Menu Images
Menu Images
Menu Images Slider
Menu Images Slider
1.200 kr./kuvert
4.7 ● 53 omtaler
Din anmodning til
Oliver
4.7 ● 53 omtaler
Kørsel
Total
-
Gratis afbestilling
Fuld refundering op til 6 dage før dit selskab
Du kan ændre i menuen sammen med kokken.
Din anmodning er ikke bindende endnu.
Den velsmagende - let og utrolig lækker menu
4.7
●53 omtaler
Medlem siden April 2017
●9 menuer
Forord
Special menu.
De bedste råvare bliver brugt. Bliver portions anrettet som små mallerier.
Der bliver lagt utrolig meget kærlighed og tid i denne menu.
Menuen - 5 serveringer
Forret
Kammusling - Safran sauce - spæde Grøntsager
Forret
Torsk - Hummer skum - Karameliseret løg
Forret
Braiseret svinekæbe - Luftig kartoffel - Tallerkensmækker
Hovedret
Tatar af oksemørbrad - Frisk trøffel - Skovbund
Hovedret
Vagel - spinat - trøffel
Krav til køkkenet
Kokken har ikke angivet nogle nævneværdige krav til køkkenet.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
-
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
Læs mere om vores sikkerhed.
53 omtaler fra kunder
4.7
- Mette RosenkrandsHerlufmagle
Lækker mad, flot serveret, og en...
Lækker mad, flot serveret, og en god oplevelse for gæsterneMortenKlampenborgOliver leverede 100% til alles g...
Oliver leverede 100% til alles gæsters store glæde. Samtidig bidrog Oliver med super god stemning og serviceniveauet var tårnhøjt. Maden ... Læs mere - JesperHillerød
Oliver lavede lækker fisk
Oliver lavede lækker fisk til os og sørgede også for, at køkkenet var ryddet inden han tog hjem.JacobKbh KFint men forvent ikke noget ud o...
Fint men forvent ikke noget ud over det sædvanlige og ingen fleksibilitet.
Om kokken Oliver Humlebæk - Medlem siden April 2017
- Verificeret
- 9 menuer
Svartid: 24 timer
Svarprocent: 77%
DET ER MULIGT AT BESTILLE JULE- OG NYTÅRSMAD - 'TAKE AWAY' Mit navn er Oliver Møller. Jeg er 28 år og uddannet kok fra 2014 med et 12-tal i hatten. Jeg har de seneste år arbejdet mange forskellige steder, både i danmark, i udlandet og på krydstogt. Heriblandt nogle år på Nimb, Retour, Marienlyst strand hotel, Kokkedal Slot, Skovshoved Hotel, Mash, London, ski hotel i østrig Jeg har de seneste 3 år været kok hos ChefMe. I nogle perioder er jeg fuldtid, da jeg får mange henvendelser og er ude til mange selskaber og lave mad med stor glæde og succes. Skriv en besked til mig om hvad du ønsker og har i tankerne. Så skræddersyer jeg en unik menu til dig og dit selskab.
Se Olivers profilOfte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål?
Læs mere under Hjælp
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
-
Ændre i menuen og antal serveringer
-
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
-
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
-
Gratis afbestilling
Fuld refundering op til 6 dage før dit selskab