Få spændende opdateringer og nyheder om ChefMe.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Nej tak

3 retter
Fra 8-20 pers.
tidligst fra kl. 18
5.0
i rating

400 kr.
pr. kuvert
Tjek ledighed

Om denne menu

Vær sammen med dine gæster og bliv den perfekte vært.

Lad os stå indkøb, madlavningen og afrydningen.

Om vi skal lave 4 retters "suppe, steg og is" eller 8 retters gourmet med østers, trøfler, brisler og den slags er på til dig.

Det er altså min. 4 retter - og i skal min. være 8 personer (grunder omkostninger til råvarer, kørsel og arbejdsløn er det ikke rentabel under 8 personer - hvis i er mindre så kan det godt lade sig gøre, så kan jeg lave en tilpasset pris)

Prisen vil være individuel, alt efter ønsker og menu valg.
Du kan også få vinmenu med..

Hvis i er mere en 12 personer så kontakt os lige, så vi sammen kan lave en god deal.


Krav til køkken

OBS Vi antager altid at der er gryder, pander, tallerkener og bestik samt adgang til vand.

Omtaler

Bente
Maj 2018

Hej Bo. Tusind tak fordi du gjorde mine tvillingepigers konfirmation til en madmæssig unik oplevelse. Det fine samarbejde med dig gjorde, at deres meget forskellige smag trådte tydeligt frem i retterne og de selv havde indflydelse på menuen. Det hele smagte fantastisk, selvom retterne spændte fra mormor-mad, over vegetar til italiensk,- tryllet frem i køkkenet i en spejderhytte. Og der var rigeligt til natmad også. Jeg giver mine aller varmeste anbefalinger. Bh. Bente.

Julie
April 2018

Bo lavede en uovertruffen middag til mit selskab på otte personer. Bo sørgede for, at jeg som vært kunne slappe helt af og nyde aftenen uden forstyrrelser. Køkkenet blev endda afleveret i hel rengjort stand, så der var heller intet oprydning efterfølgende. Det er ikke sidste gang, at jeg har haft Bo ude til at lave mad til et af mine middagsselskaber.

Anna
Marts 2018

Bo er både et rigtig behageligt menneske og en rigtig dygtig kok. Bo var meget fleksibel og lavede en god præsentation af maden til alle vores gæster. Bo lavede mad til vores 65gæster og alle var glade og tilfredse.

Claus Møller
Februar 2018

Dejlig oplevelse. Rigtig god mad både som aftalt men også med gode overraskelser. Bestemt værd at prøve (igen).
Bo lavede mad og serverede til herremiddag, og alle gik totalt mætte og velfornøjede fra bordet.
Svarer rigtigt hurtigt på beskeder, spørgsmål og kommentarer.

Stine
Februar 2018

I forbindelse med min fødselsdag fik jeg Bo til at komme ud og lave mad til mig og mine gæster. Vi havde en fantastisk hyggelig aften med virkelig lækker mad, som blev serveret af Bo. Der var taget hensyn til en allergiker i menuen, og det var intet problem for Bo. Maden var virkelig velsmagende og meget flot tilberedt. Vi var alle meget imponerede.
Det var dejligt at kunne hygge med veninderne i sit eget hjem og bare nyde at blive vartet op fremfor selv at stå for madlavningen -og så efterlod Bo tilmed køkkenet skinnende rent.
Virkelig god oplevelse, som jeg helt sikkert godt kunne finde på at gentage en anden gang samt anbefale andre.

Asbjørn
Januar 2018

Bo serverede en virkelig lækker 4 retters menu (vintersmagsoplevelsen) til mine 19 gæster til en rund fødselsdag. Dertil fik vi en udsøgt vinmenu fra Bos egen import, som varmt kan anbefales. Hovedparten af os fik smagt svinekæber og iberisk sortfodssvin, mens de to vegetarer i selskabet fik en dejlig fiskemenu. Alt var timet og anrettet helt perfekt og Bo fortalte i detaljer om menuen og vinen, så jeg behøvede ikke at tænke på noget som helst praktisk. Gæsterne var også meget begejstrede og en af dem var allerede midt på aftenen godt igang med at booke Bo til at andet arrangement. Noget af det bedste var helt klart, at man fik en komplet gourmet oplevelse med super anretning serveret i sine egne hyggelige omgivelser.Mange tak til Bo og hans hjælpere for en fantastisk aften.

Tobias
December 2017

Jeg havde den bedste 30 års fødselsdag med en meget smagfuld 4-retters menu med vinmenu til. Det var genialt, da min kone og jeg lige er blevet forældre. Det blev den perfekte kombination af at få super lækker mad og vin, at kunne være hjemme og ikke røre en finger. LUKSUS!.

Jonas Post
December 2017

Bo sørgede for en lækker fødselsdagsmiddag til en fair pris. Virkelig lækkert mad! Hans Hummer Thermidor kan varmt anbefales!.

Tina
December 2017

Utrolig lækker julemad - stort udvalg af retter. Tak for at tage hensyn til allergier og for at lave exeptionel velsmagende julemad. Vil klart anbefale Bo :-) og må også lige nævne at pengene virkelig var godt givet ud!.

Ester
December 2017

Rigtig lækker julemad med et fantastisk fransk twist!.

Lisette
November 2017

Forret: 4 små tarteletter med forskelligt fiskefyld toppet med spiselige blomster.
Hovedret: Det møreste og lækreste hereford oksekød der havde fået kærlighed i 24 timer.
Dessert: Portionsanrettede citronfromage med blåbærskum.
Der var noget for både smagsløg og synet. Helt igennem fantastisk mad. Gæsterne snakker stadig om kødet og sovsen. Det var det mest overskuelige, nemme og fantastiske bryllup. Bo, du er fuldstændig fantastisk. Du er til at regne med og du er SUPER dygtig! Din mad er et lille stykke af heaven. Både Michael og jeg er utrolig tilfredse. Maden var varm og veltilberedt. 64 gæster og 6 personaler var glade inkl. os. Mange af gæsterne er helt vilde efter jeg fortalte dem hvor nemt og billigt det er. Bo og crew handler, laver mad, præsenterer og rydder op. Wupti. Det er SÅ nemt. 12 stjerner fra Hr & Fru Warburg!.

Rikke
September 2017

Bo leverede en kanon oplevelse, og super god mad. Bo er typen som ikke har noget imod at dele sin store viden med gæsterne, og det gav en ekstra dimension til aftenen. Vi siger tusinde tak herfra, og kan på det varmeste anbefale Bo.

Lars
Juni 2017

Jeg kan varmt anbefale Bo og hans team, utrolig velsmagende mad i rigelige mængder.
Alle gæster har efterfølgende kommenteret hvor lækker maden var.
Ud over den gode mad, er Bo og hans team alle utrolig søde og venlige med smil på læben.
Så bestil trygt maden hos Bo.

Mvh

Lars Sørensen

Nicolas
Juni 2017

Vi holder en herretur en gang om året, vi er en flok på 8 mænd i vores bedste alder (45år)
I år havde vi Bo ude og lave mad til os og det bliver ikke sidste gang....lige fra starten har det været en fornøjelse, da vi bestemte menuen til at Bo kom og lavede mad. ...en sublim oplevelse vi sent vil glemme. Bo lavede en 3 retters menu : en forret med Vietnamesisk rødrejer og jomfruhummer . Hovedretten bestod af danske kartofler med timian ,hjemmelavet bernais sauce og oksemørbrad bøffer på 400 gram stykket som var så møre at de klippes med øjenvipperne.
Desserten var en mousse lavet på blåbær og solbær. Til al dette havde Bo et udvalg af vine og viden med som passede perfekt til de forskellige retter. Denne fantastiske oplevelse var oveni købet så billig at vi følte at vi snød vores kære kok. Det er bestemt ikke sidste gang jeg bruger Chefme eller Bo det kan klart anbefales. ..tak for mad.
Nicolas Fischer
Roskilde

Om kokken

Bo TUREBY · 14 omtaler
  • Bekræftet
    af ChefMe

  • 5.0

    I rating

Den tykke "skov-trold" der lever midt i skoven, blandt dyr og den danske natur.
Lever i et gastromisk univers hvor råvarerne og tilberedningen er en religion.

Fransk Cuisine og Italiensk landkøkken er nogle af mine absolut fortrukne passioner.
Bliver disse så tilsat danske råvarer og gourmet tilberedninger og anretninger når man et sublim klimaks.

For mig handler det om respekt for ma...

Se Bo's profil Skriv en besked til Bo