Skriv til kokken

300 kr. /kuvert

0

Du betaler ikke endnu.

Kødfri Middag

  • 300 kr. /kuvert
  • 3 serveringer
  • 2 - 10 kuverter
(0 omtaler)

Forord

En 'kødfri' Vinter Menu.: Prøv en dansk kødfri menu der er økologisk og glutenfri. Jeg vil bruge lokale ingredienser til at lave en lækker middag til jer!

Menuen - 3 serveringer

Forret

Rødbeder Byg Risotto-
En risotto, der er så smuk, som den er lækkert. Rødbederne er karamelliseret og derefter kogt langsomt samme med byg. Det kan være vegansk eller vegetarisk, med lidt creme fraiche og parmsean.

Hovedret

Bagt helt blomkål på en bund grønkål og hvide bønner.
Det er blomkål som I aldrig før har smagt det- bagt undenpå og cremet indeni.

Dessert

Små chokoladekager lavet med kakao- ikke for sødt og rigtig lækkert.


Krav til køkkenet

Kokken har ikke angivet nogle nævneværdige krav til køkkenet.


Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

  • Kommuniker altid via ChefMe
    For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
    Læs mere om vores sikkerhed.

0 omtaler fra kunder

5.0


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning

Denne kok har ingen omtaler endnu. Hvis du booker kokken, vil din omtale være synlig her.


Om kokken Cecelia København N - Medlem siden Januar 2017

  • Verificeret
  • 2 menuer

Svartid: 25 timer
Svarprocent: 100%

Hej- mit navn er Cecelia og jeg er en amerikansk kok. Jeg er vild med lækker mad med særligt fokus på vegetarisk mad. Jeg vil også gerne dele min viden om vegetarisk mad, hvis i har lyst til det!

Se Cecelias profil