og kokken... Læs mere
  • TineKøbenhavn V

    Emil og jeg havde aftalt en speciel menu til m...

    Emil og jeg havde aftalt en speciel menu til mine gæster i anledning af min fødselsdag. Det var en overraskelse for mine gæster at jeg h... Læs mere
    JesperKøbenhavn Ø

    Helt suveræn!.

    Helt suveræn!.
Læs alle 5 omtaler

Om kokken Emil København K - Medlem siden Oktober 2017

  • Verificeret
  • 3 menuer

Svartid: 58 timer
Svarprocent: 72%

Hej med jer. Vi er et kokkehold på to unge friske fyre, der har været i branchen sammenlagt 15 år. Vi har begge arbejdet på mange forskellige restauranter både i køkken og på gulvet. Emil har bla. designet vinkort til restaurant Kul i kødbyen og drevet sin egen café på nørrebro i 2 år. Igennem vores mange år er vi blevet oplært i mange forskellige køkkener, men primært arbejdet med det nordiske og vi foretrækker derfor at arbejde med lokale råvare for at give en jordnær, men samtidig eksplosiv mad oplevelse. Det skal dog siges at vi ikke er sky for at gå den ekstra mil og blande forskellige køkkener for at opnå det bedste måltid til netop jer.

Se Emils profil