Skriv til kokken

275 kr. /kuvert

36

Du binder dig ikke når du skriver til kokken.

Festen

  • 275 kr. /kuvert
  • 14 serveringer
  • 18 - 100 kuverter
(36 omtaler)

Forord

Bryllup
Konfirmation
Reception
Årsdage

Denne menu er som udgangspunkt tænkt som en anrettet menu.
Dette afhænger af antal kuverter og dermed personale.
Der er en kok (mig) og en hjælper med i prisen - og vi kan klarer 18 personer portions anrettet/serveret. Er der flere skal der flere folk på, men siger som tommerfinger regel en person til maks. 9 gæster. Vi aftaler nærmere ved større antal da vi har personale vi kan have med - forvent en merpris på ca. 1.000 Kr. pr. ekstra mand/kvinde i køkkenet (men dette aftaler vi tydeligt så alt bare spiller på dagen)

Menuen kan selvfølgelig tilpasset med andre ting end dem står.
Kontakt os for idéer.

Kan også bestilles med vin ad libitum

Menuen - 14 serveringer

Forret

FORRET 1:
Tunmousse og syrlig creme & brød
portions anrettes.

Forret

FORRET 2:
Lasketatar på bund af avocado og grønt, hjemmebagt brød
portions anrettes.

Forret

FORRET 3:
3 Små blinis med reje-guf-blanding. Mini mormor kartoffelsalat. Laksesalat
(denne forret kan laves med det fyld i ønsker - prisændring kan forekomme)

Forret

HummerBisque (kraftigt hummersuppe) med hummerstykker og og hjemmebagt Baguettes.
+25 Kr. pr. person

Hovedret

Enten kan i vælge langtidsstegt/mørnet rosmarin og hvidløgs marineret okse steg

Hovedret

Eller i kan vælge 24 timers tilberedt salvie/laurbær marineret svinekam

Hovedret

Eller Chili/persille/citron Sous Vide marineret kalkun

Der er valgfrit af én slags kød

Hovedret

Kraftig rødvin/fond sauce eller Sauce Mutard.

Hovedret

Små petit timian bagte kartofler
Grønt efter årstiden
Garniture efter årstiden

Dessert

DESSERT 1: Jordbærtrifli (eller anden slags frugt/bær) i portionsglas med vaniljecreme og knuste makroner. Pyntet med flødeskum. fra +15,00 Kr. pr. person

Dessert

DESSERT 2: Italiensk “Tiramisu” moccakage med kakaoknas. +20,00 Kr. pr. person

Dessert

DESSERT 3: Citronfromage med skum og bær.
+15,00 Kr. pr.person

Snack

Natmads buffet:

Rullepølse m/ syltede rødløg & sky
Paté m/ agurkesalat
Skinke m/ italiensk salat
Spegeskinke m/ pesto
Italiensk pølse
Lyst & mørkt brød
Smør& tapanade samt fedt
+50 Kr. pr. person

Dessert

assorterede Petit Four - 100% hjemmelavet (2 pr. person)
+25 Kr. pr. person


Krav til køkkenet

  • Ovn
  • Køl & frys
  • Kogeplader
  • Pander
  • Gryder

Kokken kan medbringeFortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.

  • Gryder
  • Pander

Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

  • Kommuniker altid via ChefMe
    For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
    Læs mere om vores sikkerhed.
  • Bo er Elite kok
    Elite kokke på ChefMe er kokke som svarer hurtigt og holder et højt niveau over en længere periode.
    Læs mere om Elite kok.

36 omtaler fra kunder

5.0


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning

  • RuthBrøndby

    Bo er en fanatisk kok venlig og ...

    Bo er en fanatisk kok venlig og rolig måden var en fantastisk oplevelse det sagde mine gæster også så passede vinen perfekt Bo gjorde mi... Læs mere
    SusanneHolbæk

    Fantastisk mad oplevelse , bo er...

    Fantastisk mad oplevelse , bo er meget næværende og passioneret . Vi fik en oplevelse ud over det sædvanlige og sikke en skøn mad 👍👍👍🌺🌺🌺d... Læs mere
  • MartinSolrød Strand

    Fantastisk!

    Det var første gang vi brugte chefme, og forventningerne var tørn høje.
    Var maden nu os go?
    Er kokken sød?
    Kommer han til tiden?
    Skyn... Læs mere
    MetteTaastrup

    Fantastisk mad og vine - det er ...

    Fantastisk mad og vine - det er ikke sidste gang jeg booker Bo til en fest.
Læs alle 36 omtaler

Om kokken Bo Tureby - Medlem siden December 2016

  • Elite kok
  • Verificeret
  • 6 menuer

Svartid: Inden for en time
Svarprocent: 100%

Den tykke "skov-trold", der lever midt i skoven, blandt dyr og den danske natur. Lever i et gastronomisk univers, hvor råvarerne og tilberedningen er en religion. Fransk Cuisine og Italiensk landkøkken er nogle af mine absolut fortrukne passioner, og når man så tilsætter danske råvarer og gourmet tilberedninger/anretninger, opnår man et sublimt klimaks. For mig handler det om respekt for maden og tilfredsstillelsen for dig, som nyder den.

Se Bos profil