Skriv til kokken

378 kr. /kuvert

9

Du betaler ikke endnu.

Gourmet menu a la sommer

  • 378 kr. /kuvert
  • 3 serveringer
  • 10 - 100 kuverter
(9 omtaler)

Forord

Denne menu er til dig, der skal have en fantastisk aften, hvor maden gerne må være det omdrejningspunkt, der giver det sidste prik på aftenen.
Alle ingredienserne er særligt udvalgt og alt er lavet fra bunden.

Men som altid er jeg åben for ændringer.

Menuen - 3 serveringer

Forret

Taskekrabbe med tomat, og citron timian.sprødt

Dessert

Hvid chokolade panna cotta med bær og cremet is

Hovedret

Kalve, grillet sommerkål, løgmarmelade
morkelsauce. Kartoffel


Krav til køkkenet

Kokken har ikke angivet nogle nævneværdige krav til køkkenet.


Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

  • Kommuniker altid via ChefMe
    For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
    Læs mere om vores sikkerhed.

9 omtaler fra kunder

5.0


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning

  • PeterAllerød

    Fin oplevelse m. lille skønhedsplet

    Alt fungerede pefect.
    Det eneste man kunne sætte en finger på var kødet, hvor nogle stykker synes at have lidt sener og var lidt seje.
    ... Læs mere
    HelleVedbæk

    Professionel madlavning ,anretning og præsentat...

    Professionel madlavning ,anretning og præsentation
    Fremragende Diskret serviceminded og havde styr på mit køkken skønt han aldrig har... Læs mere
  • HelleBallerup

    Super lækkert,det vil vi gøre igen.

    Super lækkert,det vil vi gøre igen.
    BarbroBrønshøj

    Thomas serverede sin Korning vintermenu til min...

    Thomas serverede sin Korning vintermenu til min mands 50 års fødselsdag. Vi var 11 personer, store og små. En yderst positiv oplevelse. F... Læs mere
Læs alle 9 omtaler

Om kokken Thomas Stenløse - Medlem siden Februar 2017

  • Verificeret
  • 3 menuer

Svartid: 14 timer
Svarprocent: 97%

Jeg startede som 17årig og det var faktisk min farmors mad, der åbnede mine øjne op for kogekunsten. Hun var udlært kogekone og det var altid en fornøjelse at spise hos hende, jeg husker især at hun lavede det vildeste brød og at hendes retter var lavet på spændende og skæve måder, der virkelig gjorde maden anderledes og lækker at spise. Så da jeg var 17 år fik jeg mit passions arbejde i restaurationsbranchen hos den afsindigt dygtige Michelin kok Francis Cardenau. Af mine faste kunder bliver jeg kaldt for deres "familie kok" da jeg altid gør en dyd ud af, at være smilende, varm og imødekommende, da det meget er et tillidsspørgsmål at invitere en privat kok ind i sine personlige rammer.

Se Thomass profil