Få spændende opdateringer og nyheder om ChefMe.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Nej tak

3 retter
min. 7 pers.
tidligst fra kl. 18
5.0
i rating

378 kr.
pr. kuvert
Tjek ledighed

Om denne menu

Denne menu er til dig, der skal have en fantastisk aften, hvor maden gerne må være det omdrejningspunkt, der giver det sidste prik på aftenen.
Alle ingredienserne er særligt udvalgt og alt er lavet fra bunden.

Men som altid er jeg åben for ændringer.


Krav til køkken

OBS Vi antager altid at der er gryder, pander, tallerkener og bestik samt adgang til vand.

Omtaler

Sebastian
November 2017

Thomas kom og lavede mad til 13 mennesker, og maden var over al forventning. Vi har et åbent køkken, men bemærkede nærmest ikke at Thomas var der. Næste gang vi skal have et lignende arrangement, bruger vi ham helt sikkert igen.

Camilla
Oktober 2017

Snor lige oplevelse. Prof betjening og mad.
Kan klart anbefales.

Hanne
Juli 2017

Thomas er super professionel i sin måde at være på, rolig og venlig og fuldt overblik over situationen, lige det man har behov for når man venter gæster. Han præsenterede sin mad flot og alle uden undtagelse syntes det smagte godt og samtidig så fantastisk ud. Stor ros fra os.

Flemming
April 2017

Thomas gav os en rigtig dejlig oplevelse. Thomas kom til tiden, var meget venlig, imødekommende, hjælpsom og ordentlig. Menuen var meget velkomponeret, retterne flot anrettede og særdeles veltilberedte af råvarer i rigtig god kvalitet, hvilket gav os en fantastisk dejlig smagsoplevelse.
Thomas præsenterede retterne fint og ryddede flot op i køkkenet.

Om kokken

Thomas Stenløse · 4 omtaler
  • Bekræftet
    af ChefMe

  • 5.0

    I rating

Jeg startede som 17årig og det var faktisk min farmors mad, der åbnede mine øjne op for kogekunsten. Hun var udlært kogekone og det var altid en fornøjelse at spise hos hende, jeg husker især at hun lavede det vildeste brød og at hendes retter var lavet på spændende og skæve måder, der virkelig gjorde maden anderledes og lækker at spise. Så da jeg var 17 år fik jeg mit passions arbej...

Se Thomas's profil Skriv en besked til Thomas