Skriv til kokken

420 kr. /kuvert

9

Du betaler ikke endnu.

Forførende Menu

  • 420 kr. /kuvert
  • 4 serveringer
  • 10 - 40 kuverter
(9 omtaler)

Forord

Hvis du vil have en forførende eller sexet aften skal du vælge min menu. Jeg har undersøgt hvilke råvare der er forførende overfor mennesker, og sammensat en menu til dig

Menuen - 4 serveringer

Snack

Østers, chili/ingefær jus, forårsløg, sprød jordskok chips

Forret

Dampet hvid fisk, variation af gulerod, pure, blancheret, syltet, løg aske, sprød brød

Hovedret

Rosa stegt okseculotte, pommes fondant, basilikumcreme, bagte cerry tomater, basilikumtimbale, tomatchips, rødvin sauce.
(det hele bliver krydret med hvidløg og basilikum)

Dessert

Chokoladefondant, honning is, nøddecrumble, mangocreme, frisk mango.


Krav til køkkenet

Kokken har ikke angivet nogle nævneværdige krav til køkkenet.


Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

  • Kommuniker altid via ChefMe
    For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
    Læs mere om vores sikkerhed.

9 omtaler fra kunder

4.9


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning

  • JesperKøbenhavn Ø

    Vi holdt fest for 60 mennesker vi havde bestilt...

    Vi holdt fest for 60 mennesker vi havde bestilt Peter's 3 retters buffet. Alt var perfekt. Maden var fantastisk, maden blev præsenteret t... Læs mere
    Brian

    Peder leverede varen til perfektion. Super lækr...

    Peder leverede varen til perfektion. Super lækre kompositioner, gode friske råvarer og perfekt tilberedning. Vi gør det meget gerne igen.... Læs mere
  • Maja

    Vi havde Peder hjemme til en 40 års fødselsdag ...

    Vi havde Peder hjemme til en 40 års fødselsdag med et selskab på 12. Vi fik utrolig lækker mad, som både smagte fantastisk og var anrette... Læs mere
    KennethValby

    Vi bookede Peder til at stå for en forsinket "j...

    Vi bookede Peder til at stå for en forsinket "julefrokost" i januar og Peders menu, var årsagen til vi valgte ham. Menuen, kvaliteten og ... Læs mere
Læs alle 9 omtaler

Om kokken Peder Gørlev - Medlem siden Februar 2017

  • Verificeret
  • 12 menuer

Svartid: 7 timer
Svarprocent: 87%

Hej, mit navn er Peder Jensen og jeg er 21 år gammel. Jeg arbejder på Hotel Strandparken i holbæk som kok Jeg har et kæmpe stort engagement inden for god mad, og jeg elsker at lave det. Da min mor er uddannet økonoma, har jeg siden jeg var helt lille holdt en grydeske i hånden og holdt af det. Jeg er vokset op på en gård hvor gode råvarer fra egen have og stald var en selvfølgelighed, og det er det stadig i min madlavning. Jeg holder af at lave meget forskelligt mad, og drømmer om en fremtid med mit eget cateringfirma. Jeg kan godt lide at nyfortolke retter, og i min verden er det kun fantasien der sætter grænser. Jeg er god til at lave små fine anretninger til f.eks. et tapasarrangement eller reception. Jeg kan også godt lide at arbejde med store buffeter til brunch, frokost eller et aftenarrangement.

Se Peders profil