Få spændende opdateringer og nyheder om ChefMe.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Nej tak

4 retter
min. 10 pers.
tidligst fra kl. 10
5.0
i rating

480 kr.
pr. kuvert
Tjek ledighed

Om denne menu

Menuen er rigtig lækker, lavede den til et selvskab for ikke så længe siden. Den indeholder både fisk, skaldyr og kød, og rigtig lækker frisk dessert.


Krav til køkken

OBS Vi antager altid at der er gryder, pander, tallerkener og bestik samt adgang til vand.

Omtaler

Vivi
November 2017

Jeg har netop holdt min 50 års fødselsdag for en hel flok piger. Jeg havde Peder i køkkenet, som anrettede en meget fin Tapasbuffet. Alle de små retter var en fryd for øjet og ikke mindst for ganen. Mine gæster var meget begejstrede og tilbagemeldinger som "super lækkert" og "delikat dame-mad" går igen. Jeg kan kun give Peder de bedste anbefalinger. Han var i den grad med til at sætte rammen om en vellykket aften, hvor jeg som værtinde trygt kunne nyde aftenen sammen med mine gæster.
Vivi Wagener.

Christian
November 2017

Vi afholdte julefrokost for 14 personer og det var første gang vi prøvede at booke via Chefme. Må bare sige det var en super positiv oplevelse at have Peder som chef, maden og service var helt i top og aftenen forløb helt perfekt. Vi vil helt klart anbefale Peder til andre.
Vh Christian Thers.

Om kokken

Peder Gørlev · 2 omtaler
  • Bekræftet
    af ChefMe

  • 5.0

    I rating

Hej, mit navn er Peder Jensen og jeg er 21 år gammel.
Jeg arbejder på Hotel Strandparken i holbæk som kok

Jeg har et kæmpe stort engagement inden for god mad, og jeg elsker at lave det. Da min mor er uddannet økonoma, har jeg siden jeg var helt lille holdt en grydeske i hånden og holdt af det. Jeg er vokset op på en gård hvor gode råvarer fra egen have og stald var en selvfølgelighe...

Se Peder's profil Skriv en besked til Peder