Få spændende opdateringer og nyheder om ChefMe.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Nej tak

3 retter
Fra 10-100 pers.
tidligst fra kl. 10
5.0
i rating

425 kr.
pr. kuvert
Tjek ledighed

Om denne menu

Menuen vil blive serveret over 3 omgange, på bordet i sidder ved (Jeg kalder det social food) så stemningen ikke skal ødelægges af gæster der konstant render til en buffet.

Menuen kan også vælges som catering hvor jeg blot kommer og leverer menuen på engangsservice inkl vejledning for kun 299,- pr pers


Krav til køkken

OBS Vi antager altid at der er gryder, pander, tallerkener og bestik samt adgang til vand.

Omtaler

Mette Nørrekjær
April 2018

Fantastisk mad, super service. Der var styr på mad til allergikere og taget højde for anretning til den 2 årige. Nå ja og så var der også den bedste restemad dagen efter :) De varmeste anbefalinger fra os og vores 27 gæster.

Celia
Marts 2018

Keith lavede mad til 28 personer. Han var meget fleksibel, imødekommende og lydhør overfor vores ønsker og lavede fx en anden forret til børnene (som de elskede, selv de kræsne i flokken!) Alle aftaler blev overholdt, maden var velsmagende og vi var meget tilfredse.

Marianne
December 2017

Vi havde fornøjelsen af Keiths lækre julemenu. Alt var veltillavet og velsmagende.
En meget dygtig og meget hyggelig kok.
Dejlig oplevelse.
Tak til Keith og glædelig jul.
En oplevelse til 5 stjerner.

Johan Philip
November 2017

Det var på alle måder en rigtig god oplevelse af have Keith hjemme hos mig og stå for al maden. Har ikke prøvet det koncept før, men det bliver ikke sidste gang jeg gør noget lignende. Maden var helt i top og til en fornuftig pris. Køkken og stue er hos mig ud i et, og det føltes helt naturligt, at Keith stod og forberedte maden og klarede det hele, så jeg som vært kunne koncentrere mig om gæsterne. Stor ros til Keith for det hele, så karakteren må selvfølgelig blive 5. Hilsen Philip.

Jan
Oktober 2017

Keiths menu var virkelig lækker. Gæsterne har efterfølgende rost maden. Konceptet med at afholde middagen hjemme er godt, når der er mindre børn, der skal lægges i seng på forskellige tidspunkter og overvåges. At Keith afleverede et ryddet køkken var et ekstra plus.

Kristina
Oktober 2017

Super god oplevelse. Dejlig mad, imødekommende og venlig. Der var styr på det hele fra start til slut. Kan klart anbefale Keith, så 5 stjerner herfra.

Anne
Oktober 2017

Vi havde Keith og en kollega ude og lave en 4-retters italiensk inspireret menu til min fødselsdag. Keith var meget lydhør overfor mine ønsker til menu, var meget behagelig at arbejde sammen med, sød og imødekommende og samtidig effektiv på aftenen. Retterne blev serveret i et passende tempo med tilhørende forklaring, og gæster i alle aldre nød hver en bid af de lækre retter. Køkkenet var som blæst bagefter. Det bedste var dog, at jeg kunne nyde aftenen med 100 procent fokus på mine gæster, mens Keith tryllede ubemærket i køkkenet. Mine varmeste anbefalinger herfra!.

Lotte
Oktober 2017

Vi har være yderst tilfredse og kan kun anbefale ham til andre.

Henning
September 2017

Vi kan kun anbefale Keith. Vi var meget tilfredse med alt den gode mad vi fik, og gæsterne have også kun rosende ord. Forretten var rigtig lækker og kødet til hovedretten var stegt perfekt og var dejlig mørt. Maden var klar til tiden og der var rigeligt af den. Bare en perfekt middag.

Susanne
September 2017


Søren
August 2017

God og positiv dialog fremimod min fødselsdagsfest og fantastisk velsmagende 3-retters menu. Kan kun give Keith mine bedste anbefalinger.

Steen
Maj 2017

Hej Keith

Tusinde tak for din mad den 29. april, det var præcis som vi kunne ønske og vores gæste roste også de tre retter.

Morten
April 2017

Keith levede til fulde op til mine forventninger. Inden dagen havde han foreslået en spændende 5-retters menu. På dagen kom han til tiden og fremtryllede et lækkert måltid i et tempo tilpasset vores ønsker og serveret i flotte portionsanretninger. Og så er han tilmed en flink fyr. Jeg kan kun anbefale Keith hvis man ønsker sig en tip-top private dining oplevelse. Mvh Morten Gotfredsen

Marly
Februar 2017

Alle kunne lide maden. Stegen var perfekt tilberedt, samt forret og dessert var begge rigtig lækre.
Jeg kan kun anbefale Keith og ChefMe - så 5 stjerner herfra.

Om kokken

Keith Køge · 14 omtaler
  • Bekræftet
    af ChefMe

  • 5.0

    I rating

Jeg hedder Keith Svane, til daglig driver jeg en kantine hvor jeg bespiser ca 60-90 personer dagligt. I det jeg nu er væk fra det travle a la carte liv savner jeg at lave lidt andet end kantine mad.

Jeg nyder virkelig at lave mad, det er mere end overlevelse, det er en passion og et liv for mig. Om det er den intime middag til 8 personer, eller den store festlige begivenhed i familien eller b...

Se Keith's profil Skriv en besked til Keith