Få spændende opdateringer og nyheder om ChefMe.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Nej tak

3 retter
Fra 10-100 pers.
tidligst fra kl. 17
4.7
i rating

348 kr.
pr. kuvert
Tjek ledighed

Om denne menu

Der er intet bedre end et lækkert mørt stykke kød, en sovs der for englene til at synge og årstidens friske grønsager.

Oksecuvetten er derfor langtids tilberedt, så den bliver SUPER mør og derefter let grillet for at få den lækre gyldne sprøde kant.

Der bliver tryllet med svampe sovsen og lad mig hurtigt sige - Jeg elsker trøfler!
Årstidens grønt skifter løbene men altid friske !

Jeg er altid åben for ændringer, så skriv endeligt hvis du vil høre mere.


Krav til køkken

OBS Vi antager altid at der er gryder, pander, tallerkener og bestik samt adgang til vand.

Omtaler

Mirza
Januar 2018

Jeg kontaktede Kristian vedr. herremenuen han udbyder idet jeg ville byde min vinklub på en anderledes oplevelse. Kristian meldte tilbage at han desværre ikke kunne. Jeg spurgte om han kunne stille med en erstatning. Det kunne han godt så han endte med at sende Mike. Mike var ekstrem høfling og flink men kom klædt som var han på vej i byen og ikke som en kok. Varerne kom han med i en Netto pose (hvor de vist også var blevet købt). Han endte med at mangle flere ting (vi fik alm. kartofler istedet for sweet patato, han tog vore æg for han havde glemt at købe nogen, han havde ikke alle ingredienserne til bernaisen) så aftenen mistede lidt pusten. Det mad vi fik var god men mit indtryk var at prisen også dækkede en unik oplevelse og denne fik vi desværre ikke. Vi fik "bare" en fyr som lavede mad. Dette skal ikke ses som kritik af Kristian personligt men mere en reflektion af hans erstaning, dog må Kristian tage ansvar for den person han sender ud på hans vegne føler jeg.

Anders
December 2017

Kristian aflyste 1,5 time før og sendte en “ven” der gjorde det så godt han kunne men det var langt under forventet.

Rune-Jen
Oktober 2017

Som nybagte forældre var vi på jagt efter en hyggelig middag i hjemmet på vores årsdag. Kristian leverede varen og var derudover fleksibel og god til at time servering af retterne, i tilfælde af der var en baby der skulle have mælk og puttes inden næste ret. Kan klart anbefales.

Kristian
August 2017

God mad og service. Alt som aftalt.

Jacob
August 2017

Kristian lavede mad til mig og 10 venner .

Maden var super lækker og rigelig, den var flot anrettet og serveret med fin forklaring af hvad vi fik, og så forlod Kristian køkkenet med ALT vasket op og tørret af.

En virkelig god oplevelse - og en suveræn måde at kunne spise med en flok gæster i sit eget hjem OG samtidig være sammen med sine gæster uden at skulle stå i køkkenet. Jeg vil anbefale Kristian til hver en tid.

Om kokken

Kristian · 5 omtaler
  • Bekræftet
    af ChefMe

  • 3.8

    I rating

Hejsa, jeg er en ung fyr på 25 år, som elsker den gode kvalitet i maden og renheden i råvarene.
Til daglig er jeg køkkenchef på den franske bistro "Aut Bistro" hvor vi vægter råvare og de franske traditioner højt, dette er da også noget som du vil kunne smage i min madstil - der er respekt for håndværket.

Jeg elsker at være ude hos folk og lave mad, fordi det er helt specielt nå...

Se Kristian's profil Skriv en besked til Kristian