3-retters luksus
4,95 (21)
4 serveringer
1 - 100 personer
Menuen laves af Henrik Boserup
4,95 (21)
Elitekok
4 menuer
Medlem siden 2019
Verificeret
Forord
Når i booker jeres arrangement hos os sørger vi altid for et eksklusivt set-up, af high-end gastronomi med mulighed for en tilpasset vinmenu og elegant service, der er afstemt til at harmonere med vores anretninger. Hvis i ønsker at imponere jeres gæster med en start på et arrangement de sent vil glemme, tilbyder vi nogle visuelle flotte smagseksplosioner i form af velkomstsnacks og bobler.
I vores gastronomiske verden tager vi udgangspunkt i at fremme både velsmag og visualitet på højt niveau. Vi har et brændende ønske om at alt skal gå op i en højere enhed, derfor arbejder vi kompromisløst med sæsonens bedste råvarer fra de bedste producenter. Vores gastronomiske stil er moderne, raffineret og gennemtænkt til at give jer den bedste smagsoplevelse. Maden skal opnå sit fulde potentiale og give jer den mest unikke gastronomiske oplevelse. Derfor har vi akkompagneret særligt udvalgte vine, der nøje er tilpasset menuen samt sørget for elegant service, der egner sig perfekt til alle vores anretninger.
I vores gastronomiske verden tager vi udgangspunkt i at fremme både velsmag og visualitet på højt niveau. Vi har et brændende ønske om at alt skal gå op i en højere enhed, derfor arbejder vi kompromisløst med sæsonens bedste råvarer fra de bedste producenter. Vores gastronomiske stil er moderne, raffineret og gennemtænkt til at give jer den bedste smagsoplevelse. Maden skal opnå sit fulde potentiale og give jer den mest unikke gastronomiske oplevelse. Derfor har vi akkompagneret særligt udvalgte vine, der nøje er tilpasset menuen samt sørget for elegant service, der egner sig perfekt til alle vores anretninger.
Menu - 4 serveringer
Snack
Små canapeér - f.eks til en reception ellers velkomst!
Se. f.eks vores øvrige menuer for at få inspiration og lad os sammen sammensætte jeres :)
Forret
Fisk, skaldyr eller lettere kød og fjerkræretter - alt i sæson.
Hovedret
Tallerkenanrettet eller serveret som sharing. Begge dele er lækkert og skal tilpasses stemning og rammerne.
Dessert
Frisk bærdessert eller tung chokoladedessert - vi kan imødekomme det meste!
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Henrik Boserup er Elite kok
Elite kokke på ChefMe er kokke som svarer hurtigt og holder et højt niveau over en længere periode.
Krav til køkkenet
Kokken har ingen særlige krav til køkkenet
OBS:
Send Henrik Boserup en anmodning og så tager han direkte kontakt til dig omkring ønsker til menuen.
Under 10 kuverter er prisen 2.050 kr. pr. person. under alle omstændigheder vil Henrik tage kontakt så i sammen kan finde ud af hvad dine ønsker e,r og hvad for et arrangmenet du ønsker. Prisen vil blive sat udfra dette.
Med Henrik i dit køkken får du og dit selskab en oplevelse ud over det usædvanlige.
Lige siden Henrik dukkede op på den københavnske madscene i halvfemserne og hev Margurititas op af en plastik spand og servede dem med suppeøse for byens kendisser og kulturpersonligheder, har han været verdensmester i at skabe rammerne for uforglemmelige selskaber.
”Jeg kommer fra det franske køkken og er gået igennem diverse køkkener og krydderier for så at samle det hele op i en meget, meget forenklet version. Gå på markedet, køb ind, køb det, der falder en ind, og som er til rådighed den dag. Og så hjem og improvisere i køkkenet.”
Henriks tilgang til maden handler om, at råvarerne skal vælges fra jord-til-bord-princippet.
“Hvis man laver mad med de rigtige råvarer, gør man klimaet og andre mennesker en tjeneste,” fortæller han.
“Smagsoplevelsen skal selvfølgelig være i topklasse, men derfor behøver det ikke være det stift og snobbet. Stemningen er lige så vigtig” (Her kan du sikkert komme med et bedre citat - der siger det samme)
Henrik elsker også at give noget fra sig, og man er altid velkommen til at se ham over skulderen, når han står i et køkken.
”Jeg kan godt li’ at dele min viden. Jeg har altid fået at vide, at når folk har stået og fået en sludder, så har det ændret deres måde at se mad på. For det er så simpelt, så enkelt i sin form, at det er nemt at forstå,” siger
Fødselsdags FESTEN over alle
Hele atmosfæren og dit nærvær, attitude og humor var lige så uovertruffen som maden. Der er ingen der glemmer tømre saven du skar Cote De Beuf "skiverne" ud af højreben med. Det rigtige værktøj til den rigtige opgave :-) Alle havde en FEST og du forstod balancen mellem at fortælle om maden - på særdeles underholdende vis - og lade gæsterne have tid til hinanden.
JK
Jesper
Virum
Med Henrik i dit køkken får du meget mere end bare god mad - du og dit selskab får en oplevelse ud over det sædvanlige.
Send Henrik Boserup en anmodning og så tager han direkte kontakt til dig omkring ønsker til menuen.
Under 10 kuverter er prisen 2.050 kr. pr. person. under alle omstændigheder vil Henrik tage kontakt så i sammen kan finde ud af hvad dine ønsker e,r og hvad for et arrangmenet du ønsker. Prisen vil blive sat udfra dette.
Med Henrik i dit køkken får du og dit selskab en oplevelse ud over det usædvanlige.
Lige siden Henrik dukkede op på den københavnske madscene i halvfemserne og hev Margurititas op af en plastik spand og servede dem med suppeøse for byens kendisser og kulturpersonligheder, har han været verdensmester i at skabe rammerne for uforglemmelige selskaber.
”Jeg kommer fra det franske køkken og er gået igennem diverse køkkener og krydderier for så at samle det hele op i en meget, meget forenklet version. Gå på markedet, køb ind, køb det, der falder en ind, og som er til rådighed den dag. Og så hjem og improvisere i køkkenet.”
Henriks tilgang til maden handler om, at råvarerne skal vælges fra jord-til-bord-princippet.
“Hvis man laver mad med de rigtige råvarer, gør man klimaet og andre mennesker en tjeneste,” fortæller han.
“Smagsoplevelsen skal selvfølgelig være i topklasse, men derfor behøver det ikke være det stift og snobbet. Stemningen er lige så vigtig” (Her kan du sikkert komme med et bedre citat - der siger det samme)
Henrik elsker også at give noget fra sig, og man er altid velkommen til at se ham over skulderen, når han står i et køkken.
”Jeg kan godt li’ at dele min viden. Jeg har altid fået at vide, at når folk har stået og fået en sludder, så har det ændret deres måde at se mad på. For det er så simpelt, så enkelt i sin form, at det er nemt at forstå,” siger
Fødselsdags FESTEN over alle
Hele atmosfæren og dit nærvær, attitude og humor var lige så uovertruffen som maden. Der er ingen der glemmer tømre saven du skar Cote De Beuf "skiverne" ud af højreben med. Det rigtige værktøj til den rigtige opgave :-) Alle havde en FEST og du forstod balancen mellem at fortælle om maden - på særdeles underholdende vis - og lade gæsterne have tid til hinanden.
JK
Jesper
Virum
Med Henrik i dit køkken får du meget mere end bare god mad - du og dit selskab får en oplevelse ud over det sædvanlige.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
Omtaler fra kunder
4,95 • 21 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
5,0
Værdi
4,9
Kommunikation
4,8
Forventning
4,9
MS
Mads S.
Ringsted
en måned siden
Tak for en fantastisk aften med fremragende mad fra øverste hylde og nærvær.
MH
Mette H.
Brønshøj
8 måneder siden
Henrik lavede mad til en fantastisk lang søndagsfrokost.
Det var helt utroligt lækkert, og overgik mine forventninger, selvom de var tårnhøje.
Henrik var utrolig opmærksom, så ud over det skønne mad, så var stemningen afslappet, og retterne blev serveret i et tempo der passedede sig ind efter sult og babyputning.
Jeg giver mine bedste anbefalinger.
MP
Mikkel P.
København S
et år siden
Henrik Boserup leverede en enestående kulinarisk oplevelse til vores rangement. Hans opmærksomhed på detaljer, kreativitet og ekstraordinære madlavningsevner overgik alle vores forventninger. Ud over at lave fantastisk mad, er Henrik fantastisk og en fornøjelse at arbejde med. Vi vil bestemt bruge ham igen og anbefaler ham på det varmeste.
JK
Jesper K.
Virum
2 år siden
Kære Henrik
Det var HELT fantastisk :-)
Fødselsdagsfest for 10 i hjemlige rammer med egne gode vine til at supplere den forrygende dejlige mange retters menu du diskede op med.
Hele atmosfæren og dit nærvær, attitude og humor var lige så uovertruffen som maden.
Der er ingen der glemmer tømre saven du skar Cote De Beuf "skiverne" ud af højreben med. Det rigtige værktøj til den rigtige opgave :-)
Alle havde en FEST og du forstod balancen mellem at fortælle om maden - på særdeles underholdende vis - og lade gæsterne have tid til hinanden. Generelt var du meget generøs med tiden og samlet flød din luxusmad (Michelin niveau) over til os i en rolig og lind strøm i 5-6 timer !
Alle nød det og vore køkken/alrum hvor vi ved bordet var tæt sammen med dig i køkkenet i samme rum gav en unik aften. TAK !
Vi fik spændende nye ting vi ikke havde prøvet før, perfekt mixet med de traditionelle ønsker som vi havde ønsket. Jeg havde ikke fingre nok til at tælle alle de mange forskellige serveringer vi fik.
Vi kunne naturligvis heller ikke spise al den luxusmad op og havde en ny privat fest med resterne næste dag :-)
God færd videre på dine nye eventyr! Vi håber der bliver lejlighed til at mødes fremover og høre om dine nye bedrifter.
Michéle og Jesper