Skriv til kokken

300 kr. /kuvert

4

Du betaler ikke endnu.

Fantastisk aften med vennerne

  • 300 kr. /kuvert
  • 3 serveringer
  • 2 - 9 kuverter
(4 omtaler)

Forord

Denne menu er hyggelig og lækker menu, der er fantastisk til at dele med vennerne, alle råvarerne er i top klasse og spiller utroligt godt sammen.

Menuen - 3 serveringer

Forret

Tatar med confiteret ægge blomme, peberrod og grøne urter

Hovedret

Stegt Pighvar med porre compot og brunet smøre blanqet

Dessert

Vanille Ice, ingefær krumbel og varm karamel.


Krav til køkkenet

Kokken har ikke angivet nogle nævneværdige krav til køkkenet.


Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

  • Kommuniker altid via ChefMe
    For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
    Læs mere om vores sikkerhed.

4 omtaler fra kunder

5.0


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning

  • May-BrittValby

    Helt fantastisk sød personlighed, venlig, talen...

    Helt fantastisk sød personlighed, venlig, talende, smilende, imødekommende og meget tillidsvækkende på det personlige og menneskelige pla... Læs mere
    IdaValby

    Vivian er utrolig dygtig, smilende og imødekomm...

    Vivian er utrolig dygtig, smilende og imødekommende. Vivian tilberedte en super lækker brunch til min mand og jeg dagen efter vores bryll... Læs mere
  • HelleKokkedal

    Vivian er en dejlig person, der laver fantastis...

    Vivian er en dejlig person, der laver fantastisk mad.
    Vi havde en dejlig mad oplevelse og Vivian gennemførte aftenen på bedst mulig måde... Læs mere
    KristianKøbenhavn N

    God mad og service. Alt som lovet :)

    God mad og service. Alt som lovet :)

Om kokken Vivian - Medlem siden April 2017

  • Verificeret
  • 3 menuer

Svartid: 37 timer
Svarprocent: 83%

Jeg er en ambitiøs kokkeelev, der de sidste to år har haft fornøjelsen af at stå i lære på Michelin restauranten Marchal på D'angleterre. Det er en oplevelse der virkelig har støbt mig som kok og givet mig en enorm lyst og læringsvilje til at udforske forskellige køkkener. Jeg har derudover været rundt på flere restauranter som Volentør.

Se Vivians profil