Få spændende opdateringer og nyheder om ChefMe.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Nej tak

3 retter
Fra 30-100 pers.
tidligst fra kl. 10
5.0
i rating

500 kr.
pr. kuvert
Tjek ledighed

Om denne menu

Med Naturkokkens OutDoorCooking koncept får du en oplevelse, der henvender sig til firmaer eller selskaber der vil have en fælles oplevelse, der både styrker fællesskabet og er lærerigt.
I feltet mellem de vilde urter, det nordiske køkken og den gode smagsoplevelse, arbejder vi kreativt med maden over den levende ild.

I fællesskab, hakker og snitter vi, hvorefter vi i grupper tilbereder de enkelte retter til en fælles buffet over åben ild. Menuen vil tage udgangspunkt i årstidens vilde urter, og danske grøntsager. Der steges, grilles, bages, koges og ryges på forskellige måder, og med forskelligt udstyr.

Vi starter med en kort fælles intro, til de forskellige teknikker vi skal bruge, herefter opdeling i grupper, der ud fra opskrifter laver de forskellige retter. Der laves forret, hovedret og dessert, og afsluttes med fælles spisning.
Jeg medbringer borde, bænke, brænde og råvarer. Desuden service til middagen.


Krav til køkken

Denne menu har ingen nævneværdige krav til dit køkken.

OBS Vi antager altid at der er gryder, pander, tallerkener og bestik samt adgang til vand.

Omtaler

Anders
September 2017

Det var første gang vi skulle prøve denne slags "event/mad", men hold da op hvor var det bare fedt! Alt spillede og alt fungerede 100 %. Dejligt at Sander medbragte ALT og jeg mener ALT! Maden var skøn og anderledes ift. til hvad du normalt selv vil lave.

Om kokken

Naturkokken Nykøbing sj · 1 omtaler
  • Bekræftet
    af ChefMe

  • 5.0

    I rating

Kogekunst i det fri, med fokus på velsmag. Gastronomiske oplevelser for personer, grupper og firmaer, der ønsker en fælles oplevelse i naturen.

Frit legende i feltet mellem det nye nordiske køkken og det traditionelle franske buffet køkken, arbejdes der med vilde urter og gode råvare. Bålet er omdrejningspunktet for den kreative proces, der munder ud i gastronomiske oplevelser.

Se Naturkokken's profil Skriv en besked til Naturkokken