Skriv til kokken

470 kr. /kuvert

7

Du betaler ikke endnu.

Fantastisk aften med vennerne

  • 470 kr. /kuvert
  • 3 serveringer
  • 2 - 9 kuverter
(7 omtaler)

Forord

Denne menu er hyggelig og lækker menu, der er fantastisk til at dele med vennerne, alle råvarerne er i top klasse og spiller utroligt godt sammen.

Menuen - 3 serveringer

Forret

Rørt okse tatar med confiteret ægge blomme, peberrod og sisong urter

Hovedret

Stegt Pighvar med porre compot, sped grønt og brunet smøre sauce med rested hazel nøder.

Dessert

Mørk chokoldemuss, karamelliseret hvid chokolade crumble og friske bær.


Krav til køkkenet

  • Køl & frys
  • Kogeplader
  • Blender
  • Pander
  • Gryder

Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

  • Kommuniker altid via ChefMe
    For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
    Læs mere om vores sikkerhed.

7 omtaler fra kunder

4.9


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning

  • KatiaDragør

    Vivian var fantastisk !!!! 👏👏

    Vivian var fantastisk !!!! 👏👏
    MortenKøbenhavn S

    Vivian var lige fra kommunikatio...

    Vivian var lige fra kommunikation til eksekvering top professionel. Viste stort overskud under middagen og gjorde aftenen rigtig god.
  • JesperKøbenhavn V

    Vivian var sød og meget dygtig. ...

    Vivian var sød og meget dygtig. Vi fik så lækkert mad. Vi kan varmt anbefale hende. Så 5 stjerner herfra :)
    May-brittValby

    Helt fantastisk sød personlighed, venlig, talen...

    Helt fantastisk sød personlighed, venlig, talende, smilende, imødekommende og meget tillidsvækkende på det personlige og menneskelige pla... Læs mere
Læs alle 7 omtaler

Om kokken Vivian - Medlem siden April 2017

  • Verificeret
  • 3 menuer

Svartid: 22 timer
Svarprocent: 91%

Jeg er en ambitiøs kok, der har haft fornøjelsen af at stå i lære på Michelin restauranten Marchal på D'angleterre, hvår jeg oså er blivet udlæret fra. Det er en oplevelse der virkelig har støbt mig som kok og givet mig en enorm lyst og læringsvilje til at udforske forskellige køkkener. Jeg har derudover været rundt på flere restauranter som Volentør.

Se Vivians profil