Få spændende opdateringer og nyheder om ChefMe.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Nej tak

3 retter
Fra 30-100 pers.
tidligst fra kl. 10
5.0
i rating

480 kr.
pr. kuvert
Tjek ledighed

Om denne menu

Dette er en lækker simpel japansk menu, der passer til alle lejligheder.
Den er lavet med respekt og kærlighed for de enkelte råvarer


Krav til køkken

OBS Vi antager altid at der er gryder, pander, tallerkener og bestik samt adgang til vand.

Omtaler

Helle
April 2018

Fantastisk måltid, alt var meget lækkert og veltilberedt. Kan klart anbefales????.

Flemming
Marts 2018

Forventningsniveauet var højt. Dedikerede gæster ud i japansk gastronomi er i sig selv udfordrende.

Menu og tidsplan var afstemt forinden. Alt forløb afslappet og“tilbagelænet"for gæsterne. Jens er meget professionel og empatisk. Menuen var i god balance, meget velsmagende og kom i et godt tilpasset tempo. Mod slutningen var nogle gæster dog udfordret på evnen til yderligere indtag. Undervejs blev retterne præsenteret ved bordet, krydret med spændende anekdoter. Især Jens' signaturretter var eminente og fik os til at “flyve”.

En fantastisk 1:1 oplevelse, der på det varmeste kan anbefales.

Tak og på gensyn Jens.

Johan
Marts 2018

Vores høje forventninger blev overgået på alle måder!
Maden var spændende, utroligt lækker og Jens præsenterede fint alle 7 retter. Timingen var perfekt og vi følte at alt var på vores præmisser. Fx ventede Jens med at servere forretten indtil alle havde fået skænket vin i glasset, en lille detalje som betyder meget, og lignende hensyn blev taget hele aftenen igennem.
Køkkenet blev efterladt renere end da Jens ankom og han pakkede endda fint noget overskydende sushi til os som vi så spiste til frokost dagen efter.
Vi havde en vegetar i selskabet som Jens venligt henvendte sig til inden middagen for at høre om hendes ønsker. Herefter tilpassede han menuen til hende. Flot service.
Der var travlt med at tilberede de mange retter, men alligevel havde Jens tid til at hyggesnakke med os og skabe en god stemning. Vi følte på bedste måde at vi var gæster i eget hjem og kunne nyde festen uden at skulle tænke på om alt nu var iorden. Stor oplevelse! Tak Jens!.

Nicolai
Oktober 2017


Kristian
Juni 2017

We were nine adults and five young kids for a 60th birthday celebration and Jens rearranged the menu to suit our needs. He and his helper arrived as agreed, cooked wonderfully tasty food and made a special effort engaging the kids as well as the adults in conversation. Overall a great experience which i can strongly recommend.

Kristian
Juni 2017

Unik mulighed for fantastisk kok med noget på hjerte :)

Allan
April 2017

Det bliver ikke bedre!!!
En fantastisk oplevelse at have Jens på besøg, som fremtryllede den mest enestående Japanske menu. Vores gæster var henrykte, og vi kunne koncentrere os om vores gæster istedet for at stå i køkkenet hele aftenen. Jens laver Japansk mad på et niveau ingen andre kan matche, man mærker tydeligt at han er uddannet i Japan, og har intensitet og passion for råvarer på højeste niveau.

Frederikke
Marts 2017

Helt fantastisk mad og høj service. Kvaliteten var i top og hele middagen var fuldstændig gennemført - det kunne ikke blive bedre. Vi fik tre japanske retter og alle retterne var udsøgte.
Jeg kan klart anbefale Jens!

Om kokken

Jens Charlottenlund · 8 omtaler
  • Bekræftet
    af ChefMe

  • 5.0

    I rating

Jens Rahbek har et CV og en en gastronomisk karriere, der er længere og mere imponerende end de flestes.
I 1980erne var han i lære som japansk kok i Tokyo, i 1989 startede han sin første restaurant Nanbantei of Tokyo i København, i 1994 var han medstifter af den kendte restaurantkæde og stor succes Sticks’n’sushi, i 2010 stod han bag gourmet restauranten Ebisu i Custom House og senest ha...

Se Jens's profil Skriv en besked til Jens