Få spændende opdateringer og nyheder om ChefMe.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Nej tak

3 retter
Fra 7-100 pers.
tidligst fra kl. 10
5.0
i rating

480 kr.
pr. kuvert
Tjek ledighed

Om denne menu

Denne menu er til den kræsne og kenderen. Menuen udspringer fra min franske lærringstid og her er virkelig kældet for detaljen.

OBS: jeg er altid åben for ændringer og input.


Krav til køkken

OBS Vi antager altid at der er gryder, pander, tallerkener og bestik samt adgang til vand.

Omtaler

Anne
September 2017

Morten lavede mad til vores fest og det var en kæmpe succes. Det smagte super lækkert og var flot anrettet - og virkeligt mange af gæsterne kom bagefter og spurgte hvor vi dog havde fået det lækre mad fra. Morten og hans hjælper var søde og servicemindede og det hele var gnidningsfrit. Vi vil gerne bruge ham igen til vores næste fest. Vh Anne.

Louise
August 2017

Morten lavede en fantastisk lækker 3-retters menu, som vi bestemte sammen, da vi ikke ønskede grillmenuen. Alt var spot on, velsmagende, veltilberedt og flot anrettet og retterne blev serveret med passende interval med plads til små pauser og Morten ydede en behagelig og professionel service og efterlod køkkenet, som han modtog det.

Ingebjørg
Juli 2017

Lækker mad og super service med højt humør. Vi fik en lækker tre retters menu med udgangspunkt i det franske køkken og blev guidet rigtig godt igennem de forskellige retter. Morten var god til at tilpasse både menu og stil til vores selskab og vi havde en super hyggelig aften.

Om kokken

Morten · 3 omtaler
  • Bekræftet
    af ChefMe

  • 5.0

    I rating

Kort om mig så hedder jeg Morten Barslev og mad er mit arbejde, min passion og min hobby!
Jeg elsker at eksperimenterer med sæsonens nye ingredienser og få det bedste frem i dem. Derfor vil du også altid kunne smage sæsonen i de retter jeg laver. Jeg er passioneret omkring det jeg laver og deler gerne ud af min viden når jeg står i dit køkken.
Ønsker du en speciel menu er du også mer...

Se Morten's profil Skriv en besked til Morten