Få spændende opdateringer og nyheder om ChefMe.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Nej tak

5 retter
Fra 2-100 pers.
tidligst fra kl. 10
5.0
i rating

1.200 kr.
pr. kuvert
Tjek ledighed

Om denne menu

Special menu.
De bedste råvare bliver brugt. Bliver portions anrettet som små mallerier.
Der bliver lagt utrolig meget kærlighed og tid i denne menu.


Krav til køkken

OBS Vi antager altid at der er gryder, pander, tallerkener og bestik samt adgang til vand.

Omtaler

Louise Westergaard
Maj 2018

Oliver lavede mad til vores søns konfirmation, og det var virkeligt meget vellykket. Oliver havde sammensat en rigtig god menu, vi fik bagt torsk til forret, der simpelhent var perfekt tilberedt og meget meget mørt oksemørbrad til hovedret. Det hele var smukt anrettet med lækkert tilbehør.
Meget imponerende med 38 gæster og vores køkken :)
Vores søn havde et særligt ønske om at få en dessert med rabarber. Det blev imødekommet på fornem vis.
Vi kan kun anbefale Oliver, og det er ikke sidste at vi benytter Chefme.

Erling
Maj 2018

Var desværre lidt skuffet over oplevelsen. Jeg oplevede at Oliver havde meget travlt og måske havde haft et andet arrangement tidligere samme dag. Ham og hans makker kom ca. 45 minutter for sent. Selve maden var rimelig men set i lyset af prisen havde jeg forventet mere. Bearnaise sovsen og pomes frites var gode, bøfferne var desværre lidt kolde og jeg havde forventet mig mere af salaten end 'bare' en kedelig grøn salat.
Forretten var ok, men det hele var vist færdig købt, Kagen og isen var ok, men igen havde jeg forventet mig mere.

Maria
Maj 2018

Rigtig god oplevelse På alle måder.
Maden var fremragende og blevet serveret med flot anretning på de helt rigtige tidspunkter.

Man kunne hele aftenen igennem mærke den gode og professionelle service.

Vi kan helt klart anbefale Oliver!.

Camilla
April 2018

Meget fint og gennemført. Maden blev flot anrettet, det smagte virkeligt godt, og der var som aftalt noget for enhver smag. Køkkenet var fint opryddet efterfølgende. Vi kommer helt sikkert til at gentage successen.

Louisa
April 2018

Jeg fik besøg af Oliver til min fødselsdag. Oliver lavede den lækreste mad, super flotte tallerkener og super præsentation af alle retterne. Mit køkken var til og med fuldstændig ryddet op bagefter. Jeg havde en pragtfuld aften, hvor jeg for en gangs skyld kunne nyde mine gæsters selskab 100%. Det er absolut ikke sidste gang vi gør det her!.

Ulrik
April 2018

Oliver lavede en fantastisk middag til os i forbindelse med et mindre privat selskab.

Sublim mad og fantastisk service, så kort kan det siges!

Vi vil helt klart anvende Oliver igen og kan derfor varmt anbefale ham!.

Tine
April 2018

Jeg kan varmt anbefale Oliver! Jeg havde booket ham til en surprise parmiddag til min kæreste, da vi jo ikke så ofte går på restaurant med vores 4 måneder gamle baby. Oliver var helt med på, at det skulle være en overraskelse, og var meget fleksibel i forhold til ankomsttid, så jeg kunne få lokket kæresten ud af huset, uden han fattede mistanke. Han hjalp også med valg af vin, som han selv tog med til os.

Maden var helt fantastisk og oplevelsen oversteg i det hele taget al forventning. Selvom Oliver var nødt til at en smule i menuen, fik vi bare noget, der var lige så lækkert, hvis ikke endnu bedre.

Oliver var desuden rigtig hyggeligt selskab, og det var utrolig behageligt, at han bare virkede til at føle sig hjemme i vores køkken. Han var også rigtig god til at time serveringerne med pludselige babybehov!

Så et kæmpe stort tak til Oliver for at hjælpe med overraskelsen og vinindkøb og ikke mindst for en fantastisk hyggelig middag med helt utrolig lækker mad!.

Thomas
Marts 2018

Helt igennem FANTASTISK,

Vi havde Oliver ude og lave en dejlig 5 retters til et mindre privat selskab.

Maden var sublim og langt over det forventede, ligeledes leverede Oliver hele vejen igennem en fremragende indsats og rigtig god service.

Kan klart anbefale Oliver og hans uforglemmelige mad.

Vurderingen var enstemmig fra hele selskabet, 5 stjerner.

Tak for en dejlig oplevelse.

Christoffer
Februar 2018

Efter lidt overvejelse valgte jeg at prøve dette koncept af. Mit valg faldt på Oliver som havde en dejlig menu til en fornuftig pris. Samtidig virkede han tiltallende i sin beskrivelse af ham selv og hans mad.
Vi bestilte en menu "den velsmagende" og hold nu kæft den var lige præcis det. et sublimt måltid fra A-Z. Udsøgt kvalitet og råvarer. Samtidig var det yderst smukt præsenteret. Brøddet var også godt med dejlig økologisk smør til. Min kone og jeg hyggede os gevaldigt i de 3 timer Oliver var hos os. Vi fik også sludret lidt og der er var en dejlig stemning.
Det er ikke sidste gang vi skal have besøg af oliver og jeg plnalægger allerede næste dag :-)
Oliver har derfor mine varmeste anbefalinger og jeg synes alle skal give dette koncept et skud. Man sidder hjemme i vandte rammer og kan drikke den vin man vil have og tage sig den tid man vil have. Man kan kordinere hvor lang tid man vil have mellem retterne hvilke er dejligt hvis man som mig godt kan lide at styrre sådan noget selv.

Thejs
Februar 2018

Vi havde Oliver på besøg til at lave mad til os via chefme.dk og det kan klart anbefales. 3 af de 5 retter var sindsyge. Kammuslinger og tataren var gode, men torsken, svinekæberne og vagtelen var på et helt andet niveau. Den torskeret kommer jeg til at drømme om i lang tid ????????????
Så gider du ikke stå i køkkenet til dit næste arrangement er det her en mulighed. Køkkenet var ryddet til perfektion efterfølgende.

Grit
Januar 2018

Der kan kun gives ros og anbefalinger af Oliver herfra.
Han var en fornøjelse af have i vores hjem, hyggelig og med stort overskud.
Den perfekte kombination af deltagelse og at give privatliv i eget hjem.
Maden var absolut udsøgt og der var mere end rigeligt.
På mange punkter var der faktisk bedre end at gå ud og spise.

Alexander
Januar 2018

Oliver var nem at planlægge med, kom som planlagt og leverede et godt måltid til os. Alt var lækkert og friskt og vi er meget tilfredse med oplevelsen.

Jan
December 2017

Oliver kom og lavede mad til os på vores årsdag. Super oplevelse. Alt var perfekt, så de bedste anbefalinger herfra.

Sander
December 2017

Oliver leverede lækker mad af høj kvalitet! Desuden var han fleksibel ift. menuen og viste god stil med at være "usynlig/lydløs" ved tilbedringen, så selskabet kunne have fokus på maden og hyggen!.

Daniel
December 2017

Lækker mad og god sammensat menu, som Oliver var flink til at lave små ændringer til. Både maden og kokken fik stor ros fra hele vores middags selskab efterlod køkkenet i fineste stand.

Thomas
November 2017

Vi havde Oliver ude og lave mad til os lørdag aften , og det var bare super hele vejen igennem og kan klart anbefales.

Søren
November 2017

Oliver leverede en super aften - og det eneste, man som vært skulle tænke på, var om man nu kunne drikke lidt mere rødvin.
Alt spillede, og det var en fornøjelse at lægge hus til. Alle gæster var lykkelige over både betjening og mad, så svært at ønske sig mere.

Mette
Oktober 2017

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Oliver og også i den grad hans menu "Havets bedste råvarer".
Oliver og hans makker leverede en gourmetmiddag for 13 personer, hvor jeg for første gang kunne li østers og vi fik den ene mere fantastiske ret efter den anden. Vi havde været ude og finde vilde urter og dem fik de improviseret taget med ind i retterne. Vi havde høje forventninger og er alle yderst madglade og det levede de mere end op til.
Vi kunne bestemt godt finde på at booke Oliver igen.

Morten
Oktober 2017

Oliver og makker leverede en super servering og en god oplevelse for hele selskabet.
Vi var 20 personer heraf 2 som ikke spiste fisk og kød. Oliver håndterede dette perfekt og havde lavet en lækker servering ved siden af.
Menuen var rigtig god og godt præsenteret, og alle var positivt overraskede over at få serveret tartar, som ellers godt kan udfordre nogen. Oliver fik det arrangeret lækkert og indbydende.
Creme Brülee’en var helt uovertruffen.
Alt i alt en god aften, og dejligt at stå op til et rengjort køkken.

Jacob
Oktober 2017

Oliver og hans makker leverede en skøn middag. De var professionelle, høflige, omhyggelige og matchede selskabet godt. Det var en aften der overgik vores høje forventninger og jeg kan varmt anbefale.

Sharmi
September 2017

What a great experience. It was fine gourmet dining in our lovely home, while I enjoyed my guests. Each course presented and served like a 5-star restaurant.

Food was really special, a unique scallops starter, lobster bisque, and an incredible cod. We had a lactose intolerant guest and they worked around it. The chef and his assistant left my kitchen in perfect condition - all dishes washed. Wow! having dinner guests has never been so easy.

Karen
August 2017

Oliver levede fuldt ud op til vore forventninger om en skøn aften med meget velsmagende mad. Han er en meget rolig, venlig og imødekommende person. Den fantastiske forårsmenu var meget lækker, tilberedt af skønne råvarer og flot anrettet på portionstallerkener. Virkelig en gourmetoplevelse. Herudover var køkkenet som blæst, da han forlod os. Kan varmt anbefales.

Niels
Juni 2017

Vi fik en stor gastronomisk oplevelse. Vi havde på forhånd håbet på at kunne opnå en restaurant oplevelse hjemme og den forventning blev til fulde indfriet. Lige fra ankomst kunne vi mærke at alt var under kontrol og der var helt styr på det. Oliver styrede ubemærket slagets gang fra køkkenet helt, som vi havde håbet på. Retterne var små kunstværker fremstillet af lækre råvare og de blev præsenteret godt ved bordet. I forhold til en alm. restaurant var der blot den forskel at der var mulighed for at få fyldt op af alle retterne, så der var ingen der gik sultne fra bordet.
Køkkenet blev efterladt ryddet og opvasken var taget.
Alt i alt blev vores forventninger indfriet og overgået på alle parametre især hvad angår stemning, smag og udseende.
Vi kan varmt anbefale andre at hyre Oliver til at skabe en gastronomisk oplevelse.
Mvh Signe & Niels

Om kokken

Oliver Humlebæk · 23 omtaler
  • Bekræftet
    af ChefMe

  • 4.8

    I rating

Den gode smag og lysten til at eksperimentere i et køkken, er kommet ind med modermælken. Min mor er ekstremt dygtig i et køkken og min storebror er en super dygtig og anderkendt kok, hvilket har ansporet mig til hele tiden at rykke mine gastronomiskegrænser.
Dette har ført mig rundt til nogle af landets bedste restauranter så som Mash, Retour Steak og Nimb. Det er den lyst til hele tiden...

Se Oliver's profil Skriv en besked til Oliver