Skriv til kokken

480 kr. /kuvert

8

Du betaler ikke endnu.

Japansk 3 retters

  • 480 kr. /kuvert
  • 3 serveringer
  • 30 - 100 kuverter
(8 omtaler)

Forord

Dette er en lækker simpel japansk menu, der passer til alle lejligheder.
Den er lavet med respekt og kærlighed for de enkelte råvarer

Menuen - 3 serveringer

Forret

Kammusling i kataifi filo dej, med frisk salat og lime

Hovedret

4 stk sushi ruller og 2 stk nigiri

Hovedret

Teriyaki chicken med wasabi coleslaw, japansk kartoffelsalat og kimchi


Krav til køkkenet

Kokken har ikke angivet nogle nævneværdige krav til køkkenet.


Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

  • Kommuniker altid via ChefMe
    For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
    Læs mere om vores sikkerhed.
  • Jens er Elite kok
    Elite kokke på ChefMe er kokke som svarer hurtigt og holder et højt niveau over en længere periode.
    Læs mere om Elite kok.

8 omtaler fra kunder

5.0


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning

  • HelleKøbenhavn S

    Fantastisk måltid, alt var meget lækkert og vel...

    Fantastisk måltid, alt var meget lækkert og veltilberedt. Kan klart anbefales????.
    FlemmingRoskilde

    Forventningsniveauet var højt. Dedikerede gæste...

    Forventningsniveauet var højt. Dedikerede gæster ud i japansk gastronomi er i sig selv udfordrende.

    Menu og tidsplan var afstemt forin... Læs mere
  • JohanKlampenborg

    Vores høje forventninger blev overgået på alle ...

    Vores høje forventninger blev overgået på alle måder!
    Maden var spændende, utroligt lækker og Jens præsenterede fint alle 7 retter. Tim... Læs mere
    NicolaiSøborg

Læs alle 8 omtaler

Om kokken Jens Charlottenlund - Medlem siden December 2016

  • Elite kokk
  • Verificeret
  • 3 menuer

Svartid: 58 timer
Svarprocent: 75%

Jens Rahbek har et CV og en en gastronomisk karriere, der er længere og mere imponerende end de flestes. I 1980erne var han i lære som japansk kok i Tokyo, i 1989 startede han sin første restaurant Nanbantei of Tokyo i København, i 1994 var han medstifter af den kendte restaurantkæde og stor succes Sticks’n’sushi, i 2010 stod han bag gourmet restauranten Ebisu i Custom House og senest har han kastet sig over det japanske street food koncept Yatai by Jens Rahbek. Igennem hele hans lange karriere har fællesnævneren altid været, kærligheden til det japanske køkken og forståelsen for de råvare der bliver brugt i køkkenet. Det er den viden og passion Jens tager med sig ind i dit køkken, til en private dining oplevelse ud over det sædvanlige.

Se Jenss profil